easy naked 1100 Napisano Octobar 30, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan jel imate neka iskustva sa ovim modelom? zaintrigirao me jedan iz uvoza, 2008, ABS itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Octobar 30, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Nemam iskustva sa ovim motorom ali sam se raspitivao malo o njemu jer mene isto zanima samo S varijanta i dobio sam sledece informacije da je to isto kao i Hornet samo malo ustrojena varijanta za 15 ili 20 konja.Znaci proveren kvalitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6791 Napisano Octobar 31, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je tzv. N model. Ako se ne varam na njemu je moguce stelovati visinu sedista. Sta jos dodati.Jeste zamisljen kao zamena "starom" Hornetu.Za nekoga ko prvenstveno motor koristi za "setnju" i eventualno grad,idealan izbor.Moze njime i da se putuje,ali izbegavati autoput.S verzija,kao i svaki drugi motocikl,pruza malo vise zastite od vetra ali nista preterano. Sa saputnikom-com,i nesto prtljaga primecuje se da fali koje konjce,ali ponavljam ova sprava i nije zamisljena kao touring motor. To ne znaci da se u solo varijanti,laganitza, ne moze obici pola sveta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Novembar 1, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan hvala na informacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3244 Napisano Novembar 1, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan hvala na informacijama Jel kupljeno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Novembar 1, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan polako, cekaj da izadjem iz kredita za kawu. sem CBF 600 ima tu jos konkurenata. XJ6, Z 750 i tako to :unsure: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3244 Napisano Novembar 1, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prodaj stan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...