mixa 1034 Napisano Maj 14, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Samo par rijeci dok se Caca ne nakani da zamrci koje slovo. Nesto se ispodesavalo na motoru(ogibljenje),pa je jednu trku zapoceo sa pozicije 6.,a zavrsio kao drugi. Dok je klasa 1:18,e tu je vozio najbrzi krug i pobjedio,medjutim zbog kruga 1:17:3 je diskvalifikovan iz te klase. E da vozilo se na istoj stazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 14, 2007 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan E pa Nikola, previse si ga ispodesavao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 14, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan E pa Nikola' date=' previse si ga ispodesavao [/quote'] Ma "komsinica" podesila Nikolu,pa je letio. :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Nikola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 14, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ja tu niš' ne kontam... vot d fak hepnd? :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1813 Napisano Maj 14, 2007 Vlasnik sajta, 5353 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Da, ni meni nije jasno sta se desava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 14, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Isto kao ovo,samo malo drugacije. http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=6692 Daytonica i Mali Caca vrebaju titulu :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9581 Napisano Maj 14, 2007 Drug član, 4397 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Evo da dodam samo par reci pre nego sto napisen potpuni izvestaj. I ovaj put sam vozio tri klase : 600ss,F2 i F1:18 -600 supersport su pomesali amatere i profesionalce zajedno tako da sam startovao sa 26 pozicije od nas 30 i zavrsio 20,a koji sam bio u amarute 600SS to nisam siguran. -F2 sam startovao iz drugog reda sa 6-e pozicije i bio 3-i sve do zadnjeg kruga kad sam pretrkao za 3 mesto 100m pre finisa. -F1:18 je klasa u kojoj mogu da se takmicu svi motori ,ali trkaci na svom motoru moraju da budu 1:18 po krugu ili sporije,ja sam vodio od starat do cija 9 od 10 krugova i sa 1:20.6 preaso na 1:17.3.......za koji dan malo opsirnije sa slikama naravno........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 14, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Bio si previše brz da bi pobedio! :shock: Kul najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 15, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan znaci ludilo za nevejerovat hehehehehe to su te od straha makli nema druge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9581 Napisano Maj 16, 2007 Drug član, 4397 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako je bilo na treningu,a ostatak kad zavrsin posa tj. veceras I ovaj vikend smo se skupili na lokalnoj stazi Mission oko 100-k km jugoistocno od Vankuvera.Subota je bila prelip dan sunca na pretek za ovo doba godine kod nas hvala bogu nece padati kisa cili vikend makar su tako rekli. Po starom dobrom obicaju i nekom nepisanom zakonu u Petak se trcalo cili dan da bi se zavrsilo sve sta triba u radioni i poslin polsa san utovarija sve u kamion.Na stazi smo Tom i ja bili oko 7 uri ujutro i naravno zauzeli samo pit misto.Odma san otisa na tehnicki pregled da radin dok je Tom rasprema svoje stvari.Odlucili samo da ne izlazimo vanka na stazu tek polsin rucka.Tako je i bilo jer san ja tija iskoristiti gume iz prva trke pa da sa svjezin pocnes drugu. Uspija san na tazu izaci par puta i tu sa se malo poigra sa par trkaca u mojoj klasi 600ss kojima su usta veca od onoga sta nose medju nogama.Oba su vozili Kawe 600 par godina stare.Na pravu ih ja sustizen ali posto je ovo trening nema potribe dase izlazen nekih opasnostima ili pravin gluposti jer ovu da ih priteknen.Ali kad su dole na red okuke to je D675 i malo znanja koje iman pokalzalo kako se to radi.D675 moze da drzi putanju i da minja istu kroz okuku kako oces ali da pritom ne poremeti stabilnost motora. Jurcajuci tako za ta da motora uspijasan da kalan vrime sa 1:23 na 1:20 sta je bolje nego iz prva trke ,a cinilo mi se da sa vozija polako tj. nisan ostro.Poslin treninga jedna od ta dva mi je dosa cestitati i reka svaka cast pogura si me da vozin najbrze sta mogu i bilo je uzivancija vidimo se sutra........tu smo se rukovali sa osmjesima na licu i na sutrasnim trkama nisan ga vidija oslin na zagrijavajucem krugu prid start. Poslin prve trke nisam ima vrimena da izvadin katalizator ,ali san dobija lancanik koji san istog dana stavia na kolo.Lokalni tjuner za ugibljenje mi je pomoga da nastelujen prednji i zadnji i mogu van reci da radi dobro... Na kraju dana san pomoga tipu koji prodaje Pireli gume tj. on je minja ,a ja san blansita gume da bi mi da bolji popust i da mi ne naplati montiranje.Stabvij san ovaj put SC1 naprid i nazad...........a grijaci ne da radu nego da je to cudo.Mozda najbolje ulozni soldi do sada u ovaj motor..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...