Jump to content

Moto Zajednica

Dva bolida u jednom danu

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 343 postova
  • Motocikl: Ktm 990 Superduke R

Ovako to beše...

Danas sam trebao ići po neke farbe u Novi Sad, a pošto je vreme bilo kao što ste i svi videli reših da idem motorom. Obukoh se u fulu ranac na leđa i krenem lepo lagano i sve uživam, ništa me ne nervira, ni gužva ni traktori,kombajni što izleću iz njiva kao kamikaze, ni ovi što uleću u makaze ama baš ništa, mislim se nećete me danas nasikirati nema šanse :nanana: , danas mi je lepo. Da ne dužim, obavio ja svoje poslove pa rekoh da se malo provozikam po gradu možda sretnem nekog od drugara, popijemo kafu, gledamo prolaznice :jee5: .i tako stojim na semaforu u Temerinskoj ulici(lokalci znaju koja je to)

inače ulica je katastrofa, zakrčena kolima, prekopana,rupe na sve strane,uz desnu ivicu parkirani auti,kontejneri za smeće,kese,šut, ma nema šta nema i još iz brda sporednih uličica izleću kao ludi auti,bicikli,babe,deca... i tako semafor dugačak,drži 5 min. i čujem iza mene zvuk motora, mnogo dobar,mnogo jak, polako staje pored mene Yamaha R1 zadnje izdanje,bela,yoshimura dupli izduv, predivan zvuk,prelep motor. Ja onako lepo lalinski duboko klimnem glavom u znak pozdrava i pokažem palac u fazonu super ti je R1.

Lik ništa pogleda u mene i polako se provlači dalje među autima,vidim nema tablicu, zadnja guma ćelestonka vire konci, odjeb.. me ladno, mislim u sebi koji kreten. Kad on polako mic po mic i dolazi do semafora i polako prolazi kroz crveno, nemože da čeka ... i oplete ga ljudi koliko je mogao kroz onu usranu ulici, šlajfa,klizi bulja samo što se ne prospe(inače ulica ide i u krivinu,ništa se nevidi napred)ja već zažmureo na jedno oko , mislim sad će neko da mu izleti i gotov je. Međutim nestade iz vidokruga. U međuvremenu i ja krenuh i posle nekih 500m vidim oblak prašine koji još nije stigao da se slegne. Sledio sam se, mislim to može biti samo taj, ni ne idemi se dalje u tom pravcu neželim da vidim ali nemoš nego pravo i stižem onako u strahu i vidim tog lika kako šutira onaj prelepi R1 koji leži pored nekog žbuna, plastike se raspale na sve strane, jedna kocka od bankine izvaljena. Kontam da je izkliznuo što se i moglo očekivati sa onakom gumom, ali mislim dobro je stoji na nogama nije mu ništa strašno, ali ipak stajem da pomognem ako treba šta god. Parkiram motor,prilazim, ima tu već i naroda ,kibicera koji se krste. Prilazim i pitam... jesi OK, jel ti dobro... kad on meni...EXTRA GLASNO... Ša je bre...šta oćeš koji qrac beži breeeeee, mislim se u sebi još uvek mirno možda je u nekom šoku pa se tako ponaša. Dižem obe ruke u fazonu polako zemljanine dolazim u miru i kažem jebiga stao sam da ti pomognem nemoraš da se dereš, kad on opet...EXTRA GLASNO jesi ti gluv ili glup teraj se bre odavdeeeeee u qrac, šta je igra mečka aaaaaaaaa.... Eeeee onda sam ja osetio kako mi se uši polako počinju crveniti,kaciga mi steže tintaru sa ce da explodira i mislim sad ću da ga sašijem sa ovom karbonskom čizmom pa šta bude... i onda u momentu mi pada na pamet šta ako je ufiksana, naduvana budala i izvuče pištoljčinu i paaafff...ode Gargi u lov ali u večna lovišta...aaaa neće moći... okrenuh se ,pokazah mu srednji prst u znak pozdrava i sedoh na motor i odoh. I nekako sam i dalje bio miran i mislim pravilno si postupio Gargi i ako malo kuva u tebi ali dobro si postupio, mani budalu u pm.

I vozim ja tako dalje, izašao iz grada i opet uživam, vozim polako nekih 100km/h i zijam po njivama i putu, pustio mozak na ispašu , kad polako pored mene prolazi neki klinac na nekom većem skuteru(Burgman,Majesty). Zalego iza ono malo vizira,bez kacige u jednom duxu. Skuter leluja po drumu, samo što mu ne otpadnu oni točkići a plastike se razlete,sav ide u x, izkezečio se jadan. Dodajem malo gas i onako sa laktom na rezrvoaru pristižem ga, otvorim vizir i gledam ga, a on u transu, zalegao i piči. Mahnem mu onako i viknem ...ALO

Lauda ...šta to radiš ...oćeš da izgineš sa taj moped...polako bre raspašće se jadan zar nevidiš. Kad on meni...AL SAM TE OFLEKO AAAAAAAAAAAAA.... Mene uhvati smeh suze mi krenule, i mislim se ma piči derane jedan ebo te ćaća.

Vratih se ja mojoj ispaši i stigoh polako kući onako baš zadovoljan...čudan mi bio dan al baš dobar.

Eto morao sam ovo da vam ispričam :zdravo: :zdravo:

• Podržavam 11

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 217 postova
  • Motocikl: GPZ 500S

. Ša je bre...šta oćeš koji qrac beži breeeeee

kad on opet...EXTRA GLASNO jesi ti gluv ili glup teraj se bre odavdeeeeee u qrac, šta je igra mečka aaaaaaaaa....

Naleteo si na budaletinu (budala je blaga rec) i veruj da ti to nece biti poslednji put! Takvih poput njega ima mnogo, ali ne dozvoli da ti takvi kvare raspolozenje. Lepo je od tebe sto si stao da vidis jel dobro i nadam se da te ovaj dogadjaj, ova neprijatnost koju si nezasluzeno doziveo, nece navesti da drugi put prodjes bez zaustavljanja.

Sto se tice tog malog na skuteru-valjda ce doziveti da odraste. Njemu je bitno da TE OFLEKO, a nije ni svestan koliko ugrozava i sebe i druge svojim neodgovornim ponasanjem. Pojedincima poput njega je motor (skuter) sredstvo za dokazivanje, a takvi neretko nisu ni svesni koliko je motor opasna sprava. Nadajmo se da nece doci u situaciju da to sazna na tezi nacin.

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 157 postova
  • Motocikl: Yamaha fz6n 2005

Dobro si prosao nekad mozes da naidjes i na vise bolida kad se vozas po gradu najbolji recepat za to je samo iskulirati i uzivati u voznji :). Kako vidim ti si donekle i uspeo u tome. :takoje: . Samo cu reci da je taj pajser ima bas srece da nije sreo nekog ko ima kraci fitilj i manje razmislja od tebe . Mislim da si nikako ne bih dobro proveo :)

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Ovaj prvi je bio u šoku, to stoji, ali je očigledno kreten. Trebalo je da ga iznabadaš, možda bi postao bolji čovek. Ne šalim se. Ovako, kao da se iskenjao po tebi, a imao si najbolju nameru. To ne sme da prodje nekažnjeno, jer će majmun da pomisli da tako može svaki put.

Ovaj drugi je klinac, nije vredan pomena.

• Podržavam 1

Ovaj prvi je bio u šoku, to stoji, ali je očigledno kreten. Trebalo je da ga iznabadaš, možda bi postao bolji čovek. Ne šalim se. Ovako, kao da se iskenjao po tebi, a imao si najbolju nameru. To ne sme da prodje nekažnjeno, jer će majmun da pomisli da tako može svaki put.

Ovaj drugi je klinac, nije vredan pomena.

