Jump to content

Moto Zajednica

Kratke voznje

Recommended Posts

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Danas je palo prvo ovogodisnje "razgibavanje mishica" mom TDM-u iako je nekompletan zbog sredjivanja, presli smo 50-tak kilometara po suncanom,ali prohladnom vremenu po okolini Bijeljine.1moto3.gif0takoje.gif

dsc02044.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 91 postova
  • Motocikl: honda africa twin

I sad zaista odoh doma. Vec je hladno i osjecam da me vjetar probija...

Na kruznom toku nedaleko od moje kuce saobracajka. Jedva se probih kroz guzvu... Ova me je fotografija kostala 20 e , jer mi je tacno toliko ispalo iz dzepa kada sam vadio telefon da slikam 1neznam.gif

Eto , 100 km i koji vise ovog novembarskog dana. Lijepa kratka voznja . Pozdrav0takoje.gif

bIxun_18112011176600x450.jpg

By mikelifz6n at 2011-11-18

Ko ne zna,ovaj dingospo je policeman,pa mora Gospodu platit kaznu ako već neće kolegama! :) :) :)

• Svrati ponekad, 225 postova
  • Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6

Kod Lalajka na kafi :

s'leva na desno :

Dexy,Alien+devojka,Mootoograf i Aca.

:moto3: :moto3: :moto3:

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 863 postova
  • Motocikl: R1200GSA

ONI su bili kod mene :)

Kod Lalajka na kafi :

s'leva na desno :

Dexy,Alien+devojka,Mootoograf i Aca.

:moto3: :moto3: :moto3:

Sjajan dan danas: Beograd -> Avala -> Arandjelovac (tu srecemo mootoograf-a i njegovog ortaka) -> lalajko -> Bg.

To mu dodje tacno 180km cistog uzivanja u voznji. :)

Put je bio bolji nego sto sam ocekivao (nije bilo puno rizle i vlage).

Pronadjite uljeza ;)

post-17451-0-48750900-1330808917_thumb.jpg

• Zainteresovan, 645 postova
  • Motocikl: K1600GT SE 2016

Kapo se vratio sa Sjevernog mora , pa evo mali video uradak danasnje voznjice po Korculi ...Znam da nekima fale krivudave ceste , a mozda i sunce , kao sto se vidi , cosa do cose , sunca i mora , maslina i vinograda koliko hoces , guzve na cesti nema ...
Svima zelim ugodnu i sigurnu voznju ...
Pozz
Kapo

• Podržavam 2

• Drug član, 872 postova
  • Motocikl: ...

Odskora smo blagosloveni Surcinskim mostom preko Save kod Obrenovca...0takoje.gif Pa sam posle godina i godina uzivanja u ovoj strani obale, presao malo na drugu! Malo po solidnom asvaltu, a malo po prvoklasnoj dolmi uz reku...1aha.gif

post-14390-0-35188700-1331390979_thumb.jpg

post-14390-0-93895200-1331390994_thumb.jpg

post-14390-0-26476500-1331391012_thumb.jpg

post-14390-0-05239600-1331391082_thumb.jpg

post-14390-0-07702500-1331391095_thumb.jpg

post-14390-0-57584800-1331391108_thumb.jpg

post-14390-0-15215200-1331391123_thumb.jpg

post-14390-0-44107600-1331391160_thumb.jpg

• Podržavam 5

• U prolazu, 32 postova
  • Motocikl: Suzuki GSF 600N

Malo smo se danas blesavili po gradu, nista posebno, opustencija....naravno Novi most ne propustamo, prava prilika da se odvrne gas....pa posle malo do MadMax-a.

Willie se iskupio za predjasnje zabusavanje pa se i on pojavio 0namigivanje.gif ...knjiga se povecala sa dva na tri slova, ocekujemo uskoro i cetvrto 0takoje.gif

Odskora smo blagosloveni Surcinskim mostom preko Save kod Obrenovca...0takoje.gif Pa sam posle godina i godina uzivanja u ovoj strani obale, presao malo na drugu! Malo po solidnom asvaltu, a malo po prvoklasnoj dolmi uz reku...1aha.gif

Lipo lipo . Skroz drugaciji ambijent od onog u koji ja gledam , bas mi se svidja ...Slike odlicne . BTW , sto je dolma ? Sljunak ?

Pozz

• Drug član, 872 postova
  • Motocikl: ...

Lipo lipo . Skroz drugaciji ambijent od onog u koji ja gledam , bas mi se svidja ...Slike odlicne . BTW , sto je dolma ? Sljunak ?

Pozz

Tako je... Zemljani (sljunak) put koji se prostire uzduz bedema izmedju reke i asvaltnog puta 0namigivanje.gif

Pozz

Tako je... Zemljani (sljunak) put koji se prostire uzduz bedema izmedju reke i asvaltnog puta 0namigivanje.gif

Hvala ...jos da skuzim sta su rizle , znam samo da nisu papirici ... :stabre:

• Svakom po zasluzi, 12405 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Malo smo se danas blesavili po gradu, nista posebno, opustencija....naravno Novi most ne propustamo, prava prilika da se odvrne gas....pa posle malo do MadMax-a.

