milx 129 Napisano Mart 27, 2016 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Lepo vreme na primorju...plaza, mooore, motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 710 Napisano April 3, 2016 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Ovog puta planine i sjever. Do Kolašina i nazad... 150km, sunčan i sa neuobičajeno visokom temperaturom 03/04/2016 godine... Vozili smo do Bobovih roditelja koji žive u Kolašinu (Bobov otac Vrjo je moj veliki prijatelj ) i ostali na ručku koji je spremila Vesna ( Vejova supruga ) ... najbolji kačamak koji sam jeo do sad. Šetali smo pored Tare, i nakon šetnje i kolača krenuli nazad za Pg. Fantastičan dan... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano April 11, 2016 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Право уживање Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 11, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Juče, vožnja do Gacka, tačnije do jezera Klinje i par brana na istom, jedna naša, jedna Austougarska. Zovem kolegu u Gacku hoće li sa mnom on pristaje i ja palim CBR od prijatelja, jer ja još nisam kupio motor. Dan je bio prelijep. Ukupno 120km. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 710 Napisano April 11, 2016 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Mostarac, izgleda da si uzivao...Fotografije su kao za nacionanlu geografiju, svaka cast!!! Sent from my SM-G350 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 12, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Mostarac, izgleda da si uzivao...Fotografije su kao za nacionanlu geografiju, svaka cast!!! Sent from my SM-G350 using Tapatalk Hvala brate. Tako je, baš sam uživao, u vožnji motora (posle godinu cijelu), u predivnom vremenu, motivima, ma sve za 10 ! Kada ćeš se provozati do mene ? Ja sam radio u Podgorici 7g. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 710 Napisano April 22, 2016 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Ako bog da krajem avgusta... A ti ako prije toga krenes u Cg moj si gost. Sent from my SM-G350 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 25, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Putopis kroz Hercegovinu, do duše sa autom, ali može koristiti budućim enduro avanturistima. Ova etapa je super, dužine 90 km, od toga je pola asfalt, pola makadam, uglavnom dobar. Ruta počinje iz Nevesinja preko Lakta, Zijemalja, Rujišta(pogled na Mostar), Dabića poljane, Ćesima, Luke i Nevesinje. Ruta. Planina Velež. Put za Zijemlja, odličan makadam. Zijemlja. Hansko polje. Rujišta, pogled na dolinu Neretve i Mostar. Put uz Rijušta iz pravca Mostara. Rujišta. Hotel, Sniježna kuća na Rujištima. Mostar. Hansko polje, Zijemlja i u daljini Velež Velež. Merc. Dabića poljana. Pogled prema Borcima i Boračkom jezeru. Stećci na Dabića poljani. Iznenadno druženje u pustinji, čovjek imao piva, pravo prijalo. Pogled ka gornjem toku Neretve, Glavatičevu... Iza brda je planina Bjelašnica. Iza brda je planina Prenj. Prema Ćesimu. Hercegovina, kamen, sunce... [/url Ćesim. Ćesim. Kutak ispod grede... Kontrast. Kontrast II. Na vrh Ćesima, neki meraklija napravio zgodu na njivi... Selo Zaborani. Spuštanje u Luku. Luka. Planina Crvanj. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16946 Napisano April 25, 2016 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano April 27, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! Samo smanji malo filtere. Previše šareno i nestvarno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano April 27, 2016 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! Samo smanji malo filtere. Previše šareno i nestvarno. Ne mozemo zameriti Mostarcu...to je njegov licni umetnicki izraz... Priroda na fotkama je fenomenalna! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 27, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! Samo smanji malo filtere. Previše šareno i nestvarno. Pa takva je Hercegovina, nestvarna i šarena. Na fotkama nema ništa previše, sve je u granicama normale. Taj dan svjetlost je bila fenomenalna za fotografiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 27, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je višak, pa neka se obriše. Zašto nema opcija da vlasnik posta sam obriše ako pogriješi ili ja ne znam ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano April 27, 2016 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! Samo smanji malo filtere. Previše šareno i nestvarno. Pa takva je Hercegovina, nestvarna i šarena. Na fotkama nema ništa previše, sve je u granicama normale. Taj dan svjetlost je bila fenomenalna za fotografiju. Takodje mislim da "malo" preterujes sa filterima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 28, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! Samo smanji malo filtere. Previše