Pera Pop 596 Napisano Novembar 11, 2010 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Petar Popovic iz Beograda,radim kao nocni cuvar u privatnom preduzecu.Inace sam rodjen 1954. godine,ozenjen sam i imam dvoje dece i u mladosti sam vozio motore tomos i javu. Kupio bih i sad neki motor ali mi treba pomoc jer se ne razumem bas najbolje u ove motore sto se sada voze pa mislim da cu ovde nauciti.Inace sam za ovo saznao od direktora mog preduzeca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2034 Napisano Novembar 11, 2010 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Petre! Nadam se da ces naci ono sto te zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Novembar 11, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao! za ljude u godinama transalp!! mene je u potpunosti ispunio dok sam ga vozio(3000km) no zbog cene registracije itd cu najverovatnije na nekog 125 skutera!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Novembar 11, 2010 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta registracija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SINOVACSC 31 Napisano Novembar 11, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: zrenjanin/ Motocikl: dominator Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao zna i tvoj direktor sta valja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Novembar 12, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav starac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majstor Pera 54 Napisano Novembar 12, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imenjace i skoro godisnjace,dobrodosao medj bajkere. Prvo smisli koju kategoriju motora zelis(skuter,enduro,naked ili trkalicu) pa onda zaokruzis finansije,i tada pocnes potragu za motorom.Sretno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majstor Pera 54 Napisano Novembar 12, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav starac. starac ti u gacama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Novembar 12, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Aj neko i od mene stariji da bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Novembar 12, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao! za ljude u godinama transalp!! mene je u potpunosti ispunio dok sam ga vozio(3000km) no zbog cene registracije itd cu najverovatnije na nekog 125 skutera!! za ljude u godinama ja bi preporucio nešto sa bocnom prikolicom tipa Ural i sl. stanu i dva tri unuka. ( ha, ha ,ha ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Novembar 12, 2010 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jos nemam unuke.Doslo vreme da se deca pitaju,a deca jos nece decu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Novembar 13, 2010 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sto neko rece, odredi koliko bi para da potrosis pa da se posavetujemo. Ono sto ja mogu da ti kazem da sa svojih 46g. cu sad preko zime-proleca potraziti neki dobro ocuvani primerak Yamahe TDM 850. Svestran model, polozaj udoban kao na bajsu, dovoljno brz (u poredjenju sa mojom bivsom kawom GPX750R od 107 ks). Ipak, sve zavisi od tvojih afiniteta, vozackih sposobnosti i platezne moci. Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 11, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rafter 110 Napisano Decembar 14, 2010 U prolazu, 90 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana) Prijavi odgovor kao problematičan e... pa neko i meni da kaze mlaaadicu. pozdrav i dobrodosaso. ja sam u nedelju udao ceru pa mozda budem deda pre tebe aki u zr si uvek dobrodosao. pozdrav direktoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rafter 110 Napisano Decembar 14, 2010 U prolazu, 90 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana) Prijavi odgovor kao problematičan e... pa neko i meni da kaze mlaaadicu. pozdrav i dobrodosaso. ja sam u nedelju udao ceru pa mozda budem deda pre tebe ali u zr si uvek dobrodosao. pozdrav direktoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rafter 110 Napisano Januar 13, 2011 U prolazu, 90 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana) Prijavi odgovor kao problematičan cika pero, sve najbolje u 2011-oj. pozdrav iz zr-a. rafter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...