Willie se iskupio za predjasnje zabusavanje pa se i on pojavio 0namigivanje.gif ...knjiga se povecala sa dva na tri slova, ocekujemo uskoro i cetvrto 0takoje.gif

Pazite se kamera na novom mostu, ne znam da li su opasne po nas :D ali...

• U prolazu, 32 postova

0staa2.gif0staa2.gif0staa2.gif

Hvala na informaciji, nisam ni znao/pomislio za kamere......

Bedak, bas sam se ponadao da imamo lepo u gradu deonicu gde mozemo da obaramo licne brzinske rekorde 0tuzan.gif

Hajde da se pravim da nije bilo nista 1zvizduk.gif

• U prolazu, 32 postova

Ako prati forum, neka se javi kolega sa Shoei 'El Capitan' sto se sretosmo i pozdravismo u prolazu, kod skretanja ka opstini Rakovica 0takoje.gif

0staa2.gif0staa2.gif0staa2.gif

Hvala na informaciji, nisam ni znao/pomislio za kamere......

Bedak, bas sam se ponadao da imamo lepo u gradu deonicu gde mozemo da obaramo licne brzinske rekorde 0tuzan.gif

Hajde da se pravim da nije bilo nista 1zvizduk.gif

Da ja sad ne pametujem iz daljine , ali provjerite da li kamere snimaju samo sprijeda , ako da , mahnite im i nasmijesite se , motoristima ne mogu nista , jer se ne vidi tablica . Kod nas pocinju montirati kamere koje snimaju sprijeda , straga i sa strane , pa je to vec malo zeznuto , ali na ove " obicne " se ne obaziremo ...Barem ja jos nisam dobio cestitku ...

Pozz

• U prolazu, 32 postova

Hvala na napomeni Vroc. Hajde neko ko prolazi redovno tuda, neka obrati paznju pa da znamo kako da se ponasamo i sa koje strane da prilazimo 1moto3.gif

• BJB Maxi Scooter Club, 112 postova
  • Motocikl: MBK Skyliner 250

Grnja i Trigger opet u sedlu!

Naloženi od pretprošle nedelje zacrtali smo da ćemo negde na vožnjicu al nismo znali gde. Pogledam na kartu, aha, dva puta prelazak preko naše "planine", lep krug, ajmo do S Mitrovice. Nebo se nešto zatamnelo al nas to nije pokolebalo. I tako krenusmo put Dunava...

01.jpg

Dolazimo do čvorišta na prevoju Fruške Gore gde pravimo drugu pauzu, u trenutku sam pomislio da se nalazimo u nekom delu Srbije mnogo južnije i grbavije... šta ćeš, i mi iz ravnice se nekad toga uželimo :neznam:

02.jpg03.jpg04.jpg05.jpg

Nastavljamo putovanje, za nijansu dosadnije ali bilo je i tu par iznenađenja kao što je npr. zapaljeno nisko rastinje pored puta usled čega se na jednom mestu stvorila dimna zavesa, ali bukvalno, kroz koju smo prošli isto kao i da smo zatvorili oči a nakon toga sam se osećao kao šunka na motoru jer se dimčina zavukla duboko. To nisam stigao da slikam jer je bezbednost bila na prvom mestu pa smo brzo nastavili dalje. I eto, prelazak autoputa i ulazak u S Mitrovicu, a da, zaboravih da naglasim, u Grnjinu tazbinu :zvizduk:

06.jpg07.jpg

I šta reći, naleteli smo ko prst u ... u toku je bilo skidanje "zimskog ogreva" sa tavana, a mi gladni, pomalo smrzli

08.jpg

Ja sam naravno odma pojeo jednu jabuku jer sam na dijeti :'(

09.jpg

ali ne zadugo

10.jpg kulen je odavao takav miris da mu se jednostavno nije moglo odoleti :neznam:

Nakon "zagrevanja", kafice, soka i prigodnog ćaskanja krenusmo malo do centra

11.jpg12.jpg

Zatim palimo prema Rumi uz bočni vetar orkanske jačine, i pauza

14.jpg13.jpg

Pa onda malo dopune jer ovi "mali" troše ko i veliki :lol:

15.jpg

I tradicionalni "pit stop" na Vencu gde se slikamo uz poslednji sneg ove godine

16.jpg17.jpg

...ali čekaj, ko je to, brži od metka, jači od lokomotive, u stanju da preskoči najviše zgrade, ne to nije Supermen to je Maxi scooterman :lol:

18.jpg

I na kraju večita dilema, da li je pogrešio ili nije, da li mu je trebao veći ili nije... :nanana:

19.jpg

Lepa vožnjica od ukupno nekih 150km, na putu sreli nekoliko patrola al nas niko nije dirao. Krenuli u pola 12 a vratili se, hm, negde oko 4.

Maxi pozdrav :zdravo:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja