strasilo 3893 Napisano Novembar 15, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan besposlen pop i jariće krsti ... pa tako i ja... :lud: pravim si prozirni dekl ... :moto3: našao sam u garaži jedan stari dekl, pa reko, šteta je da stoji ispravan, ajmo ga s*ebati sve ovo još nije gotovo, treba to sve još dobro učvrstiti, počepiti cupice da ne curi i tko svašte nešto, ali kako šta budem radio, tako ću i slikati i stavljati slike... 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Novembar 15, 2010 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan cisto da se zabiljezim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 15, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze malo vise detalja? Od cega je to providno i kako mislis da sve zadihtujes? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 15, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan to prozirno je plexiglass .... frend se bavi izradom svjetlećih reklama, pa mi je dao komad nekog "specijalnog" koji bi trebao biti otporan na višlju temperaturu, ali kako ni on ni ja nismo to nikad probali raditi a tim, zaista neznam kakav će biti rezultat nakon što prvi puta upalim mootr i postignem radnu temperaturu... zadihtati zaista nije problem ... tekući metal rješava sve.. poslije samo malo šminke i to je to .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22283 Napisano Novembar 15, 2010 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na zlo me teras druze! Za razliku od tebe imam samo jednu deklu...koju cu rado iseci. Ideja mi se strasno svidja ali cu cekati detaljan isvestaj sta je radjeno i koji materijali su korisceni. Izvestavaj! Pozdrav Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Novembar 15, 2010 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam da vidim rezultat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Novembar 15, 2010 Ol' dirty bastard, 619 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Aj bas da vim' Mozda ako izbusis pa stegnes srafovima,pa stavis dihtung....al samo tecni metal??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 15, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan a gle, kako bude bude... bez obzira na rezultat, napravit ću izvještaj ... ako bude OK, da se mogu hvaliti, ako procuri da me možete pljuvati ... :lol: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 15, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ipak stavi neku mehaničku zaštitu na plexi da slučajno ne uleti u mašinu i namesti karambl.. Nemoj biti lenj fotkaj i izveštavaj o rezultatima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 15, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan sutra ću dati da mi se ispjeskari dekl, pa ću onda dalje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Novembar 15, 2010 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Probaj prvo na parcetu pleksiglasa i dekla koji si isekao kako ce da drzi tecni metal, da ne bude posle "dzaba ste krecili" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 15, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan probat ću .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22283 Napisano Novembar 15, 2010 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovezem na pricu... Parce pleksija u serpu, dodaj ulje pa na ringlu (pleksi odvoj od dna necim). Ovi jeftini unimeri imaju sondu za toplotu kojom mozes pratiti na kojoj temperaturi se deformise pleksi, ovaj postupak ce ti reci sta da ocekujes od istog. Pozdrav Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Novembar 15, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Moram da te razocaram da ce biti cool samo prvih 500-1000 km dok ulje ne pocrni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 15, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ideja je fantasticna, ali nesto razmisljam, toliko je fantasticna da je do sada morala biti na nekom (bar excluzivnom) motoru. Mora da ima neki razlog zasto to ne moze...ali avaj, kad vec imas deklu viska, zasto ne probati. BTW, meni taj tecni metal malo sumnjiv. Ja bih isao na rjesenje poput prozora na brodovima. Plexi izmedju dekle i nekog alu ringa pa sharafi u krug. (+ naravno dihtung). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22283 Napisano Novembar 15, 2010 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kucaj u google images "motorcycle seethru oil cower", ima interesantnih resenja. Pozdrav Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 15, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam razmišljo o ovome ali ako budem radio napraviću kanal u plexiju za jedan poveći O ring i pošrafiti sve to u krug. nemam rezerva dekli ali mislim da ću probati ako ikada završim svoj motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 15, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan polako... polako .... kao što rekoh... ne kažem da će ovo biti idealno rješenje.... i da će sve biti OK ... ali ja se volim ze*ebavati sa glupostima... i do sad mi je uglavnom išlo za rukom ... ali bilo je tu i totalnih promašaja.... vidjet ćemo šta će ispasti ... :takoje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Novembar 15, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 15, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Što reče Daki, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikiriki 148 Napisano Novembar 16, 2010 glavatar, 172 postova Lokacija: burlingame, ca Motocikl: gs500 '02 Prijavi odgovor kao problematičan vr'. pretplatih se, bas citah malo o tome. ljudi za tu primenu koriste lexan koji je polikarbonat (topi se na 150 do 300). plexiglas je jeftinija alternativa, ali vrlo slicna svojstva i topi se na 80 do 150 stepeni c. glavna razlika je u mnogo manjoj cvrstoci plexiglasa. sto znaci trebalo bi da radi, ukoliko se lepo zaptije i dobio si zaista kvalitetan plexiglas, samo nemoj u offroad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 16, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ma plašim se da će ubrzo požuteti od ulja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 16, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Setio sam se! Kad to završiš, sedi na motor i dođi do Laboratorije. Ako ne požuti do tad, super. Ako požuti, jbg. A popićemo pivo bio žut ili ne bio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikiriki 148 Napisano Novembar 16, 2010 glavatar, 172 postova Lokacija: burlingame, ca Motocikl: gs500 '02 Prijavi odgovor kao problematičan uh, nadam se da je bas dobar taj drugarov plex. PMMA Upper working temperature ( C ) 50 to 90 al' pise u knjizi i da je kornjaca brza od zeca.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 16, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ma znaš šta? Kako god da ispadne i dokle god da traje, super je fora. Ono, bilo bi najbolje da je laminatno staklo al pošto nije, a frend je donirao plexi po povoljnoj ceni, to je trenutno najbolje što imaš i teraj dalje. U svakom slučaju će odlično izgledati. A i češće ćeš menjati ulje jer je greota da bude crno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...