živke 5360 Napisano Maj 25, 2021 Drug član, 1921 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Eto, sledeci put ću taman taj put da probam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Maj 25, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan A ja cu taj tvoj Ovaj makadam nije los, a i lep je pogled na prirodu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 26, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan On 25.5.2021. at 10:34, Marek1987 je napisao: I to fluorescentne možeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Maj 26, 2021 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Uh... konačno nova strana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Maj 26, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka, ovde da ne pišemo o vožnjama, da ti ne pravimo zazubice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Maj 26, 2021 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, shoyyka je napisao: Uh... konačno nova strana Шта се дешава са машином? Има ли помака? Није овде место, али можемо мало да off-ујемо. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Maj 26, 2021 (promenjeno) Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ne... Mislio sam na predugačku prethodnu Ove godine pauza...najverovatnije...ako izdržim u samokazni! Teško je, posle ne znam ni ja koliko godina, uvek sam bio na dvotočkašu... Pišite, putujte... što više... pratim! I ja putujem, ne sa tim zadovoljstvom ali... Kaže žena, ako... bićeš više sa nama! Primetila je da, dok se vozimo, autom, često mrdam glavom levo-desno... Šta je, setio si se? Rekoh jesam... Majmun! Ova godina nije lepo krenula... Mnogo kolega otišlo,tužan sam.. Šta je, tu je... Samo udrite po kilometrima... I pamet u glavu! Izvinjavam se na off-u ali moram dodati... Kupio sam duks u skladu sa situacijom Promenio Maj 26, 2021 član shoyyka 8 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8399 Napisano Maj 26, 2021 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan On 25.5.2021. at 10:16, Pingvin37 je napisao: Jesam, pauza za dorucak. Znaci sreli smo se a nismo ni znali da smo sa foruma... Povezao sam neka lica, sa nekim motorima.. @Darko Mihajlovic i ja smo bili, tako da se sledeci put razaznamo.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Maj 30, 2021 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nekoliko puta u životu pio vodu iz reke...neopisiv osećaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Maj 30, 2021 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Elemir, Tisa...lep dan za laganu voznju 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexey 608 Napisano Maj 30, 2021 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Piaggio X8 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan Danas laganica skroz, bez zurbe, natenane Titelski breg 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Maj 30, 2021 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Alexey je napisao: Danas laganica skroz, bez zurbe, natenane Titelski breg Tisa je ogromna, bas sam se iznenadio visokim vodostajem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexey 608 Napisano Maj 30, 2021 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Piaggio X8 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Vule Gilera said: Tisa je ogromna, bas sam se iznenadio visokim vodostajem Jeste, bilo kise dosta, nije samo Tisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Maj 30, 2021 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Alexey je napisao: Jeste, bilo kise dosta, nije samo Tisa. Nisam znao, dosao pre neki dan pregoreo iz Grcke pa video prvo Dunan u Sr. Karlovcima samo sto se nije izlio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Jun 4, 2021 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Nikako da postavim vožnju od prošlog vikenda. Išao malo 400 km da isprobam novo sedište. Iako sam bio skeptičan, bogami nema trnjenja dupeta, ali uopšte. Od Bg, preko Smedereva, Kovina, pa kroz Deliblatsku peščaru, Šušaru, pa okolo naokolo po Banatu, izađoh opet na Zrenjaninac, pa odoh do manastira Kovilj, jako lepo mesto a čuo sam i da su pored raznih domaćih proizvoda, vina, rakija, počeli da prave i svoje pivo. To mi je bilo jako zanimljivo da probam i da kupim ali nisam uspeo ni mnogo da slikam ni pivo da probam jer se posvađah sa popom, verujte, zamalo što ga nisam udario usred crkvenog dvorišta. Nisam video znak da je ulazak vozila u dvorište sa zadnje strane manastira zabranjeno osim za vozila SPC. Nisam video, pogreših, izvinih se a pop me je tako napušio ljudi moji, u fazonu "dosta mi je više takvih kao što si ti. Imaš li ti vozačku dozvolu. Ista pravila važe i u Bg i u NS ili odakle god da si došao.. i sl." Bogami nisam mu ostao dužan. Sedam besan na motor i begam odatle. NS i opet Fruška Gora, a onda od Zmajevca nizbrdo prema Rumi, gde sa desne strane kupujem svoju omiljenu kozmetiku Za lep ten i beauty sleep! P.S. Jako mi je žao što mi je kamerica bila isključena dok sam "razgovarao" sa popom, da čujete kako mi se (meni ljubaznom) obraća predstavnik Srpske Pravoslavne Crkve koji je u tom momentu na dužnosti, u crkvenim prostorijama i u mantiji. Sramota. Podsetio me na onu temu "iskustva sa policijom". I tako... to ja zovem happy end-om Uzdravlje! 