lencuga 14367 Napisano Octobar 30, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan nesto mozgam da uzmem t max-a, svidja mi se na izgled a kazu da nije los, ima li ko iskustva sa ovim modelom? konkretno 2001-03 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Octobar 30, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan мислим да је то нај скутер по свему... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Octobar 30, 2010 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan kažu da je to jedini skuter koji se vozi ko motor, ma šta to značilo. Nije džabe najprodavaniji model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14367 Napisano Octobar 30, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan imao ga je moj pokojni drugar, jednom sam uhvatio krug ali cisto radi reda pa nisam obracao paznju, cuo sam da moze i solidno da se nabudzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Octobar 30, 2010 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan pozz..imao sam motor jedno leto...mnogo brz, mnogo nizak i pravi zvrk za grad...ali obrati pažnju na potrošnju..moj je pio 9l/100km minimum...to je skuter koji je "teško" voziti normalno, tj. lagano...Kad se setim njega setima se koliko je to "skuterče" bilo brzo, to je moj utisak o njemu i pored te monstruozne potrošnje...vožen je bez problema par puta BR-BG u grupi sa R-ovima i nije ih smorio mnogo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Octobar 30, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio model iz 2007. Nije neka velika razlika. Prva prilika kad mi se pruzi kupujem ponovo isti. Za mene broj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Octobar 30, 2010 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan moj bejaše 2003. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14367 Napisano Octobar 30, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ako neko zna neki na prodaju neka javi mislim od poznatog vlasnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...