Alekre 12661 Napisano Jul 3, 2018 Ne silazi, 7357 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se sviđa, imao sam takav. Znači dosta kada kreneš na putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 3, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Nešto ovako ? https://www.ebay.com/itm/Windshield-Puig-VN-for-Suzuki-SV-650-1000-Cockpit-Windscreen-SC-Dark-/311769967787?_ul=RS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Jul 3, 2018 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Lug je napisao: SV je ružan sa bilo kakvi vizirom, a i gubi se forma naked motora., može biti stvar ukusa. To je motorče za brzine oko stotke, ko oće brže i da ga ne bije vetar, treba da razmišlja o drugom motoru Ne mora drugi motor, samo druga varijanta. S model skroz lepo stiti od vetra a ista zabava. Ali naked bez bar malo vizira je smrt na otvorenom, koji god motor da je u pitanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 3, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Koja brzina na nakedu je prihvatljiva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10489 Napisano Jul 3, 2018 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sve preko 120km/h je mucenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Jul 3, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, gox said: Kao i svi novi vlasnici, odmah sam najprisutniji u temi. Šta ću kad ništa ne znam Narucio vizir, bio veci i manji, rekoše mi da je mali baš mali, da uzmem veliki. E sad, šta mislite? Evo fotke, još je nemontiran. Imao ovakav vizir na Sv650,odlično radi posao,kada ga lepo našteluješ ni 160 nije problem,predpostavljam da ima dve šipkice koje se kače na korman i šteluju,samo je potrebno podesiti ga oborenije il uspravnije,kad je mnogo uspravljen dolazi do kovitlanja između vizira i kacige, zeznut osećaj,kad je previše zakrivljen udara pravo u kacigu. Svi koji kude vizir,neka prvo probaju,verujem da bi velika većina promenila mišljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3259 Napisano Jul 3, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sa ovakvim vizirom alexvicentov sv je izgledao dobro, mada nije bio potpuno isti. Sto se tice izgleda, a znaci i pri vecim brzinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano Jul 4, 2018 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan @alexvicent Mislim da nema, samo se sa strana zakaci i toliko. Ali sacekajmo @gox da se javi, mozda gresim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Jul 4, 2018 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i svi novi vlasnici, odmah sam najprisutniji u temi. Šta ću kad ništa ne znam Narucio vizir, bio veci i manji, rekoše mi da je mali baš mali, da uzmem veliki. E sad, šta mislite? Evo fotke, još je nemontiran.Ja imam Ivanov vizir na SVu. Stiti od vetra i kise ali bih ga cak i produzio, dolazi do velikih turbulencija bas kod kacige. Vizir se u voznji oseca na volanu, po vetru bas drasticno, potrebno je cvrsto drzati volan Evo slicka mog vizira. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Jul 4, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da prostiš,mnogo ti veliki 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Jul 4, 2018 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Motor vozim od oktobra do maja i znaci mi zbog kise.Po suvom sam na bajsu Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 4, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Odustao sam od vizira. Veliki mi. Ako neko hoce da kupi, eto mu. Pase i na mnogo drugih modela. Ja cu uzeti neki manji ko onaj gore sa alija. Cena 40 eura kolko sam platio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jul 4, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ja sam na apn4 viđo i veće ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jul 4, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gane225 0 Napisano Jul 4, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Gs500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Pre nekoliko dana sam se prikljucio vasoj zajednici (ne i zapljunuo) i neumorno iscitavam stranice i gledam oglase. Trenutno sam u potrazi za motorciklom a SV mi je u uzem izboru motora. Iskljucivo trazim drugu generaciju zbog "kockastog" rama i izostanka karburatora. Koliko vidim u oglasima je dosta oskudan izbor. Vidim da su se neki skoro ponovili pa me i interesuje da li su negde nasli zanimljiv SV i vredan paznje a nisu pazarili. Meni je jedan zapao za oko ali je dosta daleko i zbog obaveza na poslu a i "lepog" vremena nisam u mogucnosti da ga pogledam, pa ukoliko mozda znate nesto o ovom motoru veoma bi mi znacilo vase misljenje. http://www.polovniautomobili.com/motori/12259441/suzuki-sv-tek-reg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Jul 4, 2018 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Model 2003 se pravio samo te godine, gledaj da bude 2004 ili noviji, ako ti se ovaj sa cevastim ramom ne svidja, oni su isto dobri. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 5, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Evo history i čendžovi u odnosu na godine proizvodnje. Nisam pametan nego guglam upravo. Razlika u modelu 2003 i 2004 nije neka, pa i za 2005 pišu da su male promene, no dalje sami recite.( od 2005 crn ram ) http://www.suzukicycles.org/All-Suzuki/all_suzuki_models.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 6, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko menjao korman na naked motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12661 Napisano Jul 6, 2018 Ne silazi, 7357 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ih, još pitaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jul 6, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, gox said: Jel neko menjao korman na naked motoru? Nisi zadovoljan sa tim na SV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 6, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Alekre je napisao: Ih, još pitaš Pa ajde gukni golube Danas mi ajde da ne pričam ko, al neko mi reče, volan je uzak, za nijansu širi treba, ima taj LSL, bice ti bolje upravljanje. Ovaj fabricki je malo unazad. Malo ravniji da je i širi pa će i polozaj tela biti drugaciji. Na stranom forumu, objavicu fotku, stavio covek korman drugi i sad mu telo nesto izmedju fabrickog N modela i S modela. Malo više napadački.E sad koji, za SV n model , ima tih kormana dosta,neki su čak i odgovarajući al su čini mi se previše široki...mogu li se mozda skratiti ako se vidi da je bas stigao sirok? Zanimljiva je ova njegova analiza polozaja tela. Uporediti sada S i N model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 6, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, -Viper- je napisao: Nisi zadovoljan sa tim na SV Nisam Viperu. To ti je bre sve pravljeno za mali japanci. Ja sam ti bre mnogo razbacan. Ramena mi bre široka i kad pružim ruke prema volanu, moram da ih skupim pa sa strane gledano, deluje to malo ženskasto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jul 6, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Imaš da kupiš one podizače kormana.Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 6, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ima i to. No ja bih da čujem od nekog ko je već to radio pa da vidim koji volan koji podizači i koja slika. Sve ovo može i ne mora da bidne. Vozim sada ovako kako je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jul 8, 2018 (promenjeno) Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam malo širi, i taj "napadački" položaj mi nikako ne odgovara, više bi mi odgovaro fabrički, da sedim lepo uspravno ko čovek, moraš ti to prvo da probaš kako izgleda, pa onda da menjaš, nakon što se uveriš da ti odgovara edit: dobih ideju!, pošto bih ja voleo fabručki, a ti već razmišljaš o zameni, predlažem ti da probaš ovaj moj, pa ako misliš da ti bolje leži od fabričkog, ja tebi ti meni i oba zadovoljni. edit: evo slika, širina je 75 Promenio Jul 8, 2018 član Lug 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...