Zeljkamp 3237 Napisano Novembar 13, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu mislim da za tih 70 evra trenutno nema bolje flip - up kacige, u nivou je Nolana ili Caberga koji su bar duplo skuplji. Sve u svemu, za te pare nema bolje jer isto to važi za gotovo sve flip-up kacige. Kod nekih više, kod nekih manje izraženo. Moja topla preporuka naročito za 69.95e. Inače, i meni stiže ista kao Arakisova Rekoh ja nekoliko strana ranije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Novembar 13, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Kazem ja da si ti uzrokovao ovoliku popularnost uvexa iz louisa,mogli bi neki proviziju od prodaje da ti daju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Novembar 21, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Pa jbt... , , Pošaljem ortaka iz D kome je Louis na pola kilometra od gajbe po GT350, još pre 15 dana... Pošto od posla i obaveza nije stigao ranije, ode juče i evo ga epilog: , , , Koji sam lerma da nije vidjeno Kada mi je javio ko da me udario brzi voz, od muke Ostala po jedna od brojeva koji mi NARAVNO ne odgovaraju P.S. Ma nabaviću je i iskopati negde, pa kud puklo da puklo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan stigla juce uzeli kod Akosa u backoj topoli 3kom,brutalna je kaciga! kazu svira,naka svira za sve pare!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Novembar 22, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo korisničkog iskustva posle petnaestak dana korišćenja: Kaciga je dobro napravljena, nema nekih delova koji landaraju i prave buku, postava meka i udobna. Kaciga je malo "plića" u odnosu na Nolan N101 koju sam imao ranije i koja mi je pokrivala nešto više vrata. Spoljašnji vizir, na žalost, magli iako piše da je iznutra presvučen antifog "nečim" . Vizir dobro dihtuje i ne duva mi odnekud u obrvu kao sa Nolanom. Mehanizam flip-a dobar, lako se otvara i zatvara. Unutrašnji - sunčani vizir ne menja boje okoline samo je malo previše udaljen od lica pa vetar lako prolazi do očiju. U vožnji po gradu nema previše buke, jedino odozdo od motora koja prolazi pored brade. Na Ibarskoj magistrali ne šušti previše ni na većim brzinama (khm, koliko ono beše ograničenje brzine na Ibarskoj?...), bez problema sam preko Komunikatora pričao sa saputnicom i slušao muziku sa MP3...Nolan već posle 100 km/h dosta šušti pa moram da pojačam muziku Sve u svemu, ovaj Uvex je ok flip-up kaciga srednje klase, sigurno u nivou Nolana, Caberga a po mom mišljenu i bolja od njih...za te pare nema bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je malo "plića" u odnosu na Nolan N101 koju sam imao ranije i koja mi je pokrivala nešto više vrata. ovo sam i ja primetio ali je jager rekao da imam "kockastu glavu",te je moje zapazanje palo u vodu pored iskustva "pravog bikera"! tako da se tesim ili je kaciga plitka ili nas ima jos kockastih!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 22, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Posle 15 dana nošenja Pro: Nije teška, dobro se ventilira, dobra kopča na kaišu i lako se rukuje u rukavicama, posle 15 dana još uvek ne krcka, prilično široko vidno polje Contra: Plitka ispod brade pa tu previše duva. Plitka na vratu i tu previše duva. Plitka na temenu. Obrazina suviše mala, trebalo bi da ide više ka napred i zatvori još lica. Kaiš za zakopčavanje je suviše pomeren u nazad pa malo kolje vrat. Plitak podbradak za nosatije bajkere. Trapav mehanizam za sunčani vizir i teško se napipava i pokreće u rukavicama. Mali jezičak za otvaranje na običnom viziru i teško se napipa u rukavicama. Vizir ima samo tri položaja otvaranja i na najmanjem previše duva. Vizir magli već na 18 stepeni. Kad je otvoren podbradak, struja vazduha direktno bije po očima već na maloj brzini. Kad je podignut podbradak potrebne su obe ruke da bi se spustio i obe ruke da bi se zaključao. Previše buke zbog plitke i tanke obrazine. Postava ne može da se izvadi i pere. Za 70 evra koliko je koštala na sniženju, nije loša kaciga za kratke relacije po gradu ali je po mom ukusu previše bučna i suviše otvorena za duži put. No, sačekajmo leto kad će promaja možda biti prednost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Novembar 24, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li nekog zanima da kupi crnu S uvex gt350, poručena je već, treba da se plati tih 70 evra i poštarina od 300 kinti? Nema ugrađivanja, ja bih samo usmerio dobavljača na drugog kupca pošto bih ipak da kupim skuplju i bolju kacigu...Detalji na pp 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Novembar 25, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, treba mi L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Novembar 25, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan i Scuba i ja upoređujemo Uvex-a sa svojim prethodnim kacigama, samo što sam ja imao Nolan N101 a Scuba Šuberta C2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Novembar 25, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, treba mi L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan E Ebga, i mene interesuje L , to je ono za nas, luzere, prava veličina. Koje sam i ja sreće, poručio i onu gt370. i enduro ali nema ni jedne, čekao gotovo mesečak dana i pihhh, nema pa nema. A vama dečaci hvala na iscrpnom izvešteaju ,poučno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Stigla mi je UVEX enduro kaciga koju sam porucio preko MC Gajic iz Krusevca, reci cu vam samo da je kaciga odlicna... Do sada sam imao modelle raznih proizvodjaca Nolan, Grex, Agv... Uvex je svojom zavrsnom obradom i materijalima za korak ispred svih u klasi, sledeci vikend treba da stigne i GT350 pa cu vas obavestiti o mojim utiscima! Malo kasnim, ali i meni se taj UVEX Enduro cini kao pravo resenje. Moze li jedna proba, da se i ja ponovim ako bude srece? Sutra cu otici do Verana, ako imaju da te ne davim bez potrebe. Exman 064 129 7651 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Novembar 26, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Pretresao sam pola Nemačke, i nadjem po "staroj ceni" GT350 u Karlsruhe. Jutros drugar iz Štutgarta poruči brzinski, ode do tamo (nekih 100km),kupi i pošalje mi je preko nekog lika koji je dolazio u Bg.. Stigla pre sat vremena...To je to, i apsolutno tačno sve što je Scuba rekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan preki, a o kojoj ceni je reč? iz Luisa il i dgej se nalazi ta raddnjca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Novembar 29, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Pa ista cena...69,90E A adresa je: -Anschrift Louis MEGA Shop Karlsruhe Fritz-Erler-Straße 11 76133 Karlsruhe Tel. 0721-937 42 39 Fax 0721-937 42 40 Mada, pazi...koliko sam juče video ostalo im je uglavnom manjih brojeva... A opet, ne mora da znači...probaj da ih cimneš telefonom, hoće i da rezervišu. Na tu foru je meni drugar završio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Novembar 29, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan ma nema , naru;io je jos pre 35 dana i 370 i 350 i tada ih je bilo na stanju, ali meni Gajići rwkli da nema ni jedne čak ni bele... moram da ih okrenem da vidim iz kog Louisa oni nabavljaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Novembar 30, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo belu hteo... Evo ti info iz prve ruke: Čuo sam se večeras sa ovim mojim drugarom iz D, i zamolio ga da on priupita da li se zna hoće li ih opet biti... Odgovor je: -Vrlo je moguće, mada se nezna tačno kada. Pa sad, jedino da malo pratiš na sajtu kada se opet pojavi i da reaguješ munjevito Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan narucena crna M i stigla,nekako me zulja(kockasta glava)! pa sam narucio i L,ali ce ta biti bela. tako da je izvesno da ce ta prva biti na prodaju!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Novembar 30, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Svetac, preko koga ti narčuješ ? Naruči još jednu L odmah i za mene a ćemo se dogovaramo za dalje :zbunjen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Novembar 30, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan hvala Preki ,ima da pratim stanje, nadam se da će biti kakvih rasprodaja i oko nove godine, ebem li ga :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Decembar 5, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima jos ovih uvex gt350 kaciga u louisu???? il sam zakasnio!?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Decembar 6, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Za sada im ostala samo crna, veličine S... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 6, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan bit ce kod mene jedna crna M ,ipak mi nije glava kockasta i veliki nos! ako ima zainteresovanih cena je poznata! ona iz louisa +10% jer je sa akcije! toliko sam je ja platio!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Decembar 6, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Stize mi sutra iz mc gajic ,s velicina, valjda mi nece biti mala,ako bude ide dalje u prodaju ili zamenu za vecu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...