Jeste u pravu si, i ja sam mislio da ću ga šutnem po sred njokalice, ali jeb... znaš i sam kakva su jebena vremena došla, nema višeni klasične šorke...pa kom opanci kom obojci, nego izvuče kreten nož ili još gore pištolj i ode život u qrc... zbog nekog idiota na kojekavim drogama. On za koju godinu na slobodi a onaj drugi astalavista...nema ga više... i šta onda???? Jel bilo vredno???? Nije! I zato sam uradio to što sam napisao. Malo sam kuvao i pizdeo dok sam progutao i svario što ga nisam sastavio ali prošlo je , i nije mi krivo :takoje:

• Svrati ponekad, 330 postova
  • Motocikl: Black Adder F4isport

Druze nauzivao si se u voznji, postupio kao pravi bajker (motordzija, motoras zovi kako hoces) ponudio si pomoc i savet onima kojima je to zaista trebalo. A sad kad ti naidje neko bez mozga ko to tebi danas lepo si iskulirao. Ono sto neko rece kad pustis budalu da misli da je upravu uradice to ponovo jer misli da je u pravu, al takvi sami sebi dodju glave. Uzivaj ima jos par sati sunca za uzivanje u voznji 0cool.gif

• Podržavam 2

• U prolazu, 66 postova
  • Motocikl: Benelli TRE1130K

Najvažnije od svega je ne dozvoliti da ti takvi i slični pokvare uživanje u vožnji po prelepom danu. Naši komplimenti za reakciju na šištanje "pit bula"...uz malo sreće okriviće motocikl za pad pa ga neće ni popravljati što u prevodu znači jedan "psiho" manje na drumu.

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Gargi, svaka čast na rezonu, sve si u pravu. Jedino što je meni jako teško da tako iskuliram. Verovatno bih ga bar izvređao, kao i njegovu mamu.

Ipak si dobro postupio, a najbolje od svega je što nije uspeo da ti sjebe dan. Ja se, eto, iznervirah samo dok sam čitao.

• Друг члан, 636 postova
  • Motocikl: Honda Transalp

Za ovog prvog...izgleda je fazon ko ima kintu da bude bahat...i naravno nikad nije on kriv, kao ni sad... bez komentara.

A za drugog...klinci su cudo...koliko puta mi se desi da projuri na nekoj apriliji 50cc pored mene sa jedno 100 na sat. Pre neki dan mi se desilo da zamalo uradim klinca (naravno bez kacige) koji je sekao 2 trake i skretao levo posle terazijskog tunela ka zelenjaku...

PS

znaci samo da znam da je burgman brzi od tvoje aprilije...

:)

• Zainteresovan, 503 postova

Ja sam danas vozeći 4 točka natrtio debila sa golfom II dizel, onako na finjaka, da ga je svemirac (inače bajker) lizalicom pošteno zamolio da stane :) :)

Protiv debila na točkovima ne možeš ništa sem da se ili iznerviraš ili nasmeješ na glupost koja će ga kad tad koštati glave, sopstvene.

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: XV 250
okrenuh se ,pokazah mu srednji prst u znak pozdrava i sedoh na motor i odoh.

Ovo je najbolja reakcija za takav olosh.Dobro si postupio, svaka cast, a to sto neka primitivna seljachina ne ume da ceni kolegijalnost i humanost, njegov gubitak jer ocigledno nije ni svestan svoje nesvesnosti. :lud:

• U prolazu, 10 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR 600

Postoji jedna stara engleska poslovica, koja otprilike glasi ovako - Nemoj da se rveš sa svinjom u blatu, oboje ćete se isprljati ali će svinja uživati. Svaka čast na postupku!

Postoji jedna stara engleska poslovica, koja otprilike glasi ovako - Nemoj da se rveš sa svinjom u blatu, oboje ćete se isprljati ali će svinja uživati. Svaka čast na postupku!

Hehehe....dobra poslovica :takoje:

• Svrati ponekad, 226 postova
  • Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600

Ima josh jedna slichna:

Nemoj se svadjati sa budalom, najpre cete spustiti na svoj nivo a onda cete pobediti svojim iskustvom.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja