srbac 2410 Napisano Decembar 1, 2012 Andragog, 4982 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 187 i meni je SV 650 N knap, mislim da ces moci da se provuces na SV 650S u....ipak je korman malo napred... Uzmi krug od nekog ..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazarenko 0 Napisano Decembar 9, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: SUZUKI SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ima neko da vozi SV 650/s a da je oko 195cm? Ja sam te visine, ali vozim naked varijantu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Decembar 12, 2012 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Naleteo sam danas na oglas: http://www.moto-berza.com/polovni-motori/suzuki-gsxr-600-stapovi-oglas-64395/ pa mi prvo SV pao na pamet, često sam viđao takve prerade. Ako nisu krivi, ovo je super pazar. Samo što bi morala i neka radijalna klešta sa bilo kog japanca (108mm), kažu da su najbolja Sumimoto sa Yamahine R serije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Decembar 14, 2012 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde okreni ga leba ti vidi da li mu je za verovati da nisu krivi ili ispravljani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Decembar 14, 2012 (promenjeno) Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan a jel moraju da se menjaju i trouglovi? ili samo skineš štapove originalne i staviš ove što si dao link? ostaje li točak od SV-a, ili mora odgovarajući? samo pitam, nisam zainteresovan da menjam. edit: ovi štapovi od GSXR-a mi deluju širi na delu koji prolazi kroz trouglove, kanda bi morao ceo prednji deo da se menja đuture sa točkom i kleštima Promenio Decembar 14, 2012 član Lug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Decembar 14, 2012 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao, zvuči OK, poslao emisara da ih pazari!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Decembar 15, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Pazario? A kakva je sudbina onih prošlih od gixera što su dugo čekale na ugradnju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Decembar 15, 2012 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Zvao, zvuči OK, poslao emisara da ih pazari!! Sad još amort od GSX-Ra da staviš (znam ja jednog što ima jeftino da proda! ) a jel moraju da se menjaju i trouglovi? ili samo skineš štapove originalne i staviš ove što si dao link? ostaje li točak od SV-a, ili mora odgovarajući? samo pitam, nisam zainteresovan da menjam. edit: ovi štapovi od GSXR-a mi deluju širi na delu koji prolazi kroz trouglove, kanda bi morao ceo prednji deo da se menja đuture sa točkom i kleštima Mislim da ne odgovaraju trouglovi od SV-a. Rešenje je ili GSX-R trouglovi (ovo je K4-K5 600, ima ih za pedesetak evara po ebay-ovima) ili da ostruže postojeće ako nije velika razlika (a jeste). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Decembar 15, 2012 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam štapove, klješta, pločice, trouglove, blatobran, creva, šrafove i još neke sitnice za 300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Decembar 15, 2012 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kasapin iz Pešte mi je tražio 350 samo z aštapove. Da sam hteo da se igram spustio bi na 300. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Decembar 15, 2012 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pazario? A kakva je sudbina onih prošlih od gixera što su dugo čekale na ugradnju? O meni pričaš? Ako je odgovor da to je neki nesporazum. Ja sam zamenio opruge u viljušci sa tvrđim i ugradio emulator ali mi se ne sviđa rezultat. Vratio sam stare opruge, malo je bolje ali sam rešio da ipak promenim ceo prednji kraj. p.s. GSXR-ov amortizer sam stavio '08. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Decembar 16, 2012 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako vi vozite svog sv-a ali meni je fabricko ogibljenje skroz ok, samo bi trebao da zategnem zadnji za jedan broj kada vozim suvozaca + teret 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Decembar 16, 2012 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam štapove, klješta, pločice, trouglove, blatobran, creva, šrafove i još neke sitnice za 300 Bolje nisi mogao proći! Očekujem neku sličicu kad sve to pokačiš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Decembar 16, 2012 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I Utiske i razlike u voznji! Verujem da ce biti skroz drugi motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 16, 2012 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako vi vozite svog sv-a ali meni je fabricko ogibljenje skroz ok, samo bi trebao da zategnem zadnji za jedan broj kada vozim suvozaca + teret Ja sam morao da zategnem zadnji za DVA broja!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 16, 2012 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Prednji za pola broja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 16, 2012 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam sam zadnji samo za broj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 16, 2012 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan e, posle sam morao da radim GENERALNU... nestalo mi brojeva!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Decembar 16, 2012 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako vi vozite svog sv-a ali meni je fabricko ogibljenje skroz ok, samo bi trebao da zategnem zadnji za jedan broj kada vozim suvozaca + teret Ja vozim turisticki tako da je i meni ogibljenje OK, uvek moze bolje, ali nije neophodno za moju voznju. Naravno SV moze da se vozi mnogo ostrije, u americi je popularan i za trke tako da me ne cudi sto tocrankovic svog apgrejduje. U svakom slucaju to je jedna od stvari koja drasticno poboljsava bezbednost u voznji tako da uvek ima smisla ici na bolji amortizer/viljusku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Decembar 16, 2012 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prednji za pola broja... Gde vam je ovaj poligon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 16, 2012 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan U obrenovcu, nova obilaznica dok je jos bila zatvorena... odlicna podloga!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Decembar 16, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Pazario? A kakva je sudbina onih prošlih od gixera što su dugo čekale na ugradnju? O meni pričaš? Ako je odgovor da to je neki nesporazum. Ja sam zamenio opruge u viljušci sa tvrđim i ugradio emulator ali mi se ne sviđa rezultat. Vratio sam stare opruge, malo je bolje ali sam rešio da ipak promenim ceo prednji kraj. p.s. GSXR-ov amortizer sam stavio '08. Ili su to bila 4-klipa klešta od GSXR-a...? Svejedno, sad si ga kompletirao. Trebalo bi da ne može bolje. Javi se sa utiscima kad ga uradiš i probaš. p.s. Odlično si prošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Decembar 17, 2012 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A, moguće. Imam one adaptere za četvoroklipa klješta. U među vremenu sam rešio da promenim prednji kraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1099 Napisano Decembar 18, 2012 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Decembar 20, 2012 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan slike Čega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...