mvSHOEI 267 Napisano Octobar 4, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan A zasto sam onda poslat da sam trazim strugara a tu uslugu nisam dobio od vas posto pretpostavljam da znate gomilu dobrih strugara?? Verujem da ste vrstan majstor ali meni to niste dokazali. Imate pp. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Octobar 4, 2012 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Druze strugara imas kolko hoces moj strugar je 50km van Beograda,ne verujem da bi se cimao, recimo plasticar mi je 35km od Bataje,jedino mi je farbar u komsiluku.Neke masinske obrade radilica sa tvrdim hromom sam radio kod Cubija u N. Sadu,nadam se da si zadovoljan odgovorom pozz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Mart 30, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam upoznao Lukača- tj.Dragana po preporuci Nimina sa NBGD. Nisam poznavao čoveka iako živimo u istom mestu na dva km.jedan od drugog.Pričali o motorima i kupovini motora koji bi mi on kasnije održavao.Tip je ekstra baš kako kažu i ostali sa foruma koji su se s njim upoznali.Prvi put smo stupili u kontakt i kao da se znamo sto godina -svaka čast Dragane i pozdrav ostaje kako smo se dogovorili javi se, ukoliko nešto pronađes za mene, može i na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 17, 2013 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo da ostavim i ja jednu pohvalu za ovaj servis. Došao sam do Lukača drugim poslom, a na kraju sam kompletan servis uradio kod njega. Usluga na nivou, cena povoljna. Jako prijatna, drugarska atmosfera i pun mini bar pića. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 542 Napisano Maj 10, 2013 Pažljivo prati, 622 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja pazario motor kod Lukača, motor koji je inače on održavao od njegove mušterije, i mogu takođe da potvrdim da prijatniju atmosferu, lepšu i uredniju radionicu nisam video. Motocikl je inače u prelepom stanju i sigurno da ću nastaviti da ga održavam kod njega. Sve preporuke i za kupovinu i servisiranje vaših ljubimaca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Maj 15, 2013 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala veliko gospodinu Lukacu koji je do te mere usluzan,lenj i mogu reci bezobrazan-da mu je tesko bilo da na pm mi posalje broj telefona kako bi dogovorili servis, vec mi je NAPISAO da potrazim broj na moto berzi ! Mogao je da napise to a nije mogao napisati broj?! Inace komunikaciju sam obavljao sa smartfona a ne racunara sto je jasno video u porukama. Umesto da mi olaksa on gleda da oteza! Hvala majstore jos jednom,i bez tebe sam sredio motor. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Maj 15, 2013 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti cinim uslugu ,da vidis komentare, motore, moj rad ,pohvale ,kritike u mojoj temi (to inace napisem svakome ko mi pise prvi put-mozes proveriti), no bilo kao bilo drago mi je da si popravio motor i puno bezbednih kilometara! 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Maj 17, 2013 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan da nisam procitao komentare i kritike ne bih te ni kontaktirao 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Jun 2, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Vozam se okolo i primetim nešto tandrče, svratim kod Dragana on pritegne odradi- odvojim ga od stola-ručka, koliko majstore? Ništa to je sitnica.Opet se vozim nekoliko dana kasnije pa reko da svratim jer mi se kontakt brava skroz razmrdala da nema ključa ispala bi kroz nosač.Pozovem majstora, Izadje Draganče sav nasmejan raspoložen kad mu objasnim moj problem pogleda razmisli i za par minuta reši problem.Koliko majstore? Ništa i to je sitnica.Eto to je majstor sitne popravke retko kad naplati bolje reći nikad.Nemoj da neko pomisli da čovek radi džabe bio sam ja kod njega za mnogo ozbiljnije stvari koje je odradio, zašta je pošteno plaćeno ali ipak mnogo manje nego u drugim servisima a odrađeno kvalitetno i pružena gomila saveta. Zato Dragane nemoj da se sekiraš ako te neko kritikuje,ima nas raznih i nemožes svima da udovoljiš kome ne odgovara tvoj rad ili savet nek ide kod drugog.Pozdrav i puno lepih i naplativih poslova. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Decembar 22, 2013 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako je nas prijatelj iz kluba Road Rockers duhovito osmislio grb radionice.Posto smo godine proveli radeci motore po podrumima jedan drugoga zovemo stakore,staki i tako ostade naziv (a mozda padne i neka majica he he). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Decembar 22, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Ne preporučujem ! P.S Ne mislim na majstora, majstor je OK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 23, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan E moj Lukač! Koliko sam puta bio kod tebe a da nisi ni spomenuo da ti nesto tako treba? U domenu mog posla, a Da ne kritikujem kolegu, moze to mnogo bolje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Decembar 23, 2013 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti druze moj na ponudi, ovo se Bajic iz Road rockersa zezao na nas racun,pozdrav i navrati na rakijicu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Mart 25, 2014 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Doslo prolece svi se setili da imaju motore,radimo koliko mozemo (s obzirom da smo umorni penzioneri) bice voznjeeeee Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Mart 25, 2014 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav iz Bara druže trebao bi mi jedan okrugli far za BMW prečnika19 cm.ako ima nešto javni mi ja dolazim za uskrs za Novi Sad pa se vidimo- Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Mart 27, 2014 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Javljam,oces da pazaris ili kao rodjendanski poklon,pozz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Novembar 23, 2014 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Plasticar iz Golubinaca sa kojim smo saradjivali godinama je nazalost jesenas preminuo (imao je blizu 80god),javljeno na PP forumasima koji su me pitali porukama.Nasli novog u Bataji u istom cenovnom rangu-jeftino. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Decembar 18, 2015 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Gde smo mi tu kao cirkatori,a ?! Za servis svaka preporuka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Decembar 19, 2015 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako je nas prijatelj iz kluba Road Rockers duhovito osmislio grb radionice.Posto smo godine proveli radeci motore po podrumima jedan drugoga zovemo stakore,staki i tako ostade naziv (a mozda padne i neka majica he he). stakori.jpg AKO BUDE MAJICA RADO VAS REKLAMIRAM....TO JE NAJMANJE ŠTO BIH MOGAO DA URADIM ZA VAS... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...