Jump to content

Moto Zajednica

OCRNISE NAS NA STUDIJU B

Recommended Posts

• Drug član, 1894 postova

Mene samo interesuje kakve bre veze ima fakultet politickih nauka veze sa saobracajem i motociklistima. Pa oni ne rade ni ono sto bi trebali nego samo mlate praznu slamu, studirati to cudo je lakse nego singi-dingi i mega-bleju

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• prisutan, 1156 postova
  • Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702

napišite kad bude termin emisije da se i to pogleda pa da onda čujemo komentare te gospode ugrožene od strane nas!!

• Ne glasam - ne ćutim, 395 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R

Bravo, lepo napisano, javiće se valjda, a ako ne, pošaljite ovo pismo i na informativnu redakciju Studia B, RTS-u, a zatim i 92-ojci (onom zabrinutom voditelju, ne znam kako se zove, mislim da i on vozi motor).

• Ne silazi, 6586 postova
  • Motocikl: đački pešački

Kod nas svako može da se bavi svačim bez ikakvog sagledavanja mogućih posledica. Sve se gleda ko virtuelni svet uz zabludu da se restartom može sve krenuti iz početka. Problem u ovdašnjem mentalitetu je što se lako blati i to se zapamti, a za spranje ljage niko posle ne haje. Davanje jednakog termina za demanti ni približno neće popraviti lošu sliku koja je ova prikazala birajući nekoliko bezveznjaka. Al šta je tu je. Dok ne bude adekvatne sankcije za vređanje, olako će se i dalje ponašati alvirović i njemu slični. Na nama je da se suprostavimo uvek i da nastojimo da poboljšavamo sopsdtvenu sliku jer to nam direktno utiče na bezbednost. Odličan dopis Pabla, a Timofejeva cenim još iz mladih dana, STB volim za sve ono što je učinio, videćemo koliko će se sad ispravljati u narednom periodu. Mislim da ćemo sad imati pravo da tražimo više medijskog vremena za nas, odnosno da nas bolje prate u svim predstojećim akcijama i angažovanjima, od DDK, Deda Mrazijade, pa do narednih škola bezbedne vožnje kao pozitivnog presedana.

• Podržavam 2

• Drug član, 3087 postova

Питањце за оне који ће учествовати у емисији: има л' неких видео материјала за понети тамо, који би пратили причу, из којих очигледно може да се види однос дела популације за воланом према мотоциклистима?

• Architect, 341 postova
  • Motocikl: Tracer 7GT

Pa ako nema ovde ima na youtube-u. Mada mislim da uz takve snimke treba odneti i snimke svih dobrotvornih akcija koje su organizovane. Bolje je pokazati kakvi bajkeri umeju da budu, a ne da prebacujemo loptu u tudje dvoriste.

• Podržavam 2

• ¡Siempre adelante!, 2188 postova
  • Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster

Odgovor je stigao i to prilicno brzo, sto pokazuje jos jednom da je StudioB jedna od retko kvalitetnih medija koji se trude da objektivno izvestavaju o motociklistima. Zato sam se bas iznenadio sto su ucinili takav propust.

Dozvoli da primetim da ovakav brz odgovor takođe pokazuje i koliko se ceni BJB/AMS organizacija. 8)

• Drug član, 1847 postova

Nakon sto sa njima dogovorimo termin i druge detalje o ucescu predstavnika motociklista Srbije, pozvacemo da pored nas gostuju i predstavnik MAS-a, kao predstavnika moto klubova i eventualno jos nekog.

e, ovo je najjača rečenica u celoj temi. :takoje:

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT

Da se guska, pre nego što je pravila emisiju, provozala sa nekim na motoru drugačije bi razmišljala. Samo je dokazala kakav je propalitet od novinara!

ja se nudim da je malo provozam i siguran sam da bi drukcije razmišljala.

• BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Izgleda da je dotična dobila "nešto" u kabini kamiona....

Ružo sestro, svaka ti je k'o iz Jevanđelja ! :takoje:

Jedini pravi odgovor u emisiji će biti da se novinarka javlja sa nekog motora kao suvozač...

