Jump to content

Moto Zajednica

aleksuzuki 650sv

Članovi
  • Broj tema i poruka

    471
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu aleksuzuki 650sv

  • Rođendan 05.04.1987.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Zrenjanin
  • Motocikl
    suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2

Poslednji posetioci profila

4993 profile views

aleksuzuki 650sv's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

559

Reputacija u zajednici

  1. Kako ne ja imam hjc rpha yoker a gledao sam i ovu medjutim hjc je udobnija daleko,ova mi dolazi sa komunikacijom u njoj
  2. Ja cesto imam polovnih kaciga ali u top stanj ali slabo postujem na forumu ali vise preferiram hjc shoei scorpion.
  3. Imao sam je kaciga za gledanje,nije za r motor brze voznje susti po meni za te pare daleko bolje kacige ima i po udobnosti i po kvalitetu,sad mi ovakva stize. Ali velika pa mozda ide u oglase ako nepse kumu.
  4. Da probudimo temu ,mozda je malo rano ,ali pricah prijateljima kako je bilo prosle god pa bi sad da posete i oni zna li hoce li biti i ove godine okupljanja?
  5. Prelep motor jedan od motora na listi mojih zelja,da mi fond dozvoljava vec bi razgovarali,prelep je.
  6. Druze ako vec imas toliko motora,imas moc da budes jole posten jer ti vise nije bito da ga uvalis da bi napredovao ,iskustva imam koliko imam stoga sam se i okrenuo i otisao .Ako vec trgujes sakrijes mehanicke kvarove curenja i kilometraze vrces ok ali estetiku mozes koliko mozes ,stoga kad te neko pita jer kizan sta bi mu reko nije a kad dosje ononolizana strana cela. I ti bi ocekivao da ga covek kupi .... mozda nemislimo slicno ja sam samo reko svoje iskustvo i to je to.
  7. Sve si upravu ali sve sam ga lepo pitao lepo sam mu rekao nemoj da dolazima ako je kako ofucan mogao je reci nije to sto trazis i kraj . Kazes druze poliran je i kraj ima na par mesta i gotovo otisao sam do nisa covek otvoreno rekao ima ogrebotina uslikao i kraj. Nista nije problem ako stojis iza svojih reci a on nije to mu zameram nemozea prodati nekom nesto ako tvrdis da je celo a nakraju nije.Samo sam to hteo reci u dogovoru nije ispostovao ,nisam rekao da nikad necubotici ponovo nego jednostavno nije ispao korektan. Kupovao sam auto sa placa u beceju preko fona mi je rekao druze poliran je ceo treba veliki serviz i gume i teraj 5 god ga teram bez ikakve muke sve je bilo kako je rekao. Nije bitno dali je star 12 ,20 god bitno je da bude to sto kazes. .
  8. Bio kod njega pre par meseci,iskreno nisam bas zadovoljan,preko fona kad sam ga pitao jer motor ima vecih ogrebotina rekao je ima manje na auspuhu i to je to ,uzmem ti ja prevoz kombi plati sednem zaputim se ,aj nije na kraj sveta,kad sam stigao usli upoznali se otvori covek sve moguce garaze brdo motora sve to ali motor koji sam ja hteo nije ni blizu onog sto je rekao od ogrebotina po rezervaru do celog topa ozuljanog cresh bara ozuljanog pa farbanog motor ceo pokusan da se ispolira sa vidnom ostacima paste sve u svem aj odustanem da na njegovo pitanje ata nije uredu odgovorim samo osmehom i jedno dovidjenja .Nekazem da je los ali to je moje iskustvo mogao je sve to reci slep nije niko nebi bacao 80 e na prevoz .Cak sam u jednom momentu prokometraisao obijen ti tank njegov odg je bio nije nov motor polovan je sta ocekujem....druze ocekujem kad te nazovem da kazes ima na par mesta dodji vidi a ne ima samo malo......nebito...bio video sl put drugacije ako me ikad privuce neki od njegovih brojnih motora.....
  9. Moj drug je na bandita namestio sam.ali je sad preko da pa ako se cujem u skorije vreme mogu ga pitato kako je namestio.
  10. Ja sam kupio isto sa alija i nikad ni megledam u njega to jest meni stoji za ukras,laka je montaza bila udzuekao samo,ali imam veliku zamerku,recimo a ga teras 6 brzinom povuces kvacilo i na brzinu isaltas do 1 bez da pustis kvacilo on ostaje u 6 da pokazuje sve dok nepustis pa moram ga nekad staviti u neutral da bi pustio ,ostalo je prolazno kasni koji sekund nista strasno .sve u svemu za 20e radi posao.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja