hellena 60 Napisano Octobar 28, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su učestvovali, neka to čine i ubuduće, a sada da glasamo... No.1 No.2 No.3 No.4 No.5 No.6 No.7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Octobar 28, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan No.2, ali sve mi izgledaju OK, naročito No.7. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Octobar 28, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih vishe koje su mi dobre...al moj glas otishao br 5 ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Octobar 28, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobre fotke.dopada mi se cetvorka zanimljivo zanimljivo,petica je super ulozen je trud dobra je dobra je,ipak crnja i belac nose poene.dobra je ideja crnja i belac smese se,sve je pozitivno na njoj ideja je sjajna.pored dobre ideje ovu fotografiju karakterise neispravna ekspozicija i losa obrada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4520 Napisano Octobar 28, 2010 Nemanja Stojanović, 1470 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jel ja jedini ne razumem četvorku? oO petica inače baš pogađa u centar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Octobar 29, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ima vise dobrih fotografija, ali sam sedmici dao glas. Svaka cast svima koji su ucestvovali. :bow: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogi 30 Napisano Octobar 29, 2010 Drug Član, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER-6n Prijavi odgovor kao problematičan pet'ca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Octobar 29, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Da se devojka na petici blago ne osmehuje i da gleda u pod a ne u objektiv, bila bi "bull's eye" (u sred srede). Ovako sam blago neodluchan. Glasacu kasnije. EDIT. Ipak glasam za 5. Najblizha je temi, mada blago nesrecno realizovana. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Octobar 29, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan A aufhanger? U kom smislu ima nasilja? :unsure: :unsure: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 29, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan 5-ca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 29, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan A aufhanger? U kom smislu ima nasilja? :unsure: :unsure: To je ofinger koji je ostao na pločniku Knez Mihailove ulice nakon razbijanja izloga i krađe robe iz sportske radnje. Naravno u pitanju je vandalizam od strane maloletnih delikvenata za vreme "Parade ponosa". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1808 Napisano Octobar 29, 2010 Drug član, 903 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas za broj 4! Totalna glupost! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SINOVACSC 31 Napisano Novembar 2, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: zrenjanin/ Motocikl: dominator Prijavi odgovor kao problematičan sve su ako se moze reci dobre ali glas za 5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Novembar 4, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kad se klikne na "vidi ko je glasao" izadju imena onih koji su glasali,neki su oznaceni crvenom bojom sta to znaci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Novembar 4, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ti crveni, to su urednici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Novembar 4, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da možemo da završimo ovo glasanje. Pobednik je autor fotografije pod brojem 5. tj. Gliga. Čestitam! Gligo možeš da zadaš temu za naredno glasanje. Komentare slobodno nastavite da pišete u ovoj temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1808 Napisano Novembar 4, 2010 Drug član, 903 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan kad se klikne na "vidi ko je glasao" izadju imena onih koji su glasali,neki su oznaceni crvenom bojom sta to znaci? Tek sam sada video ovu opciju, koja truba, sad ne mozes sam za sebe (mozes ali je malo trulo) da glasas! Gligo, cestitam, zadaj novu temu pa da se bacimo na fotkanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 4, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitam Gligo ! Moja je Br 1 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Novembar 4, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ja nigde ne vidim tu opciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KEZA 33 Napisano Novembar 4, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: SUZUKI RM 250, CAGIVA 125 Prijavi odgovor kao problematičan 5-ca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1808 Napisano Novembar 4, 2010 Drug član, 903 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nigde ne vidim tu opciju I ja sam je jedva pronasao... Pored rednog broja fotografije, a iznad ove skale koja se "puni" plavom bojom, bledim sitnim slovima ima ispisan broj glasova, procentualna zastupljenost i Pregled. Klikni na to ili zadrzi malo duze kursor na slovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Novembar 5, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Chestitam Gligo ! Moja je Br 1 . Ne znam zasto , ali bio sam ubedjen da je tvoja. Cestitam Gligi, cekamo novu temu. P.S. ja sam broj 7. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Novembar 5, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan cestitam pobedniku,trud se isplatio. moja je dvojka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4483 Napisano Novembar 5, 2010 Advanced Member, 1983 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su glasali za moju fotku i na cestitkama Ovo je prvi put da sam nesto fotkao nameski na zadatu temu. Zanimljivo iskustvo. Od 100-ak fotki 10-ak je uslo u uzi izbor a od njih je ova nekako najjaci utisak ostavila na mene. U svakom slucaju, neka nova tema bude "KONTRAST". Naravno da nije ograniceno na kontrast boja tako da budite kreativni Srecno i uzivajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Novembar 5, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Pridružujem se čestitkama. Moja je ona Blendamed. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...