gavrolini 2754 Napisano Novembar 11, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan potreban mi je blatobran za moj tt600. Nije bitno od chega je samo da je za supermoto i pozeljno beli ili crni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6397 Napisano Novembar 11, 2010 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motodelovi.com/catalog.php?ord=3&cat=41&cid0=30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 12, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan njih sam probao juce i nisu bili dostupni...probacu danas ponovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Novembar 12, 2010 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-juric.com/RACETECK.html Racetech plastike su u rangu Acerbis-a. Imas katalog na stranici pa baci pogled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6397 Napisano Novembar 12, 2010 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-juri...m/RACETECK.html Racetech plastike su u rangu Acerbis-a. Imas katalog na stranici pa baci pogled. Kakva je ovo firma nema ni broja telefona na sajtu, a kamoli adresu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemara 1 Napisano Novembar 12, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-juri...m/RACETECK.html Racetech plastike su u rangu Acerbis-a. Imas katalog na stranici pa baci pogled. Kakva je ovo firma nema ni broja telefona na sajtu, a kamoli adresu ? imas e-mail Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Novembar 12, 2010 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan aj i mene interesira contact Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6397 Napisano Novembar 12, 2010 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ima e-mail, ali firma koja za kontakt ima jedino e-mail i to na gmailu koji moze otvoriti svako je u najmanju ruku neozbiljna, a meni licno smrdi i na prevaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemara 1 Napisano Novembar 12, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ima e-mail, ali firma koja za kontakt ima jedino e-mail i to na gmailu koji moze otvoriti svako je u najmanju ruku neozbiljna, a meni licno smrdi i na prevaru. kako si ti to provalio da je prevara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6397 Napisano Novembar 12, 2010 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Citaj malo pazljivije, nisam napisao da je prevara, vec da meni smrdi na prevaru i sa takvom firmom ne bi saradjivao. Od kontakta jedino javni mail, to meni budi sumnju. Sta nekog kosta da napravi sajt, ponudi dobru robu povoljno stavi mail adresu za kontakt i po javljanju kupaca kaze da robu salje po uplati na racun ? A kad legnu pare, cao, nema robe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemara 1 Napisano Novembar 12, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citaj malo pazljivije, nisam napisao da je prevara, vec da meni smrdi na prevaru i sa takvom firmom ne bi saradjivao. Od kontakta jedino javni mail, to meni budi sumnju. paracinac pogledaj malo bolje moj profi, inace sam ja moto juric, a za e-mail-ova mozes otvoriti koliko hoceš,koji hoces i kad oceš. imas i moj broj tel. pa se javi ako ti nije nesto jasno. 064-1442563 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6397 Napisano Novembar 12, 2010 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da, ja sam Paracinac, ima na forumu negde i moja adresa i br telefona i fiksni i mobilni. Ko god hoce moze da me nadje, a svi moji podaci su javni jer nemam od koga da se krijem, mirno spavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemara 1 Napisano Novembar 12, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, ja sam Paracinac, ima na forumu negde i moja adresa i br telefona i fiksni i mobilni. Ko god hoce moze da me nadje, a svi moji podaci su javni jer nemam od koga da se krijem, mirno spavam. a koja te kao to oprama zanima,što si mi napisao na e-mail? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6397 Napisano Novembar 12, 2010 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pokusao sam na PP da ne offujemo vise coveku temu, ali si ga iskljucio. Zanimaju me lanac i lancanici za drz400s i SM blatobran kao i gavrolinija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...