Žeki 1 Napisano Novembar 3, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Keeway Outlook 150cc Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem monolock nosac Givi kofera od 35L. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4663 Napisano Novembar 3, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 5990 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su svi monolock nosači Givi kofera isti.Ja imam 34,45 i 47 lit i isti je nosač kod sva tri.Pogledaću sutra možda imam jedan nosač viška. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Novembar 4, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga jedan na moto-berzi: oglas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skemba 19 Napisano Februar 22, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovakav kofer sa nosacem na prodaju ako si zainteresovan samo je crne boje. bez ostecenja nikada ga nisam koristio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...