miksamgm 1068 Napisano Novembar 13, 2010 (promenjeno) Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki 98godiste,uvezen 8.8.2008,legalan,registrovan do 29.03.2011,vlasnik. Presao 58626km,akumulator kupljen u junu(u garanciji je),potrebno zameniti zadnje plocice i levi semering na viljusci. Cena=1800e 061/6563656 Mogu zamene auto,skuter,motor ili nesto drugo uz vasu doplatu ili do cene motora. Promenio Decembar 21, 2010 član Motoholic Promenjena cena na zahtev miksamgm-a. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 15, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Moze i neki Quad u zamenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Dragons 1 Napisano Novembar 18, 2010 U prolazu, 39 postova Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan nudim kawasaki gpz 500 s 95g i fiat cromu 1 6 plin neregistrovani za suzukija 063 642 438 goran Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Novembar 18, 2010 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Kawa KLE 500, '99. god... Zainteresovan? Oko 34000km... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Novembar 18, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Motor je do 00 Ja bih uzeo samo auspuh 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 18, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan nudim kawasaki gpz 500 s 95g i fiat cromu 1 6 plin neregistrovani za suzukija 063 642 438 goran Nijedno mi neigra ulogu,ali hvala na ponudi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 18, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Kawa KLE 500, '99. god... Zainteresovan? Oko 34000km... Nisam bas neki za endurinjo,bilo je jos par interesantnih ponuda sa foruma Daj jos neki podatak ovde ili na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 18, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam mogla bi i neka zamena za pickup(doblo,kangoo,cady,berlingo,partner)sa nekom mojom doplatom ne preteranom u zavisnosti od cene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 23, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Jos koji dan aktuelno,pa mora da putuje na selo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virus 45 Napisano Novembar 23, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Banglades Motocikl: Suzuki Bandit 600 N Prijavi odgovor kao problematičan Aj kad ste svi vec tu da pitam, mada pitanje nema veze s temom: Kolika je razlika u snazi izmedju suze od 750 i 600 kubika,koliko bolje ide? Vozim bandita pa me ovako nesto interesuje zbog eventualne razlike u snazi i zastite od vetra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 23, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan nisam vozio 600,tako da neznam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1888 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da mi odradimo onako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 23, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Nije "TO" za mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Novembar 26, 2010 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Kawa KLE 500, '99. god... Zainteresovan? Oko 34000km... Nisam bas neki za endurinjo,bilo je jos par interesantnih ponuda sa foruma Daj jos neki podatak ovde ili na pp Malo sam u frci sa vremenom, pa cu ti vise podataka poslati ovih dana. Pa, ako Suza ne ode, i ako se kockice poklope... Cela zima je pred nama za "djoranje"...pozzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 26, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Kawa KLE 500, '99. god... Zainteresovan? Oko 34000km... Nisam bas neki za endurinjo,bilo je jos par interesantnih ponuda sa foruma Daj jos neki podatak ovde ili na pp Malo sam u frci sa vremenom, pa cu ti vise podataka poslati ovih dana. Pa, ako Suza ne ode, i ako se kockice poklope... Cela zima je pred nama za "djoranje"...pozzzz Ok,kada stignes,tu sam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 27, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Kupac za kes dobija EXTRA POPUST Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Decembar 7, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan klipcic Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Decembar 8, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Eto,snimak je napravljen 2.jula 2010 i na satu je 58092km a sada je na satu 58750km,za 5 meseci sam napravio 700km neko toliko napravi u vikend voznji :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Aj kad ste svi vec tu da pitam, mada pitanje nema veze s temom: Kolika je razlika u snazi izmedju suze od 750 i 600 kubika,koliko bolje ide? Vozim bandita pa me ovako nesto interesuje zbog eventualne razlike u snazi i zastite od vetra. Pa zavisi koji je model GSX 600 F? imas od 57kw 77 PS , imas 60kw 82 PS, 65kw 88 PS Gabaritno je skoro potpuno isti (mala razlika u visini) sa GSX 750 F stim sto 750 ima 68kw i 92 PS.Zastita od vetra je ista i na jednom i na drugom sa originalnim vizirom.Ako stavis putnicki vizir na bilo koji od ova dva modela imaces odlicnu zastitu od vetra. Dakle 750 jaci motor i bolje se vozi od 600 i a koliko bolje ide to trebas da probas Izvinjavam se za OF ali evo da dam coveku odgovor. PONUDA ZA AUSPUH JOS STOJI Ako resis da ga prodas javi se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virus 45 Napisano Decembar 11, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Banglades Motocikl: Suzuki Bandit 600 N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru Kobaja, a prodavcu da malo aktuelizujemo oglas. Ja ne bih prodavao da imam onakav auspuh. Nego jel provaliste sto se kuce uplasi na kraju klipa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Decembar 11, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru Kobaja, a prodavcu da malo aktuelizujemo oglas. Ja ne bih prodavao da imam onakav auspuh. Nego jel provaliste sto se kuce uplasi na kraju klipa Hahahaha,mali Roca se uke*o od AUSPUFA hahahaha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Decembar 16, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno,cena za kes 2000e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Decembar 17, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je bas povoljno Ako ga ne prodas za ovu lovu j....a ja ga nebi ni prodavao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Decembar 17, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan To sam i ja rekao,cena stoji na donjoj granici i ako neode,vozacu ga ja i dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Decembar 21, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Jutros mi se desila jedna veoma glupa i cudna stvar!!! Izgurao sam motor iz garaze posto je malo otoplilo,pa reko da namontiram akumulator i upalim ga malo. Namestio sam akumulator,upalio motor i nasao parce letvice da poturim ispod stope da bi stajao uspravno zbog ulja,da nebude nagnut na levu stranu.Namestio sve lepo i ostavio ga da radi.Koraknuo dva koraka da vratim safciger i kljuc 10 u garazu,medjutim motor je pretegao na desnu stranu i puko od beton.Ja sam zaplakao i ugasio ga i podigao . Pukla je desna bocna plastika,desni zmigavac,auspuh i desni far oguljeni ali nije strasno. Posto mi je puko film,motor prodajem za 1800e ko dodje nek ga vozi daleko od mene da ga nebi NASEKIRAO nekim budakom i izlupao preostale citave plastike. Zainteresovani nek me zovu na 064/41-33-678 Toliko od mene.pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...