acim 765 Napisano Octobar 31, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan KTM će na ovogodišnjem EICMA sajmu prikazati novi motocikl koji će potvrditi njihovu dominaciju na reliju Paris-Dakar. U pitanju je 990 Adventure Dakar, motor koji neće zameniti 450 Rally u Argentini i Čileu, već će prikazati šta ovaj proizvođač može da napravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 31, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan auf... zlo i naopako 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Octobar 31, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan :blink: bole's 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Novembar 1, 2010 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan 666 i 999 (zlo i naopako) kako mi se svidja:bow: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Novembar 1, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan :blink: bole's Uze mi rec iz tastature! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 1, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan uz ovo mora i zivotno osiguranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Novembar 1, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan jednoga dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 1, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan jednoga dana... hehe....tog jedog dana ce ovo biti kanta i tako u zacarani krug... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 1, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa naravno, nismo valjda nenormalni da uzimamo nove motore pa da sve radi :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Novembar 1, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Al balave prasinari... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Novembar 1, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Al balave prasinari... ЈОЈ ИЗВИНИ, ТАЧСКРИН А ДЕБЕЛИ ПРСТИ, ПА ТИ УТЕР'О МИНУС бриши и ово после Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 1, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Eh.... al bi mi lego!?!! :deej: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 1, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Vise lici na teneru nego na africu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Novembar 1, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Al balave prasinari... ЈОЈ ИЗВИНИ, ТАЧСКРИН А ДЕБЕЛИ ПРСТИ, ПА ТИ УТЕР'О МИНУС бриши и ово после :ass1: :mad: Nadam se da nisam omasio neki 'los' smajli... Sve je cool! EDIT: Nova fora na forumu: "Imaš više smajlića u odgovoru nego što je moguće prikazati. Obriši neke." Morao sam neke izbrisati... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 13, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Pi bre sto je ruzaaaaaan........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Januar 15, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Nesto se desilo sa prvom slikom.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 15, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan E neka si je popravio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Januar 19, 2011 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta jos jedino KTM zna da napravi pravi enduro motor ovo ostalo sve otislo u aut. Avaka cas mozda jednog dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Januar 19, 2011 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan A tek sto je lep ovaj 640... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran c 16 Napisano Januar 19, 2011 U prolazu, 28 postova Motocikl: BMW Dakar 650GS Prijavi odgovor kao problematičan A tek sto je lep ovaj 640... place mi se! Hocu i ja ovakav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2991 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Kupi... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/58118-ktm-lc4-adventure-r/ Extra primerak sa korektnom cenom. Hoces da podelimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Mart 12, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Motor se tako lako obara da ako namignem levim okom malo jace on skrece levo...4000rpm 140kmh...koci odlicno, ABS mi je vec pomogao par puta na ladnom bg asfaltu...ubrzava zabrinjavajuce dobro...Zastita od vetra odlicna cak i sa originalnim vizirom...ljudi pricaju da je naudoban ali ja nisam tog misljenja, zavisi u poredjenju sa cime...meni odgovara...za sada zameram mu visinu, sto ce se verovatno promeniti kad odem van puta, i preosetljivost gasa...uspravim se na njemu i kad ocem da sednem mahinalno povucem malo rucicu gasa na dole (kad kazem malo mislim na 2mm) i azdaja poleti...kapiram da se treba covek navici...Tako, drzite mi palceve da je ne slupam dok se ne naviknem... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Mart 12, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Motor se tako lako obara da ako namignem levim okom malo jace on skrece levo...4000rpm 140kmh...koci odlicno, ABS mi je vec pomogao par puta na ladnom bg asfaltu...ubrzava zabrinjavajuce dobro...Zastita od vetra odlicna cak i sa originalnim vizirom...ljudi pricaju da je naudoban ali ja nisam tog misljenja, zavisi u poredjenju sa cime...meni odgovara...za sada zameram mu visinu, sto ce se verovatno promeniti kad odem van puta, i preosetljivost gasa...uspravim se na njemu i kad ocem da sednem mahinalno povucem malo rucicu gasa na dole (kad kazem malo mislim na 2mm) i azdaja poleti...kapiram da se treba covek navici...Tako, drzite mi palceve da je ne slupam dok se ne naviknem... Auuuuf kakav bike!!!! Malko ti zavidim! Neka te srecno sluzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Mart 12, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan А тако изгледа тај мотор што многи на форуму покушавају да направе од Африке! Одлична справа! Најбоља! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Mart 12, 2011 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan A tek sto je lep ovaj 640... jako lijep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...