Urban Cruiser 1184 Napisano Octobar 28, 2010 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim motociklistima i forumašima! Predstavljam se kao Urban Cruiser jer je moje "bajkersko" iskustvo uglavnom vezano za gradsku sredinu i vožnju skutera. U mladosti sam provozao nekoliko motora raznih kubikaža dok me jedan skoro nije ubio, pa je strah učinio svoje i narednih 10-tak godina mi uskratio to zadovoljstvo. Od 2001. sam se ponovo okuražio, ali samo za skuter 50 ccm... Naravno, nije đavo dao mira, pa je posle raznih mališana usledila kupovina novog Piaggio Beverly Cruiser-a 250 ccm u decembru 2007. tri dana pre Nove godine. Zimska vožnja mi je tako postala izazov i zadovoljstvo, a do avgusta ove godine na njemu sam prešao preko 22.000 km. Uglavnom, kao što rekoh, gradske vožnje. Finansijska situacija me naterala da prodam motor i zamenim ga sa starijim. Sada "jašem" Aprilia Atlantic 500 iz 2004. Iako je kratko iskustvo na tom motoru, čini mi se da se nismo saživeli pa planiram novu zamenu. Ovog puta verujem da cu "zajahati" nešto "na menjač"! Toliko o vožnji. Inače se bavim grafičkim dizajnom, imam 37 godina i iz Beograda sam. Ali to su manje bitne stvari Veliki pozdrav svima Urban Cruiser Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 28, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5196 Napisano Octobar 28, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolezi po motoru (još uvek-jel' da) i vršnjaku ! Dobrodošao ti nama pa šta god da "zajašiš" ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Octobar 28, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1715 Napisano Octobar 28, 2010 Drug član, 826 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan POZZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Octobar 29, 2010 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodošlici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Octobar 29, 2010 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolezi po motoru (još uvek-jel' da) i vršnjaku ! Dobrodošao ti nama pa šta god da "zajašiš" ! Hvala ! Još uvek ga vozim ali sam se namerio na ozbiljnije nešto... proradila krv ... Nego, aj da iskoristim, da li znaš gde mogu da kupim dizne za AA500... to mi još ostalo da zamenim!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DR. MARE 11 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: beogard-kumodraz Motocikl: suzuki k1 600 Prijavi odgovor kao problematičan POZZZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deadox 6 Napisano Octobar 31, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 5, 2010 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Bolje vas nasao Moram ovako da pohvalim raznolikost i sirinu informacija na koje sam do sada naisao na forumu... Moram priznati da toliko korisnih podataka na jednom mestu nisam uspeo nigde da nadjem pretrazivajuci internet... Good bless BJB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...