Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 12, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Prosli skup je bio na severu... Cini mi se da je jug zapostavljen!? ma nece niko da ide na juznu stranu.. moj predlog jugo-istok.. ali ja se tu ne pitam nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Januar 12, 2011 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pa Golubac je istok, kol'ko ja shvaćam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 12, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Šumi ne ofuj molim te, ne u ovom trenutku. Važno je da se što više nas pojedinačno izjasni da bi došli do rešenja. Sad sam i ja zbunjen, možda sam pogrešno postavio stvar sa izborom Golubac ili Bela Crkva a TS Chopper je na jugu i u lokalu. Nisam pametan, kako god da postavim stvar opet ne ide. Molim vas da shvatite da mora da se preseče i da vremena više nema. A nema ni šta da se čeka, neće to neko drugi da uradi. Idemo ovako, pojedinačno, pa ćemo prebrojati rezultate. I molim vas bez odgovora "svejedno mi je", nema bre svejedno jer se na stvar ne gleda iz ličnog ugla nego šta je bolje za goste i sve nas. "ali ja se tu ne pitam nista... " Pitaš se itekako, treba da daš predlog kao i svi ostali. Ovo je Skup svih nas pa tako niko nije gost. Dolazi nam dosta gostiju i svako od nas je domaćin. Lista: 1. Drumskalisica - Bela Crkva 2. Miloshenda - Golubac 3. Picasoo - na Jug 4. Šumi - da se izjasni 5. Vuja - Bela Crkva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Januar 12, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu i da mogu da predložim neko mesto na istoku,predložio bih ga.Jednostavno nema mesta koja ispunjavaju sve uslove,obavezno nešto fali,ili struja ili tvrdi smeštaj.Meni je simpatično jezero Sovinac kod mesta Salaš,30 km od Zaječara ka Negotinu,nekad se tu održavao i moto-skup,ali i to više ne radi.Verovatno da znate i onu plažu u mestu Brza Palanka (na Dunavu),al za tvrdi smeštaj,ražanj, neznam?Najviše bi nam odgovarala mesta tipa planinarski,lovacki,izviđački domovi.Na takvim mestima ima struje i tvrdog smeštaja a nisu problem ni šatori ni roštilj.Zbog ozbiljnosti Međunarodnog MZ skupa mislim da bi mesto održavanja trebalo da bude malo bliže Beogradu al ne dalje od 100 - 150 kilometara,zbog naših prijatelja Slovenaca,Hrvata,Mađara i ostalih koji planiraju da dođu na skup,a za one vožnjice,planirajte jednu na istok ,da posetimo jedan planinarski dom,ima malo terenske vožnje (3-4 km)ali se isplati,radi se o Planinarskom domu Stol kod Bora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 12, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan "Da se ja pitam , ja bih ovde proterao" ! BELA CRKVA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 12, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Od dve ponudjene lokacije, glasam za B. Crkvu ali podvlacim da lokaciju ne treba da biramo zbog eventualnih, virtualnih gostiju iz inostranstva koji se nisu ni izjasnili da bi dosli. Okupljanje treba da je prvenstveno zbog nas sa foruma a ko dodje sa strane, dobro dosao je.Da podsetim da su na proslom okupljanju neki ljudi tukli u jednom pravcu 500km da bi bili sa nama a nismo birali lokalitet po njima. Ja sam da se lokalitet bira samo po postavljenim normama: Voda, suma (da nije u naselju)i neki minimum za higijenu.Cilj okupljanja je da se posle predjenih N kilometara , provedemo lep vikend u medjusobnom druzenju da upotrebim izraz internom....Ponovicu , ako ova okupljanja predju u formu skupova a cini mi se da ima blagih nagovestaja, Ja odustajem . Jos u proslom veku sam pobegao sa masovnih "bajkeskih" manifestacija sa pecenim volovima, zivom muzikom, plesacicama i svim paganskim obicajima koje mogu sa sobom da dovedu likovi koji posecuju takve manifestacije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Januar 12, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Bela Crkva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Januar 12, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Lista: 1. Drumskalisica - Bela Crkva 2. Miloshenda - Golubac 3. Picasoo - na Jug 4. Šumi - da se izjasni 5. Vuja - Bela Crkva 6. deki - Bela Crkva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 12, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Lista: 1. Drumskalisica - Bela Crkva 2. Miloshenda - Golubac 3. Picasoo - na Jug 4. Šumi - da se izjasni 5. Vuja - Bela Crkva 6. deki - Bela Crkva 7. Čika Dule - Bela Crkva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 12, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Lista: 1. Drumskalisica - Bela Crkva 2. Miloshenda - Golubac 3. Picasoo - na Jug 4. Šumi - Bela Crkva 5. Vuja - Bela Crkva 6. deki - Bela Crkva 7. Čika Dule - Bela Crkva Meni je isto.