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Jun 4, 2021 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @Marek1987 Ekstra... uživaj! Nego...šta li si ter'o u koferu, te su ti trebali tregeri... kornjaču? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Jun 4, 2021 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, ma svašta nešto brate, jakna, jedna, druga, duks, flaša vode, set za reparaciju gume, štitnike za kolena... Na kraju dodadoh i ranac s leđa u kofer jer mi bilo vruće na leđima od njega i onda više nije moglo da se zatvori. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Jun 4, 2021 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi, meni su definitivno neophodni bočni koferi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Jun 5, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u oglasniku na prodaju GIVI nosače i bočne kofere za 200e msm da je to ok cena, nov takav kofer je oko 11.000rsd nosači nznm pošto su 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Jun 6, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Najkraća vožnja ikada... Izlazim iz dvorišta, 200 metara kroz naselje, uključujem se na Smederevski put, pukne sajla kvačila. Jel da otvaram novu temu "najkraće vožnje"? Malo da izreklamiramo i kolegu @Nenadbg88, zaslužio je, pojavio se kobićem u rekordnom roku, prekinuo svoju moto vožnju koja je tek počela, utovario motorić i osigurao. Hvala i ostalima koji su učestvovali u operaciji "spašavanje baksuza Stefana" i koji su se posle javili, znaju oni koji su i imaju pivo kad se vidimo sledeći put Shared album - Stefan Djordjevic - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jun 6, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za kolegu @Nenadbg88 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexey 608 Napisano Jun 6, 2021 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Piaggio X8 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan Danas nista...dobro, nije bas nista...ali...nista od planiranog puta. Na dnevnom redu je bio Sombor, ustajemo ranom zorom(na sabajle) i u 8 i kusur vec smo na putu.Non stop gledamo u nebo...muljavo. Mislim super je za voznju, nema vetra, nema vrucine aliiii nije bas za obilazak grada... Idemo autoputem jer je prva kisa "zakazana" za 10:00h.Posle NS-a ispred nas ozbiljan olujni front, nigde ni jednog motora (nije valjda da sam ja najludji u pm).Samo sto sam to pomislio obilazi nas jedan par(izgleda ipak da nisam). Kako napredujemo horizont postaje sve modriji i tamniji, nikako mi se ne svidja.Stizemo do iskljucenja za Vrbas, ovo ispred nas izgleda bas, bas ozbiljno, sa desne strane autoputa se vide zavese kise i po koja munja a horizont je mracan koliko se vidi i levo i desno. Stvarno nisam zamisljao da po ovakvom vremenu obilazim grad. Snajka kaze, nalevo krug, moze, sto se mene tice, bice dana i za Sombor, ne mora bas sve na misice. Posto me smorio autoput, povratak ide preko sela, NS-a i Fruske gore. Klopa na Djavi, kafa na Perkovom salasu. Dok smo popili zadnji gutljaj, olujni front nam se javio grmljavinom da je vec nad Fruskom. Ajmo polako, za danas dosta... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Jun 6, 2021 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Alexey je napisao: Danas nista...dobro, nije bas nista...ali...nista od planiranog puta. Na dnevnom redu je bio Sombor, ustajemo ranom zorom(na sabajle) i u 8 i kusur vec smo na putu.Non stop gledamo u nebo...muljavo. Mislim super je za voznju, nema vetra, nema vrucine aliiii nije bas za obilazak grada... Idemo autoputem jer je prva kisa "zakazana" za 10:00h.Posle NS-a ispred nas ozbiljan olujni front, nigde ni jednog motora (nije valjda da sam ja najludji u pm).Samo sto sam to pomislio obilazi nas jedan par(izgleda ipak da nisam). Kako napredujemo horizont postaje sve modriji i tamniji, nikako mi se ne svidja.Stizemo do iskljucenja za Vrbas, ovo ispred nas izgleda bas, bas ozbiljno, sa desne strane autoputa se vide zavese kise i po koja munja a horizont je mracan koliko se vidi i levo i desno. Stvarno nisam zamisljao da po ovakvom vremenu obilazim grad. Snajka kaze, nalevo krug, moze, sto se mene tice, bice dana i za Sombor, ne mora bas sve na misice. Posto me smorio autoput, povratak ide preko sela, NS-a i Fruske gore. Klopa na Djavi, kafa na Perkovom salasu. Dok smo popili zadnji gutljaj, olujni front nam se javio grmljavinom da je vec nad Fruskom. Ajmo polako, za danas dosta.. Bas se namracilo , padalo je i jos pada ali bez pljuskova..Svakako nije dan za obilazak grada...Nadam se da ce te biti brzi od oblaka jer idu odavde sa severo -zapada bas ka NS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexey 608 Napisano Jun 6, 2021 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Piaggio X8 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan Just now, sixi said: Bas se namracilo , padalo je i jos pada ali bez pljuskova..Svakako nije dan za obilazak grada...Nadam se da ce te biti brzi od oblaka jer idu odavde sa severo -zapada bas ka NS. Vec stigli, danas smo imali srece, suvi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Jun 6, 2021 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Super. Mada niste jedini ..... evo mi terasa otvorena dok kuckam i cujem sa glavnog puta kako neki Japanac dere po kisi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...