Jump to content

Moto Zajednica

Kom se carstvu privoleti - Transalp ili Afrika

Recommended Posts

• Ne silazi, 6542 postova
  • Motocikl: đački pešački

Tu sam, živ, zdrav i prav, fala Bogu. Zimsko vreme je za moje druge strasti, slušam, :muzicari:, i bavim se hifijem.

Nisam odusto, još malo,:trazi:, pa me i supruga ukorila što ne rešim. Pogledo još par motora i čekam da stigne još jedan primerak iz uvoza, trebo sutra pa nije, al biće do srede a i ima još komad, navodno ko čaša al opet moram da se vozam naokolo. Javili mi se i Bugari al to ko neka zadnja alternativa. I to će biti finalno gledanje pošto sam izbor i suzio i iskristalisao, al eto verujem i čekam u čudo da iskrsne neka neviđena prilika. Neće biti ponedeljak, ovaj, ko što rekoh pa sad porekoh mada to ne volim, zato zaslužujem,:tras1:.

Sanjo pre neku noć da sam na nekoj zajedničkoj vožnji spavao celu noć u bungalovu sa kacigom na glavi. Baš me uvatila groznica ko klinca, al grešku praviti neću, bar se nadam. Gledam putešestvje ona dva heroja do Japana, baš mi se voza.

Ko što reko Gosn Vidik, zatišje pred buru, a i malko se ućutah jer mi malo :popovanje: na forumu.

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 6007 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Ja vid'o Đuntin post u temi i reko': "Evo ga pazario !" Kad ono ćorak... :(

'Ajde druže nemoj da nas izneveriš, pazari motor pre nego ja sredim Atlantica

pa da se điramo na proleće... :takoje:

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Ljudiii Djunta kupio crvenu ST!!!!!! :) :) Na rados'

salim se

Pa naravno da se šališ. Nije valjda lud da kupi to lešće...

:D

• Ne silazi, 6542 postova
  • Motocikl: đački pešački

Kad su žene u pitanju, nisam nikakav probirač, naprotiv,:lol:, tako da je ona mene izabranog mnogoo godina ubeđivala,:rat3:, a sad se češka ,:stabre:, šta ću joj ja sad, kad sam viko ne moj, nije vredelo. A da je zgodna, meni jeste, ( će čita pa moram budem ,:dobar:).

Stigo mi danas gladijator, naručio još za suprugu i dva drugara, bilo neko sniženje u Engleskoj. Polako spremam opremu za sezonu, ne šalim se.

Motor, pa biće ovih dana, u sredu vispadanje, možda bude neko iznenađenje ko,:grom:, nikad se ne zna. :zvizduk:.

Vidim da Vas svrbi tema, a i mene pravo da Vam kažem, uvek se nasmejem pa me supruga pita da nisam šenuo. Zna da ne idem na Facebook da berem fejsbukovače i da je bezbedno ovde pa toleriše. Sad ću je zovem da vidi kompliment,:oda2:.

• Podržavam 1

• U prolazu, 85 postova

Aman djunta,

Kad ti dodje lepo vreme ima da uzmes prvo sto ti naidje, samo da se okrecu tockovi.

Edit:

A tema pretenduje da udje u anale srpskih foruma. :)

• Enduraš, 6381 postova
  • Motocikl: CRF300L

A sta mislis ako iskupujes kompletnu opremu, psihicki i finansijski budes spreman za kupovinu motora, a na svetskom trzistu nema odgovarajuceg i dovoljno ocuvanog primerka ? Spremaj se i za taj scenario, da ne bi kasnije dosao u iskusenje da izvrsis Harakiri :lol:

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 295 postova

Slucajno upadoh u ovu temu, nisam zainteresovan za ovu vrstu motora al reko da pogledam... sad vidim da je ovo verovatno najzanimljivija tema na forumu.

Pratim i cekam rasplet kao u Spanskoj seriji.

• BJB Maxi Scooter Club, 6007 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

mislim da ima mnogo boljih izbora od afrike i transalpa za te pare. poz

Npr ??? :Mina:

• Enduraš, 6381 postova

Procitaj malo putopise, zajdnicke voznje i druzenja ljudi koji voze Afrike i Transalpove, pa ce ti biti jasno zasto lici na klub ljubitelja. Jednostavno, najbolje se voze, zezaju i druze :)

• Podržavam 3

• Drug član, 1604 postova
  • Motocikl: SUZUKATI SV650N

fazer 600 ,bandit,tdm,hornet,gsx 750.e sad sto ovaj forum lici na klub ljubitenja afrike i transalpa to je druga prica.ps;nemam nista protiv tih motora samo mislim da nezasluzuju toliku paznju i odusevljenje njihovih vlasnika.

kanda fali neki kawasaki

• Enduraš, 6381 postova

pa to sto se oni druze i zezaju nema bas veze sa voznim osobinama i izborom motora za nekog ko hoce da kupi motor.nije bas dobro kopirati i kupovati nesto samo zato sto vecina ovde misli da je najbolje.;)

Slazem se u potpunosti, nego sam ti samo odgovorio na pitanje zasto forum lici na klub ljubitelja takvih motora. Sa druge strane, neko voli i vozi samo enduro motore (recimo ja), pa ih vozi i pored toga sto imaju losije vozne osobine od ovih koje si nabrojao.

• Enduraš, 6381 postova

Da li mi je utisak varljiv ili ti mene prozivas da ne koristim motor za ono cemu je namenjen ? :D

Ova djuntina tema sve zanimljivija, postaje mi omiljena :lol:

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja