Abi 2252 Napisano Jun 19 Drug član, 1176 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist Planiras sad za vikend Djerdapsku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19759 Napisano Jun 19 Integrisan, 6121 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Abi said: @Motorcyclist Planiras sad za vikend Djerdapsku? Ne, septembar al jos ima vremena za odluku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 12475 Napisano Jun 19 (promenjeno) Drug član, 568 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, misa-pei je napisao: Imaš ih tri na tom potezu. Tvrđava Ram, Golubac i Fetislam u Kladovu. Takođe, možeš da obiđeš Viminacijum kod Kostolca. Moj predlog je da se iz Banatske palanke pređe skelom u Ram, da se doživi Dunav na svom najširem mestu (koliko ja znam), malo se vratiš do Viminacijuma i onda "nizbrdo" prema Đerdapu. Ne sme se propustiti i obilazak Lepenskog vira. Spavanje u Kladovu... Imam tamo u mom putopisu preporuku za čoveka, na sto metara od centra grada, dvorište za motore, čisto, uredno. A iz Kladova, Miroč, Homolje, Zaječar... Dušu dalo za vožnju i obilaske. Naj širi je u Golubcu, 5-6km, a naj uži nizvodno , takozvani Mali kazan, svega 150-160m. Tu je i naj dublji. Sve je to nizvodno od Rama. Planiram da se tuda provozam oko 15. Septembra. Tura od 2-3 dana. Ako ima zainteresovanih može dogovor. @Motorcyclist samo motorEm. Promenio Jun 19 član Best 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14559 Napisano Jun 20 Integrisan, 7874 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Podsetite i mene ako idete tada. Ako primate društvo. Ja znam mesto gde ima masivni sladoled pa idemo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 618 Napisano Jun 21 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Od prethodnih par nedelja, vise kratkih voznji.Povratak s posla od pre 3 nedelje, Gros Mont i Jaunpass Honda CH Meet u Ace Cafe Luzern, nekoliko sati voznje po pljusku, magli itd, zabavno Povratak s posla prosle nedelje, Schwarzsee i Wholensee. Povratak s posla od pre 2 dana, otkrio sam novi asfaltni put u lokalu na kojem, uz malo vezbe, mogu sa skacem i sa ovom krmacom 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1584 Napisano Jun 21 BJB Maxi Scooter Club, 663 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan 6 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 225 Napisano Jun 22 Svrati ponekad, 159 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mogu uzeti u obzir. Sta jos obici osim tvrdjave?Ako voliš i imaš vremena, vožnja brodićem po Dunavu...mi išli iz Tekije do M. Kazana...prelepo.....a sa rumunske strane mali milion glisera koji voze tuda....pa šta ko voliSent from my moto g54 5G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 73 Napisano Jun 22 U prolazu, 11 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Motori spremni. Posle rucka pravac Begec skela na sremsku stranu pa vozanje po Fruskoj gori. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 618 Napisano Jun 22 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Danasnji krug: 11h i 555km do Davosa. Bez razloga, nisam bio pa rekoh da probam. Mesto kao mesto je bzvz. Putevi, pogotovo sa juzne strane su odlicni. Do tamo i nazad svasta interesantno.Prevoji:SchallenbergpassGlaubenbergpassKlausenpassWolfgangpassOberalppassSustenpassMesta gde sam pauzirao pored Glaubenberg i Klausen:AltdorfGlarus-NordWalenseeDavos Die Tour vom 22.06.2025 THETOURS.CH Eine mit The Tours App getrackte Tour. Izvinjavam se za Photo Dump, pokusao sam da proberem. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2893 Napisano Jun 23 Drug član, 940 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan E nek si ti pokušao da probereš! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 47 Napisano Četvrtak u 13:53 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 nedelje - Durmitorski prsten i okolina: imgur.com IMGUR.COM Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories... Ko nije vozio, puna preporuka. Imam i snimak cele voznje sa prstena. Mozda ga okacim neki dan, kad me ne bude mrzelo da ga spakujem 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 350 Napisano Četvrtak u 17:39 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Skandi je napisao: Mozda ga okacim neki dan, kad me ne bude mrzelo da ga spakujem Nemoj da te mrzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 350 Napisano Četvrtak u 17:42 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan On 23. 6. 2025. at 0:55, dule0911 je napisao: Izvinjavam se za Photo Dump, pokusao sam da proberem Postavi sebi limit od pet slika (može i osam) po vožnji, ubi nas scroll I kupi neku kamericu, pa GPX track uz svaki video. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 618 Napisano Četvrtak u 20:01 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nisam u fazonu videa, pre bih tu kameru koristio da fotkam u voznji nego da snimam, al mozda uzmem.Danas posle posla 135km, "slucajno" zalutah na neki blazi kamenjar s celavim gumama. Lagano i progurah i pored strmih sekcija Die Tour vom 26.06.2025 THETOURS.CH Eine mit The Tours App getrackte Tour. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3407 Napisano Petak u 17:50 Drug član, 1610 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Markovačko jezero. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3407 Napisano pre 12 sati Drug član, 1610 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Zagrađe. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1806 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Drug član, 1208 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pivsko jezero: Put za voznju savrsen. Po negde ima kamencica koji se odrone pa na to treba pripaziti. Posle te deonice u pravcu ka Niksicu, radovi na putu, obezbedjenost istih, KATASTROFA. Ja sam na Stromu prosao, kolega na nakedu jedva. Dubok neutaban tucanik i sljunak, grebani asfalt, ulece ko kako stigne, niko ne pusta vozila naizmenicno... Drugi dan Žabljak, savrsenstvo prirode. Opet dobri putevi, zabavni za krivinarenje. Ulazak u Srbiju, smor, rupa na rupu... Jedva cekasmo da se dokopamo autoputa, nikad proci Ovcar Kablar, na autoputu nas satrao vetar. Suma sumarum, 1200-1300km vikend tura. Osta nepomenut Sokolac, solidan put i lep krajolik, ipak Žabljak broj 1. Promenio pre 2 sati član Rider000 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...