-dzony- 207 Napisano Mart 11, 2012 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan postoji taj period, i meni je receno da je 30 dana od isteka registracije. posle 30 dana moras da vratis tablicu i prilikom sledece registracije dobijas sve novo. Dobijas ili kupujes? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Mart 11, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan u pravu si, kupujes. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Mart 11, 2012 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Mesec dana je rok za obnovu registracije ali bez voznje(!) jer nije vazeci tehnicki pregled i osiguranje. Po isteku mesec dana od isteka registracije, mora povratak isteklih tablica sa saobracajnom dozvolom i procedura nove registracije (sve novo). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Mart 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Marshall kad si vec tu da te pitam nesto, a za nas sa belim tablama, jel ona nalepnica ostaje ili se dobija nova po produzetku registracije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Mart 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Isto kao i na kolima dobijamo novu.Imam ja pitanje za vas gde ste zalepili tu istu nalepnicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Mart 11, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan ja moju nisam ni zalepio, stoji mi uz saobracajnu, necu ni sledecu kad budem obnovio registraciju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igoritza 11 Napisano Mart 13, 2012 U prolazu, 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan koji su ovo mamlazi covece. "zakon" u ovoj drzavi je dno dna. prijatelju ukradu nov kineski skuter, i odu shmekeri, zamene ulozak brave, i zamene broj sa motora i sasije, posto su svi brojevi na plocici, bar je tako na vecini kineza (metalna plocica duzine pola cigarete) . broj motora je na plocici kod amortizera, broj sasije je negde kod retrovizora, odnosno rucice. i stavili mu broj od nekog kineza sa otpada. i prodaju isti takav skuter preko oglasa, uzmu pare. i mi posle skoro godinu dana vidimo taj skuter, prepoznamo ga po nalepnici koju je drugar zamenio, jer je fabricka bila retardirana, a nije mogla da se skine bez skidanja farbe, pa on nalepio neku Malossi nalepnicu. i iscimamo decka, popricamo sa njim - kupio preko oglasa. pogledamo mi, kad jasno kao dan - zamenjena plocica dole, prelepljena plocica na rucici. i da bude grdje - motor, iako NIJE taj model koji je bio na otpadu, sada je registrovan kao taj sa otpada neki kinezi imaju ugraviran broj sasije, ali je uglavnom na kucistu diferencijala, i kod brendiranih motora, a broj sasije je utisnut na raznim mestima (rucica, noseca plastika), jel moguce da je to jedina identifikacija motora koja postoji ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Mart 13, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakve veze ima zakon sa ovom pričom. Brojevi gde god da su mogu se izmeniti a teško da će forenzika postati deo redovnog teh. pregleda. I koji model ima broj šasije na ručici, možda početne cifre koje označavaju tip. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...