Pa posle jedno sat vožnje po ulicama BG-a i okolnim putevima ne moraju bajkeri ništa da pričaju,

ima snajka da bifla samo tako :aha: :aha: Ima sve najlepše da "opriča" o kamiondžijama i taksistima a

dobro će se videti ko je od koga ugrožen...

• Podržavam 1

• 50 years, 84 postova
  • Motocikl: uskoro, uskoro...

Evo odgovora:

Postovani, I zao mi je I neprijatno mi je zbog ovog sto se dogodilo u nasem program. Ja, nazalost, uopste nisam gledao tu emisiju I Vi ste prvi, pored jos par mailova bajkera koji su mi stigli, koji me je upozorio na to. Naime, emisiju FPN Javna odbrana za Studio B proizvodi Fakultet politickih nauka, I mi, urednicki, ne ucestvujemo u tom projektu. Ja sam, kao glavni I odgovorni urednik, cinjenica nadlezan I za taj segment programa, ali posto se ispred FPNa time bavi moja koleginica, ja u njihovo uredjivanje nisam ulazio. U svakom slucaju, ja sam njoj prosledio Vas mail, ona ce Vam se sigurno javiti, ako vec nije, I Vi cete imati mogucnost da se vec sledece sedmice pojavite u istom terminu I date Vase vidjenje cele price. Nadam se d ace na ovaj nacin nesporazyum biti prevazidjen.

Pozdrav

Aleksandar Timofejev

Koliko vidim on se uopšte nije izvinio. Samo mu je kao žao. Osnovni deo njegovog posla je da baš

pregleda svaki materijal koji ide u objavu, pogotovo ako nije produkcijski njihov. Tim pre!

Bavim se na neki način sličnim poslom , i znam o čemu pričam.

Verujem da emisiju nije gledao, a mislim da je posle Pablovog maila, obratio pažnju na

BJB i uopšte motociklističku populaciju, ili mu je neko njegov nešto rekao.

Ukapirao je vrlo brzo da je to glasačko telo, i kao novopečeni politikant(jer kako je drugačije i došao

na mesto gl.odg.urednika, a pre vodio zajebanciju tipa "Od trača do istine"???),

brže bolje postavio mogućnost za novu emisiju.

Ok, odlično je to, nadam se da će ekipa koja bude išla na emisiju, imati materijala kojim će demistifikovati status

bajkera u ovoj zemlji. A ne da gledamo kako ljudi sa margina ovog društva komentarišu i dele pogrde,

jer pametnije i nisu mogli naći po ulicama...tja...

• Podržavam 3

• Drug član, 1439 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

Zašto sad hvaljenje dotičnog?? Zato što se je lepo izvinio??

Pa red je, da se izvine i dan nam plati po pivo, zar ne?? Ako je odgovorni, onda neka odgovara za gluposti, a ne da se izgovara na svoje potčinjene. Ako mu potčinjeni prave gluposti, onda nije dobar šef, ybg... >:( >:(

Prvi utisak je najaći i gledaoci dobili su lošu sliku o nama. Može biti popravka iduće sedmice, ali glavni pečat obično ostaje.

TomoB ti si više nego u pravu ali ako se ne varam ti ne živiš u našim krajevima ili ja grešim?

Ovde kod nas neko može da brlja koliko god hoće i nema razloga da se bilo kome izvinjava niti da odgovara.

Kada se desi jedan slučaj Timofejev mi mu odma damo zlatnu medalju jer se čovek oglasio i uradio neki reply.

Verujem da to ide na bolje u svim segmentima života ako pričamo o Srbiji

• Podržavam 2

• nezavisan, 348 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Ako treba neki prilog da se snimi za tu emisiju, zovite... Timofejeva sam upoznao i mislim da je OK lik... Problem je što puštaju studentske vežbe na Tv-u od studenata koji nisu naučili da ako o nekome nešto pričaš da MORAŠ da imaš i mišljenje tog o kome pričaš u prilogu... Osim ako im profesor nije neko sa RTS iz 90-tih... iako ni sad nije mnogo bolje na svim medijima... Samo ne diraj vlast...

• BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Šta reći ??? Samo ću citirati jednog političara iz Čačka: "ma nek' mi puše oni sa studija B" :nanana:

I trebalo bi da bude jedan "Velja" u ekipi koja će nas predstavljati u "revanš" emisiji... :takoje:

• Podržavam 1

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Ako treba neki prilog da se snimi za tu emisiju, zovite... Timofejeva sam upoznao i mislim da je OK lik... Problem je što puštaju studentske vežbe na Tv-u od studenata koji nisu naučili da ako o nekome nešto pričaš da MORAŠ da imaš i mišljenje tog o kome pričaš u prilogu... Osim ako im profesor nije neko sa RTS iz 90-tih... iako ni sad nije mnogo bolje na svim medijima... Samo ne diraj vlast...

Da, RTS profesor je definitivno podbacio. Jedina razlika izmedju RTS-a i "slobodnih medija" (ala B92 ili StudioB ili CNN ili...koji bilo) je u prici, odnosno verzijama koje zastupaju, s tim da je RTS zanemario taktiku.

Profesor sa RTS-a iz 90-ih je podbacio, jer nije znao / mogao u par sa "free profesorima" koji su ipak procitali po koju knjigu o psihologiji mase, te uspjeli da proguraju svoju pricu.

Pravi profesor bi u ovu emisiju ubacio i nekoliko "slucajnih prolaznika bikera u povratku sa pijace" da potvrde,

ali onako "realno, smireno i objektivno" da je transportni sektor vec na rubu istrebljenja i da bi jeftinije registracije za motocikle samo pogorsale stanje, upropastile ekonomiju i otreznile mnoge koji misle da su dosli do dna.

• Podržavam 1

• Drug član, 3053 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

A yatim sledi prilog iz dnevne psihijatrijske bolnice u kojoj se tiskaju desetine frustriranih i na smrt preplašenih kamiondžija i taksista koji u strahu za sopstveni život zbog bahatih motorista, traže stručnu pomoć.

Ne izlazite za vreme pomračenja sunca, poješće vas baba-roga.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 477 postova
  • Motocikl: GS 1150

Mislim da bi trebalo spremiti video snimke u kojima se vidi koliko smo "bezbedni" u saobracaju i to mesano, sto grad, sto otvoren put. Oni bi trebalo da se emituju sve vreme dok bude vodjen razgovor.

• Podržavam 2

Mislim da bi trebalo spremiti video snimke u kojima se vidi koliko smo "bezbedni" u saobracaju i to mesano, sto grad, sto otvoren put. Oni bi trebalo da se emituju sve vreme dok bude vodjen razgovor.

Ima tema o snimcima bahatih vozača al je zamrla zbog slabog našeg odziva. Ima nešto snimaka.

• Svrati ponekad, 297 postova
  • Motocikl: Vfr 750

Ima tema o snimcima bahatih vozača al je zamrla zbog slabog našeg odziva. Ima nešto snimaka.

Ja mislim da je odziv bio dobar,a gospodi koja se toliko trudila da offuje temu zelim da cestitam pobedu,jer su postigli ono sto su zeleli. ;)

• Podržavam 2

Ja mislim da je odziv bio dobar,a gospodi koja se toliko trudila da offuje temu zelim da cestitam pobedu,jer su postigli ono sto su zeleli. ;)

Pa nije valjda tako. Sezona gotova, mnogi su se već odavno konzervirali. Besparica i nema se para za kupovinu kamera. Ja sam rešio da za dogodine obavezno metem jednu i to na kacigu, da bih u svakom momentu mogao da imam snimljenu i sliku i ton. Kako vreme odmiče od usvajanja ZOBS-a, sve se više povećava broj prekršaja i bahatost vozača da se čudu ne mogu načuditi. Izgleda da samo drastično manji broj dvotočkaša na ulicama smanjuje broj nezgoda.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja