Kicoo 73 Napisano Octobar 31, 2010 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Znate, imao sam onu nesrecu, i motor je bio malko razlupan... Danas meni bilo dosadno i isteram ga ja iz garaze, i pocnem da pravim... Evo spisak stvari koje sam popravio i koje tek treba da popravim... Poluga menjaca - popravio, radi perfektno, mada nije bolja ili ravna novoj. Levi nogostup - isao sam na mesto nesrece i nasao onaj deo sto je otpao i moram da zavarim sutra. Prednji blatobran - skinuo sam ga i moram sutra da ga ispravim, malko se iskrivio, ali samo metalni deo. Prednji tocak/upravljac - e tu ne znam sta se batalilo. Jednostavno, kad upravljac stoji pravo, tocak je "skrenut" u desnu stranu. E to sam popravio, ali klima se i posle malo voznje po blatu i rupama iskrivi se malo, to cu da vidim sta je i da dam dijagnozu. Neke plastike su pukle, kao ona sto je okolo akumulatora i ona oko fara, ali to moram da nadjem druge da kupim jer ne moze da se zalepi, ne lici ninasta To je samo privremeno, ipak cu morati ja njega da oteram kod majstora da vidi on tu sta je sve skrivljeno i da naredi dekli jer sam ga jos pre pada probio i tuda curi ulje... Eto da vidite sta sam radio, sutra cu da okacim par slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 2, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan to oko volana i tochka , rashrafi trouglove ako shtap lepo klizi i izlazi iz trouglova znachi da nisu krivi trouglovi vec samo su se pomerili , onda kad ih rashrafish trebalo bi da se vrate u prirodan polozaj tj u pravac ... ovo ostalo si sam dijagnosticirao ... a konkretno , sve shto mozesh da zalepish i ispravish vrati tako , jer je taj motor i ovako jeftin ne vredi ga pakovati sa novim delovima kad cesh ga i ovako prodavati u skorije vreme , i tih 200-300e za nove delove bolje odmah stavi u banku i orochi na nekoliko meseci mozda kapne koji euro kamate a kad budesh prodavao motor skini 100-200 od realne cene em ce brze da ga prodash em relano ce da ispadne da si ga prodao za 100 vishe .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...