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 12, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Naš Skup ostaje onakav kakav je bio svaki do sada. Malo mi žao tih trbušnih plesačica ali upriličićemo u Balanseru nešto i zbog njih. Idemo dalje. Lista: 1. Drumskalisica - Bela Crkva 2. Miloshenda - Golubac 3. Picasoo - na Jug 4. Šumi - da se izjasni 5. Vuja - Bela Crkva 6. jigoro cano - Bela Crkva 7. Zverinjak - Bela Crkva 8. Đenka - Bela Crkva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 12, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Naš Skup ostaje onakav kakav je bio svaki do sada. Malo mi žao tih trbušnih plesačica ali upriličićemo u Balanseru nešto i zbog njih. Idemo dalje. Lista: 1. Drumskalisica - Bela Crkva 2. Miloshenda - Golubac 3. Picasoo - na Jug 4. Šumi - da se izjasni 5. Vuja - Bela Crkva 6. jigoro cano - Bela Crkva 7. Zverinjak - Bela Crkva 8. Đenka - Bela Crkva Pa izjasnio se čovek u postu pre tvog. To što je ispod dopisao da mu je isto, ne remeti listu u kojoj je nedvosmisleno, samovoljno, bez pritisaka, pod punom moralnom, materijalnom i svakom drugom odgovornošću napisao "Bela Crkva" :lol: DakleM, lista glasi kao u Šumijevom postu: "1. Drumskalisica - Bela Crkva 2. Miloshenda - Golubac 3. Picasoo - na Jug 4. Šumi - Bela Crkva 5. Vuja - Bela Crkva 6. deki - Bela Crkva 7. Čika Dule - Bela Crkva" Ajmo dalje PS Čija li je ono guza gore!? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 12, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Naš Skup ostaje onakav kakav je bio svaki do sada. Malo mi žao tih trbušnih plesačica ali upriličićemo u Balanseru nešto i zbog njih. Idemo dalje. Lista: 1. Drumskalisica - Bela Crkva 2. Miloshenda - Golubac 3. Picasoo - na Jug 4. Šumi - da se izjasni 5. Vuja - Bela Crkva 6. jigoro cano - Bela Crkva 7. Zverinjak - Bela Crkva 8. Đenka - Bela Crkva Pa izjasnio se čovek u postu pre tvog. To što je ispod dopisao da mu je isto, ne remeti listu u kojoj je nedvosmisleno, samovoljno, bez pritisaka, pod punom moralnom, materijalnom i svakom drugom odgovornošću napisao "Bela Crkva" :lol: DakleM, lista glasi kao u Šumijevom postu: "1. Drumskalisica - Bela Crkva 2. Miloshenda - Golubac 3. Picasoo - na Jug 4. Šumi - Bela Crkva 5. Vuja - Bela Crkva 6. deki - Bela Crkva 7. Čika Dule - Bela Crkva" Ajmo dalje PS Čija li je ono guza gore!? PS. izvinjavam se za off... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Januar 14, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam se bio izjasnio za lokaciju skupa ali evo jos jednom glasam ili dajem svoj glas za Belu Crkvu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Januar 14, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Lista: 1. Drumskalisica - Bela Crkva 2. Miloshenda - Golubac 3. Picasoo - na Jug 4. Šumi - Bela Crkva 5. Vuja - Bela Crkva 6. jigoro cano - Bela Crkva 7. Zverinjak - Bela Crkva 8. Đenka - Bela Crkva 9.Cika Dule - Bela Crkva 10.Scorpija - Bela Crkva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 14, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Aj da malo razmisljam naglas : Kad smo pravili prvi skup u Milivskoj klisuri, tamo smo u neposrednoj blizini imali Pikasa, Mihca i Bokilica. Kad smo pravili drugi skup u Ovcar Banji, tamo smo u blizini imali Vuju 032, Sasu Majstora, a i Moto klub Mancula je ponudio svoju pomoc. Kad smo pravili treci skup u Kisacu, na licu mesta smo imali Janka ( Demro st ) iz Kisaca, u blizini smo bili Floyd i ja, a i Kisacki moto klub - Kisacke vrane je ponudio svoju pomoc . E sad za ovaj cetvrti skup kako vidim - opredelili smo se za Belu Crkvu, a najblizi clan je Scorpija iz Panceva . Od Panceva do Kovina ima 76 kilometara. Da bi se skup valjano organizovao, Scorpija bi trebalo verovatno bar nekoliko puta da ode do Bele Crkve. To osim finansija ( za gorivo ) zahteva i dosta vremena, a covek je sam tamo. Da li ce on to moci sam sve da obavi i postigne - ne znam , samo razmisljam na tu temu. Da li je ovo dobra ideja, ili potraziti mozda neku lokaciju blize Pancevu ? Eto ja malo razmisljao naglas, setio sam se mojih obaveza i odlazaka u Kisac, secate se i vi kad sam doneo dva dzaka cumura . Ako nam tako nesto potreba tamo, a nemamo nikog " lokalnog " - Sta onda ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 14, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro razmišljaš, ima dosta složenih elemenata koje treba uklopiti. Nisam imao nameru da Scorpiju bacam u vatru, uzdao sam se u sopstvene mogućnosti i dobru volju bilo koga ko bi pomogao. Čika Dule je izrazio želju da ide samnom gore pa ako eskiviram ženu i decu za taj put onda ćemo nas dvojca u razgledanje. Treba