toomuchsauce 79 Napisano Novembar 21, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, IvanY said: Ja sam ga ovako kupi prepravljenog. Evo slikacu ti posle kako je kod mene uradjeno. Cini mi se da ima samo jeda mali deo koji drzi akumulator da ne ispadne. Nema onog gumenog dela sto se vezuje akumulator. Aj super ako ti nije tesko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanY 41 Napisano Novembar 21, 2019 U prolazu, 66 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan BS6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda kod mene. Sada neznam da li je ovo ovako bilo fabricki ili je dodato?Ovaj plastican deo kao na njemu stoji akumulator stime sto je neko isekao i ostavio samo kuciste za akumulator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Novembar 21, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Da da, ne mogu ni ja da provalim ali ne izgleda mi kao da je sa fabrickog podrepa, mozda je takav nosac uz taj podrep...ako nista drugo moracu sam da skurblam neki nosac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanY 41 Napisano Novembar 21, 2019 U prolazu, 66 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan BS6 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je isecena deo kod mene. Probaj da napravis nesto sto ce drzati akumulator da neispadne od nekog lima i fiksiraj sa popnitnama mozda tako,kao sto si stavio i tablicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Novembar 21, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, videcu od lima da napravim najverovatnije, da ne bih unistavao originalni podrep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Novembar 22, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Evo gotovo konacno, a ipak sam sekao sa fabrickog drzac za akumulator Komparacija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Novembar 22, 2019 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Bogami brutalno dobra transformacija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanY 41 Napisano Novembar 22, 2019 U prolazu, 66 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan BS6 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Novembar 22, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala jbg ja sam jednostavno takav, ako ja ne sredim motor kako sam zamislio ne mogu da se smirim hahha mada ima ovde jos da se sredjuje, ali to ce sada malo da priceka dok se ne poprave finansije Evo jos koja slika kako je motor izgledao kada sam ga kupio 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Novembar 23, 2019 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Au, jebo si mu kevu kako dobro izgleda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Novembar 25, 2019 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Kolege jeli neko nekada otvarao far na s modelu suze prve generacije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Novembar 26, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan @aleksuzuki 650sv ja sam na ovom mom otvarao kada sam stavljao socivo, zagrevao industrijskim fenom i srafcigerom odvajao polako segment po segment, posle opet zgrejao taj fabricki lepak sto je ostao na staklu i kucistu, spojio ta dva dela, zalepio trakom nekom da stoji pritisnuto dok se ne stegne i to je to...ne bi trebalo da je nista drugacije ni na S varijanti pretpostavljam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Novembar 28, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, koje ulje koristite za svog sv-a, konkretno koje je najbolje za prvu generaciju sa karburatorima? Posto planiram sada da menjam ulje i filter kada ga budem pakovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam koristio Motul 5100 jednu sezonu i bio zadovoljan Sad je u motoru Ipone R4000RS i mislim da cu nastaviti sa njim u buduce Jedno pitanje, zaglavljuje mi rucica gasa, dam gas pustim rucicu ona ostane 1-2 sekunde u tom polozaju i polako vrati, provozao sam se malo reko mozda ce da se razradi i jeste malo medjutim opet glavi, danas probao sa ugasenim motorom jos duze ostaje. Sta bi moglo da bude, do sad se nije desavalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Novembar 28, 2019 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Možda ti jednostavno ušla neka vlaga pa zaribalo. Za početak rastavi i razradi. Znam da na YT ima video baš za prvu generaciju kako se to radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9672 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, JankelA je napisao: Jedno pitanje, zaglavljuje mi rucica gasa, dam gas pustim rucicu ona ostane 1-2 sekunde u tom polozaju i polako vrati, provozao sam se malo reko mozda ce da se razradi i jeste malo medjutim opet glavi, danas probao sa ugasenim motorom jos duze ostaje. Sta bi moglo da bude, do sad se nije desavalo? Meni se slično dešavalo, ništa strašno, ne brini. Verovatno ti slabije klizi (lepi se) kraj gumenog dela ručice preko tega na kraju volana, ako ga imaš. Možeš, probe radi, skinuti desni teg i videćeš da će se ručica lepo vraćati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodic_ru 46 Napisano Novembar 28, 2019 U prolazu, 95 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki SV650, Honda VFR 800 Vtec. Prijavi odgovor kao problematičan @toomuchsauce Ja koristim Motul 5100 @JankelA Probaj da ocistis buzir povratne sajle, verovatno se nakupilo prljavstine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodic_ru 46 Napisano Novembar 28, 2019 U prolazu, 95 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki SV650, Honda VFR 800 Vtec. Prijavi odgovor kao problematičan Evo sve objasnjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodic_ru 46 Napisano Novembar 28, 2019 U prolazu, 95 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki SV650, Honda VFR 800 Vtec. Prijavi odgovor kao problematičan Inace na ovom kanalu imate skoro sve sto se tice mehanike za SV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Novembar 29, 2019 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovaj link sam i ja mislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Novembar 29, 2019 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Probao Motul 5100 10-40, pa Motorex 15-50, pa Motul 15-50. Najbolje je radio na Motorex 15-50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Novembar 29, 2019 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Ja motul 5100 10 40 u sivi a u plavi 15 50 pa posle bardal 10 40 motul mi je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Novembar 29, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Svega sam se nacitao oko ulja pa sam se dvoumio izmedju 10w40 i 15w50, posto nije da divljam motorom i da ga nabijam u obrtaje a i necu da mi bude trvdji menjac pa zato reko da vidim ko kakva ima iskustva konkretno na SV-u sa uljima @JankelA dobro je @rodic_ru rekao, ili treba da se podmazu sajle ili je tegic preblizu rucice pa je koci...kod druga na vfr-u ostane rucica kada zavrne gas jer je stavljao neke druge tegice i rucice i toliko je bila rucica blizu tegica da ju je to kocilo 9 hours ago, rodic_ru said: Inace na ovom kanalu imate skoro sve sto se tice mehanike za SV Da, ovde bukvalno ima sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9672 Napisano Novembar 29, 2019 Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na svom motociklu dobro podmazao obe sajle, kao na videu, samo što sam koristio špric i iglu da ubrizgam ulje. Ručica je i dalje zapinjala pa sam ukapirao da je guma sa ručice lepila po tegiću zato sam to i napisao u prethodnom postu. Lako je skinuti tegić pa će videti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5971 Napisano Novembar 29, 2019 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce da se desava isto i kada sajle nemaju dovoljno slobodnog hoda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...