srbac 2436 Napisano Septembar 27, 2013 Andragog, 5006 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6011 Napisano Septembar 30, 2013 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo znaju oni koji su probali sa nama na crtu! P.S. Koliko ide ZX9R 2001. 0-100? Polomih se i bas mi bezi, posle uzeh da probam, bas ide motor! Sledeci vikend me YZF 1000 nije uspeo uhvatiti na nekoj improvizovanoj stazici kod ZR-a gde je max oko 130 km/h! Bolje SeVerina potezala iz 2. nego litra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2436 Napisano Septembar 30, 2013 Andragog, 5006 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Kad odgledas taj klip sa strane imas jos nekoliko pa gledaj, mozda ces naici na ZX9R Ima i SV 400 3,8 od 0-100 , SV 650 3,2sec TL1000s 3,83 GSXR1100 3,73 CBR 900RR 2,73 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1625 Napisano Octobar 11, 2013 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan klt na 700cm3 http://www.ebay.de/itm/Wiseco-Kolben-Kolbenring-Set-84-00-mm-Suzuki-SV650X-1999-2006-/271295772163?pt=DE_Motorradteile&hash=item3f2a7cf603 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Novembar 16, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan jel vam Sv-ovi i dalje ne troše ni kap ulja? moj troši, upravo sam vido da sam ove godine dolio dobar litar, a možda i 100-200 grama više. praćenje mi kaže da sam od zamene ulje i filtera prešo oko 7 i po iljade, samo se sad pitam gde to, kad nigde nisam išo, al brojke su neumoljive. i moj SV troši ulje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pushthetempo 6 Napisano Novembar 17, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Odprilike i moj trosi toliko,pogotovo ako se vozi na vecim obrtajima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6011 Napisano Novembar 18, 2013 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, 7.5 hiljada od zamene ulja? Zar interval nije na 6.000 Ja ga menjam na +/- 5000 i od zamene do zamene mi skine mozda 1-2mm od max. Ima nesto preko 40.000 km i '99 godiste je. Koristim Motul 5100 10W-40... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Novembar 18, 2013 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja menjam na 5000 km, ne dolivam ni gram i po pokazivacu ni ne potrosi. Sipam ELF, motor je presao 55000 (pravih, kupljen od burazera koji je bio prvi vlasnik). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Novembar 18, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan pa nije baš 7,5 iljada, preračuno sam se, izgleda da je pre 9,5. nego nisam obraćo pažnju, stalno mi je uključena parcijalna. nisam mogo da verujem kad sam pogledo u svesku! do sad sam menjo na oko 4,5-5 iljade. toliko sam i prelazio godišnje, sve do ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Novembar 18, 2013 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan Meni ne trosi ulje uopste, doduse ja ga uglavnom vozim penzionerski i ne teram ga previse u obrtaje. Menjam ulje na 5000-5500km i sipao sam Bardahl 10W-40... Koliko sam cuo, ako se agresivno vozi u visokim obrtajima, normalno je da potrosi ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 18, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ima SV 650 `01 i meni se obraća kad mu nešto treba (a to su zamena ulja i filtera i pličice). Na 6000 km mu ulje bude na minimumu, toliko potroši Silkolene. Znam da su agregati pouzdani i retko se kvare ali za slučaj da nekom zatreba imam kompletan menjač.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6011 Napisano Novembar 18, 2013 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Lug: Potrosio ti je ulje jer ga je razbio totalno, mogla je tu i steta da nastane samo takva... Na mom motoru se ne poznaje da je potrosio na 5000 km, medjutim sad posle 4000 i dosta miseluka, fruske gore i ostalih igranja sa odvrtanjem leptira gasa, primetih da nije na samom maximumu gde inace stoji, ali verujem da nije potrosio ni ceo decilitar. A cuo sam da cesto ljudi sipaju i 15W-50 da bi smanjili potrosnju. E sad, pretpostavljam da zavisi dosta od proizvodjaca ulja a mozda i od API oznake o kojoj ljudi cesto ne vode racuna tj. ne znaju ni da postoji a i ako su culi da postoji, nisu sigurni sta znaci.... Ja nijedno drugo ulje nisam probao, a ni necu da rizikujem. Mada sumnjam i u Motul, ali eto, za sad je bilo sve OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Novembar 18, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ma dolivo sam ja redovno, nego nisam obraćo pažnju na to koliko sam ukupno prešo, pa sam se malo šokiro, jer nisam išo nigde daleko, ko bi reko da po gradu mož da se napravi tolika kilometraža Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano Novembar 20, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Motul 5100 15w/50 i nemam problema e sad ja ga ne vozim puno u toku godine onako za svoju dusu,ali vec 2 godine kako sam ga uzeo nemam potrosnju,ali svake godine promenim ulje i filter! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Novembar 25, 2013 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nikad nije potrošio zamijetivu količinu. Doduše tek sam na 20 i nekoj hiljadi a kupljen je pre 7 godina. S druge strane vozio sam ga na stazi prve dve godine - redovno... a ni tad nije trošio ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Decembar 12, 2013 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda gladius-ov ram bez onih ogavnih plastika, auspuha i još ogavnijeg nosača nogostupa: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Decembar 12, 2013 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nije tako lose, ali veca tezina zbog celicnog rama je ipak velika mana gladiusa u odnosu na SV, ali je i proizvodnja verovatno jeftinija. Plastike su stvar ukusa, meni se na gladiusu isto ne svidjaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimovic v2 5 Napisano Decembar 25, 2013 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: knicanin Motocikl: sv650 Prijavi odgovor kao problematičan kako gradacija utice na potrosnju ulja kod sv -a ? moj troskara po malo nista bitno, inace sipam Bardahal xtc 15-50 a fabrika peporucuje 10-40 jel gresim u necem tako mi preporucili uradnji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Decembar 25, 2013 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u moj sipao Motul 15-50, i najbolje mi se ponasao tada. Sto se potrosnje ulja tice hoce malo ako teras cesto preko 6000 o/min Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano Januar 2, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Srecna Nova Godina i da nasi SV-ovci jos dugo krstare putevima i mi na njima-ziveli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 12, 2014 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan juče sipano novo ulje, promenjen filter, i pao prvi krug. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Februar 12, 2014 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ne skidam sa motora cele zime Otisle su mi plocice, imam nove, ali posto hocu malo ozbiljniji servis koji sam cekao za pravu zimu, to ce me verovatno skinuti na kratko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 12, 2014 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan pločice se promene za manje od pola sata , kakav ozbiljniji servis? koliko imaš pređenih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 19, 2014 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan crko regler! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Februar 19, 2014 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada videh tvoj post za plocice, hocu da promenim kocionu tecnost i da vidim kakve su gumice u svim cilindrima, na taj ozbiljniji servis sam mislio. Motor je presao pravih 55k, kupljen od brata koji je bio prvi vlasnik. Regler meni vec 2 puta, na kraju sam kupio na ebayu polovan za 20 eur i taj jos sljaka, prodavac je bio iz Slovenije i spustio mi je cenu (best offer). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...