reći i da su svi dosadašnji skupovi organizovani od strane ljudi koji su u materiji. Ti si rešio stvar u NS, Janko je znao šta i kako jer se u Kisaču skupovi održavaju, u Ovčar Banji nije bilo nikoga od organizatora a da mu je prvi put i koliko znam Svilajčani su stalna postavka u organizaciji njihovog lokalnog moto skupa. Ukratko, sve su provereni ljudi sa iskustvom. Sada sam zvao Impulsa da vidim kako stvar može da se pogura iz Vršca. On nije na Forumu duže vreme, nema kada da sklopi mašinu i nervira se kada vidi da se ovde radi. Aktivan je u Vršcu, ima komunikaciju sa klubovima pa ćemo se čuti ovih dana da napravimo neki plan. Ako izglasamo na kraju Belu Crkvu ostaje da odem tamo, vidim šta je najmanje opterećeno turistima i da razgovaram sa menadžerima tog lokaliteta. Verovatno ću morati da odem najmanje još jednom zbog policije, možda Opštine i eventualno Hitne Pomoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Januar 14, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Vuja me je obavestio da je u toku glasanje za izbor lokacije, pa ajde da prokomentarisem. Meni je decembra istekla registracija na MZ-u, a pitanje je hocu li biti u mogucnosti da ga registrujem ove godine, zbog toga necu ni ucestvovati u glasanju jer je moj dolazak krajnje neizvestan. Sto bi rekli stari, "ako bude, bude". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Januar 14, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Lista: 1. Drumskalisica - Bela Crkva 2. Miloshenda - Golubac 3. Picasoo - na Jug 4. Šumi - Bela Crkva 5. Vuja - Bela Crkva 6. jigoro cano - Bela Crkva 7. Zverinjak - Bela Crkva 8. Đenka - Bela Crkva 9.Cika Dule - Bela Crkva 10.Scorpija - Bela Crkva 11.Mihac (MZ) - Bela Crkva p.s.Vujo a sta ces u policiju i opstinu? Da ih pitas da li smemo da dodjemo u BC??? p.p.s. Picasooo tema je B.Crkva ili Golubac, odluci !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Januar 14, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Lista: 1. Drumskalisica - Bela Crkva 2. Miloshenda - Golubac 3. Picasoo - na Jug 4. Šumi - Bela Crkva 5. Vuja - Bela Crkva 6. jigoro cano - Bela Crkva 7. Zverinjak - Bela Crkva 8. Đenka - Bela Crkva 9.Cika Dule - Bela Crkva 10.Scorpija - Bela Crkva 11.Mihac (MZ) - Bela Crkva 12. Plavi Golub(Bivolje)- Bela Crkva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 14, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan p.s.Vujo a sta ces u policiju i opstinu? Da ih pitas da li smemo da dodjemo u BC??? U policiji mora da se prijavi Skup, to smo radili i u Kisaču, Lisac je to završio. U Čačku je policija "bila obaveštena", to sam čuo kada su Džonija i mene zaustavili na putu a ko je obavestio do danas mi nije jasno ali veliko mu hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Januar 14, 2011 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Mene je Vuja takodje obavestio o glasanju,hvala mu,jer to sto nisam bila na forumu neko vreme ne znaci da necu doci,vec naprotiv, jedva cekam! Lista: 1. Drumskalisica - Bela Crkva 2. Miloshenda - Golubac 3. Picasoo - na Jug 4. Šumi - Bela Crkva 5. Vuja - Bela Crkva 6. jigoro cano - Bela Crkva 7. Zverinjak - Bela Crkva 8. Đenka - Bela Crkva 9.Cika Dule - Bela Crkva 10.Scorpija - Bela Crkva 11.Mihac (MZ) - Bela Crkva 12. Plavi Golub(Bivolje)- Bela Crkva 13. Makica - Bela Crkva A sto se tice toga da nikoga nemamo u blizini,sve se da kupiti na licu mesta i vec nekako preneti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Januar 14, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi spreman sam da uradim sve sto mogu da bi se pomoglo oko organizacije skupa ako se odlucimo za Belu Crkvu. Vujo javimi se kad budes mislio da mozes pa da skoknemo do Bele Crkve Cika Dule,ti i ja. Da pogledamo i da se malo raspitamo. Ja cu ovde preko moto kluba iz Panceva da vidim da li tamo postoji neki moto klub pa da kontaktiramo sa njima da vidimo da li oni mogu da nam pomognu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 14, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi spreman sam da uradim sve sto mogu da bi se pomoglo oko organizacije skupa ako se odlucimo za Belu Crkvu. Vujo javimi se kad budes mislio da mozes pa da skoknemo do Bele Crkve Cika Dule,ti i ja. Da pogledamo i da se malo raspitamo. Ja cu ovde preko moto kluba iz Panceva da vidim da li tamo postoji neki moto klub pa da kontaktiramo sa njima da vidimo da li oni mogu da nam pomognu. Formirali smo delegaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 14, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno!!!!! Sad jos ostali da se izjasne o mestu skupa, pa posle kad budete imali vremena da upoznate lokaciju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...