ARES 1234 Napisano Maj 26, 2011 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Kad vec pominjete Guy Martina evo njegovog pada od prosle godine. http://www.gaskrank.tv/tv/racing/horrorcrash-guy-martin-isle-of-12803.htm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5329 Napisano Maj 26, 2011 Integrisan, 13023 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad vec pominjete Guy Martina evo njegovog pada od prosle godine. http://www.gaskrank.tv/tv/racing/horrorcrash-guy-martin-isle-of-12803.htm Kako su mu svukli kombinezon, ko kad oderu zeca. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Maj 27, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Guy Martin: Uploaded with ImageShack.us 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Maj 28, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motogp.com/en/news/2011/Uccio+interview Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jun 2, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Simoncelli priznao grešku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Jun 2, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Spanci mi polako idu na onu stvar sa pretnjama i rasistickim ispadima! Previse hejtuju u svemu i svakoga. Isto tako bi u Italiji mogli da prodju i Spanski vozaci! Ovo udaranje packi Sicu,po meni je otislo predaleko! Sic je rekao sta je morao da kaze a 100% bi ponovio "manevar" opet. Izgrdili ga kao malo dete. Nadam se da sledece nije ubacivanje arome jagode u motorno ulje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5329 Napisano Jun 2, 2011 Integrisan, 13023 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da je to odmah rekao (mislio tako ili ne) cele ove nakaradne budalaštine s pretnjama ne bi ni bilo. Taktičan je ko magare. Sad su mu verovatno priklještili jajca pa je procedio neko priznanjce. 5 minuta klečanja na kukuruzu, 20 očenaš i vozdra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Jun 3, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Da je to odmah rekao (mislio tako ili ne) cele ove nakaradne budalaštine s pretnjama ne bi ni bilo. Taktičan je ko magare. Vala bas! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jun 3, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Colin Edwards slomio ključnu kost u Barseloni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Šuška se da se Pedrosa ponovo povredio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Edwards spreman za Silverstone. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 6, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je bilo ovo: MotoGP world champion Jorge Lorenzo claims it will be hard to beat Casey Stoner with the Yamaha M1 in its current form - and he doesn't expect a more powerful engine until August. "Maybe in the middle of the season. Maybe Brno [August 14]," Lorenzo said of a much-speculated new engine, after finishing second to Casey Stoner at Catalunya on Sunday. Repsol Honda rider Stoner has now won three of the fives races this season, with Lorenzo's only victory coming in the wet Jerez race - in which Stoner was taken out by Valentino Rossi. Stoner has scored 17 points more than Lorenzo in the last two races, and is now just seven points from the top. However, Lorenzo understands that Yamaha also has next year's 1000cc bike to develop. "I would like to fight for wins this year. With this bike it is going to be tough. So I need a little improvement to make the bike quicker," he said. "But also I would like to fight for wins in 2012. I trust the power of Yamaha to make both bikes competitive." When asked about any forthcoming chassis developments, Lorenzo made clear he'll be grateful for any assistance. "I wait for improvements with anything. If its engine I will be most happy. If it's a chassis that gives me some tenths that will be fine, but we need something to fight with Casey at this moment," he repeated. "There may be some tracks where he is not 100 percent, does not like, or is not able to be very strong. Like Estoril. Then we can fight for the win with what we have." Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jun 7, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pedrosa ne ide u Silverstone. Prijave za Moto3 u toku. Aoyama odbio Repsol Honda tim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jun 8, 2011 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan tako se to radi...boli ga pedu da pumpa fabricki tim, ispostovao je svoj tim bez kog ne bi bio tu....Aoyama smekeru! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Jun 8, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha announce Spies contract extension Zar Spies nije imao dvogodisnji ugovor (2011,2012)? Karaula,ja cisto sumnjam je AoYama odbio Repsol zbog lojalnosti timu. Usko su oni povezani sa fabrickim tako da mislim da to ne pije vodu. Mozda smatra da nije 100% fit od povrede kicme ili vec nesto drugog. Ne verujem da je toliki smeker da odbije zvanican poziv fabrike. Mozda gresim ... Mislim da je prvi na tapetu bio Hopkins Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jun 8, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ben Spies produžio ugovor sa Yamahom. Haslam očekuje više sreće u Misanu. Rossi dočekuje Silverstone sa blagim hendikepom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Jun 9, 2011 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha announce Spies contract extension Zar Spies nije imao dvogodisnji ugovor (2011,2012)? Karaula,ja cisto sumnjam je AoYama odbio Repsol zbog lojalnosti timu. Usko su oni povezani sa fabrickim tako da mislim da to ne pije vodu. Mozda smatra da nije 100% fit od povrede kicme ili vec nesto drugog. Ne verujem da je toliki smeker da odbije zvanican poziv fabrike. Mozda gresim ... Mislim da je prvi na tapetu bio Hopkins Ima tu nešto, tačno. Aojama je ušao u Gresini na inicijativu Honde, dugo se vodila borba. Italijani su hteli svog vozača, Honda forsirala Aojamu, najverovatnije pogurala i DORNA (treba im Japanac u karavanu zbog marketinga). Ne razumem ni ja zašto bi Hiroši odbio ponudu da vozi najbolji motor trenutno, dok ovako ostaje na mašini iz 2010. Ima tu nešto... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5329 Napisano Jun 9, 2011 Integrisan, 13023 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je loša karma. Navikava se na nešto što neće voziti, tim ladi jaja u međuvremenu, samo pravi sebi problem bez razloga. Drugo su ovi iz "nižih" kategorija ili drugih serija - ukoliko nisu u borbi za titulu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jun 9, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Na Honda Worldwide sajtu možete saznati sve o Hondinoj NSF250R Moto3 mašini. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jun 9, 2011 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kolin prošao lekarski pregled, može da vozi. Ovo je r. snimak njegove povrede. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jun 9, 2011 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha announce Spies contract extension Zar Spies nije imao dvogodisnji ugovor (2011,2012)? Imao je za 2010 i 2011. Izgleda da se odlučio da uskladi ugovor jer krajem 2012 svim velikim igračima ističu ugovori. 29 November 2010 http://www.motorcycl...amaha-contract/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Jun 9, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Imao je za 2010 i 2011. Izgleda da se odlučio da uskladi ugovor jer krajem 2012 svim velikim igračima ističu ugovori. 29 November 2010 http://www.motorcycl...amaha-contract/ Spies je 2010. vozio za Monster Tech 3 Yamahu (best rookie) ! Mislim da je potpisao dvogodisnji ugovor za 2011. i 2012. ili sam tu ja pogresio?! Bio sam ubedjen da je na 2 sezone potpisao ugovor Colin jos jednom pokazuje koji su to mentalni skllopovi! U vezi prosle trke kada je komisija odbila da vozi,Colin je izasao sa idejom da startuje pa koliko izdrzi. Nije im se svidela ideja! To mu je inace bio prvi izostanak sa trke od 2003.god (start trke) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jun 9, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Edwards dobio zeleno svetlo. Lanzi menja Toselanda. Vozači Repsol Honde u poseti Red Bull-u. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jun 10, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Stoner: “Trebali smo da odemo znatno ranije”. Checa ispred Biaggia na prvom slobodnom treningu. Snažan start Stonera. Duel Checa-Biaggi se nastavlja. Stoner najbrži u veoma čudnim uslovima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jun 11, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Rossi posvećen razvitku karbonske šasije. Tom Sykes uzeo pol poziciju. Stoner osvaja četvrti pol sezone. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...