Sale-VFR 457 Napisano Februar 25, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan 1/4" + 3/8" + 1/2" Socket set, 195 pcs WWW.KSTOOLS.COM 6 point FlankTraction profile Matt finish Chrome vanadium In... Jel je ovo ok za ovaj novac? Ili bi ste preporucili nesto drugo? Kucna upotreba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarekg 239 Napisano Februar 25, 2020 Svrati ponekad, 224 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam nekoliko njihovih kljuceva, deluju ok. Koliko znam nisu losa marka a za taj novac i koliko znam korektan kvalitet, neces naci novo da ima sve to. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Februar 25, 2020 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam KS ,ovakav komplet gedora vec 6-7 godina, koriste se svaki dan. Mada nije ovakav kofer i raspored,a ovekve sto sam vidjao sad uzivo cini mi se da su nijansu ili cak dve losiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Mart 5, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan On 2/25/2020 at 5:13 PM, Sale-VFR said: 1/4" + 3/8" + 1/2" Socket set, 195 pcs WWW.KSTOOLS.COM 6 point FlankTraction profile Matt finish Chrome vanadium In... Jel je ovo ok za ovaj novac? Ili bi ste preporucili nesto drugo? Kucna upotreba Ako je za kućnu upotrebu skupo je. Sasvim zadovoljava npr. ovako nešto, istog je kvaliteta, a tri puta jeftinije. Link nije reklama, samo poređenje. Alati i oruđa : Gedore Kraftech 108 delova NOVO 05.03.2020 - ID 66177329 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM POGLEDAJTE OCENE STOTINU ZADOVOLJNIH KUPACA I SAMI SE... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarekg 239 Napisano Mart 5, 2020 Svrati ponekad, 224 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvih alata ima po oglasima koliko hoces ali KS Tools nikako ne bi trebao da bude istog kvaliteta kao ti kompleti. Ipak su oni ozbiljnija firma. Mada ko ce ga znati, sve je moguce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7647 Napisano Mart 5, 2020 Drug član, 2922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam taj set sa KP i kao hobi alat radi radnju, ni jedan nastavak do sad nije polomljen, a koristim ga bar 5-6 godina. Taj iznad je ozbiljniji alat, vise nastavaka, pa mi se cini da nije toliko ni skup. Takav set Uniorovog akata je preko 200€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Octobar 16, 2020 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Poz kakve su gedore Moller? Ima oko 130 nastavaka za 40 e.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Octobar 16, 2020 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Imam Moller set gedora, za sad sam zadovoljan, za te pare sasvim solidan kvalitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12532 Napisano Octobar 16, 2020 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moram i ja da nabavim neki set nasadnih. Manje više oko brendova se zna, Hazet, SnapOn, Gedore, Beta, Wera... Doduše to je alat za 24/7 ali što da ne ko voli da ima lepe stvari. Ja ne mogu da se odlučim koliki set je potreban za tekuće održavanje. Točkovi, ulje, filteri, nosači kofera, itd. Trebalo bi ovaj set da pokrije sve? https://www.amazon.com/Wera-Zyklop-Metric-Ratchet-Piece/dp/B07VV6M8DN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Octobar 16, 2020 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Imam Moller set gedora, za sad sam zadovoljan, za te pare sasvim solidan kvalitet.Kakav je osjecaj u ruci? Imaju li tezinu? Treba mi za amatersku upotrebu na skuteru? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Octobar 16, 2020 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, za srafljenje u garazi savrseno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5968 Napisano Octobar 16, 2020 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ljude koji se zaklinju u KS tools set nasadnih. U dikemi sam da i sebi uzmem jedan, da nosam sa sobom da imam na terenu. Ima das svasta za malu, srednju i veliku racnu (1/8, 1/4, 1/2) Dopalo mi se sto ima setove dubokih nasadnih za sve. S obzirom da imam alat koji koristim za svaki dan, ovaj bi mozda dosao dobro kao ispomoc. Mislim da je 40-60 eura kofer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Octobar 16, 2020 Drug član, 1004 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imaju ovi moji na poslu, odrzavaju silose sa njima, i ja ih koristio malo, skroz korektno, ne deluje kao smece. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Octobar 18, 2020 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sam ovo. Valjda ce valjati koliko toliko.Tri kljuca za opseg od 5-210 Nm. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5968 Napisano Octobar 18, 2020 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno su bolji nego nikakvi. Mozda mase par % ali to je za neke serijske agregate/motocikle/automobile manje bitno. Bitnije je da je svaki vijak stegnut jednakom silom. Dal je 42Nm ili 46Nm, a ti hteo 45, nece napraviti problem/havariju. Valja ih donekle istestirati pre upotrebe, cisto da budes siguran da rade iole precizno, ali verujem da ce da ti zadovolje potrebe 100%! Srecno da ih koristis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Octobar 18, 2020 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan @abarth_maniac Hvala. Cisto za amatersku upotrebu. Zamjenu ulja i sl.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Octobar 19, 2020 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Jutros na poslu me saceka obavjestene od prodavca da nema sanse da mi salje kljuceve u Bih. i da otkazem narudzbu?!Sreca,vratio mi je novac instantno. Potraga se nastavlja. ;?Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Mart 29, 2021 Drug član, 1004 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu nabaviti onaj alat za skidanje magneta tri srafa sto ima m8 i u sredinu onaj veliki? Treba mi za teneru 660. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Decembar 15, 2021 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna da li se i gde kod nas mogu kupiti krstasti šrafcigeri u JIS standardu. Da ne naručujem od preko ako ne mora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6592 Napisano Decembar 15, 2021 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ćeš morati. Ima danas već ovde kod nas svačega, ali deluje da se nabavkom alata ne bave oni koji imeju i da ih koriste, već samo oni koji bi masno da ih prodaju. Ja recimo kod nas ne nalazim Torx bit 120mm i duži. Kad pitam jel' ima svećica rezistor, gledaju me belo. Kad kupujem ležaj i tražim da bude C3...pitaju jel' MORA...i tako. Mislim...verujem, da ti je jasno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Decembar 15, 2021 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, pronto said: Mislim...verujem, da ti je jasno. Na žalost kristalno jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Decembar 15, 2021 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna da li se i gde kod nas mogu kupiti krstasti šrafcigeri u JIS standardu. Da ne naručujem od preko ako ne mora.Unior teos alati, pitaj njihSent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Decembar 15, 2021 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv tekst u vezi jis i ostalih šrafcigera Filips, JIS i Pozidriv šrafcigeri - objašnjeno | BikeGremlin WWW.GOOGLE.COM Postoje krstasti šrafcigeri koji ne ispadaju kada se odvrću jako zategnuti šrafovi. Kako ih prepoznati i u čemu je razlika? Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranVas 4 Napisano Mart 19, 2022 (promenjeno) U prolazu, 15 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Suzuki Vstrom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ljudi, castio bi se nekim brzim kljucevima. Bio danas na potoku i video sam force set 80 evrica. Jel ima neko neka iskustva sa tom markom alata? Do 100e mi je prihvatljiva cena pa ako neko ima neki set da preporuci bio bih zahvalan? Kupio brzu 13 pre mesec dana, prvi put da koristim brze kljuc, i nikad vise nazad... Hobi mora da kosta Promenio Mart 19, 2022 član ZoranVas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ianullrich 53 Napisano Mart 19, 2022 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Medoševac - Nis Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, ZoranVas je napisao: Pozz ljudi, castio bi se nekim brzim kljucevima. Bio danas na potoku i video sam force set 80 evrica. Jel ima neko neka iskustva sa tom markom alata? Do 100e mi je prihvatljiva cena pa ako neko ima neki set da preporuci bio bih zahvalan? Kupio brzu 13 pre mesec dana, prvi put da koristim brze kljuc, i nikad vise nazad... Hobi mora da kosta Imam set force, onaj veci, kupljen pre par godina za nekih 100-110e, nr secam se tacno.......stalno ga koristim, osim sto sam izgubio jedan bit sve ostalo je u savrsenom stanju...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...