abdula 0 Napisano Novembar 6, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HarleyDavidson Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Kratak opis motora: sve ono što sam ja na njemu promenio dovelo je do toga da se na njemu odvezem do turske i nazad skoro bez problema. To `skoro` znači samo da sam morao da mu menjam akumulator. Dakle, pre nego što sam krenuo stavio sam mu nov lanac i lančanike, prednje pločice,urađen servis, čak od pre dve godine ima nov regler. Ono što će trebati da se uradi je da se popravi kilometar sat, odnosno spoj sata sa sajlom. To nisam uspeo. I treba malo poraditi na izgledu, pošto mi je pao jednom u mestu, i izgrebao se vrlo malo sa leve strane, a i napukla mu je zaštita za ruke sa leve strane. To je sve što mi pada na pamet za sad. Na satu piše 35000km. Registracija je istekla. Prodajem ga za 1800 evra bez cenkanja. Cenim ga par stotina više. Broj telefona: 0658594594 Ivan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filozof 11 Napisano Novembar 20, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: Чачак/Београд Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ivane, reci još nešto o motoru, gde si ga održavao? Vidim da su SD table.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abdula 0 Napisano Novembar 27, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HarleyDavidson Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio u prilici da odgovorim do sad... Motor je prebachen na BG. Od kad sam ga kupio uglavnom sam ga održavao kod spaleta, mada mu zadnje servise ja radio sa drugarom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abdula 0 Napisano Decembar 11, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HarleyDavidson Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje. Dobio sam neke ponude za zamenu, pa samo da dodam da bih menjao eventualno za neki mladji motor, najpre enduro, uz moju doplatu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemandza 11 Napisano Januar 5, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bg Motocikl: yamaha V-star 650 midnight custom Prijavi odgovor kao problematičan Imas p.m. pa ako bi mogao da odgovoris Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Februar 19, 2011 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, neka kombinacija sa ovim: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/60120-aprilia-pegaso-650-ie-2001/ Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abdula 0 Napisano Mart 12, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HarleyDavidson Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Mart 13, 2011 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja ponudio zamenu, jos pre mesec dana skoro... Jel ima mesta za dogovor ili nema? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abdula 0 Napisano Mart 22, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HarleyDavidson Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 104 Napisano Mart 23, 2011 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Uhh kad bi me ovaj sacekao dok skupim pare. Aj ako neko hoce Hondu pa da pravim posao sa covekom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abdula 0 Napisano Mart 25, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HarleyDavidson Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ne prodaju se tako brzo, možda bude tvoj:) Fin je to motorčić, ja sam se slatko navozao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 104 Napisano April 17, 2011 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Brate, i sacekao me Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano April 17, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 4. 2011. at 21:36, supatje je napisao: Brate, i sacekao me Svaka ti čast! Dobro došao u porodicu i da ga dugo i u zdravlju voziš! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abdula 0 Napisano April 18, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HarleyDavidson Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Eto ode moj bmw. Ako je običaj da se zaključa tema evo neka admini tako urade. I ja želim novom vlasniku mnogo lepih kilometara i duge vožnje kao što sam se i ja navozao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 104 Napisano April 18, 2011 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...