šareno i nestvarno. Pa takva je Hercegovina, nestvarna i šarena. Na fotkama nema ništa previše, sve je u granicama normale. Taj dan svjetlost je bila fenomenalna za fotografiju. Takodje mislim da "malo" preterujes sa filterima... Velika većina fotografija, danas je više obrađena od mojih, a vi ovdje navalili kako su moje previše obrađene ! Niko me ne može ubijediti da je neobrađena fotografija (bez kontrasta, bez boja, plošna, bez detalja itd) ljepša od obrađene. Ja obrađujem fotke po upustvima najpoznatijih fotografa današnjice(Skot Kelbi), takođe iz prošlosti, kao Ansel Adams. Ništa previše kao što pojedinci tvrde, imam polarizacioni filter na objektivu i pošto fotkam u RAW-u, provučem ih kroz Nik kolekciju, DPP ili Photomatix, sve u granicama normale. Atmosfera koja je vladala taj dan bila je fenomenalna, prošarano nebo oblacima sa difuznim svjetlom, uz povjetarac. Bila bi šteta ne prikazati ovakvu atmosferu i motive u najboljem svjetlu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano April 28, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ok, izneli smo lični stav. Slike su odlične. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano April 28, 2016 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Обишао Сарајево , Мостар , до Неума , за фотографије не требају филтери ни улепшавања мени су предели били прелепи тако да уметник ради своје да нисам доживео те лепоте бунио бих се али овако капа доле ништа не може да опише те лепоте и дати тренутак 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano April 28, 2016 Drug član, 1089 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da su od svih ovih lepota i sjajnih predloga za voznju najbitniji filteri na fotografiji...jedino eventualno ako je progutao negde neko slovo...to je mozda gore od filtera. A ostalo...manje je vazno Bravo za ovaj mali slikopis 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Maj 9, 2016 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan pre neki dan odlucih da iskoristim lepo vreme, koje se konacno ukazalo. malo provere po netu, prognoza kaze suncano bez padavina. posto tek pocinjem da vozim, biram da odem do vilova, zapravo do uzvisenja pre vilova, gde ima spomenik pored kojeg sam prosao nebrojeno puta i ne znam kome (cemu) je podignut. sto je najgore, niko od poznanika i prijatelja nije znao nista o tom spomeniku, osim jedne naznake da se radi "o nekim avijaticarima". kad je vec tako, a ima se vremena, odluka je pala. oblacim opremu, palim masinu i tako krecem na svoj prvi put odlazak do tamo nije nista posebno, koristim "novoizgradjenu" obilaznicu, onda kac, budisava, sajkas i, konacno, spomenik. kada sam dosao, nije bilo nikog, mada dosta cesto vidim da tamo zastaju kamiondzije, verovatno zbog prosirenja na putu a manje zbog spomenika. o ovome se radi: kada sam prisao video sam sta pise, i ko su zapravo "avijaticari": eto, predjoh oko 60-70 km za taj dan i resih jednu nedoumicu. nadam se da ce biti prilike i za neki pravi putopis. i za kraj, masina koju provozah, konacno... p.s. fotografije su pravljene telefonom, ne zamerite na kvalitetu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 616 Napisano Maj 10, 2016 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan U subotu smo Golub, njegova lepša polovina i ja napravili lepu turu od nekih 220km. To je ujedno i bila moja prva duža vožnja. Napravio sam i mali video puta od SD do BG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 10, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Sveti Atila Gdje ste presli i kako Dunav izmedju B.Crkve i Pozarevca i kojom kamerom je snimano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 616 Napisano Maj 10, 2016 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prešli smo skelom, ali za malo da ne pređemo jer nisu mogli da stanu svi koji su hteli da se voze. Izgleda da je preko bila neka svadba, jer je bilo dosta gastosa i svečano obučenih devojčica. Plus nas je uhvatio pljusak dok smo bili na vodi. Snimano je sa SJcam M10. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 10, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan U kojem mjestu, posto ja nisam znao za tu skelu pa idem iz B.Crkve na Kovin i preko mosta za Smederevo, ako cu za Beograd "juznom" stranom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 616 Napisano Maj 10, 2016 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.google.rs/maps/@44.8287321,21.3059965,13.25z?hl=en Tvoja varijanta je svakako jeftinija. Prevoz za motor je 500 din, a za auto 1200. Plus je put od Rama do površinskog kopa blagi očaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 10, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok...Hvala za informaciju. Znaci preko prece, a naokolo blize. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...