Jump to content

Moto Zajednica

Novi Zakon-Registracija Skutera-Mopeda

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 248 postova

postoji taj period, i meni je receno da je 30 dana od isteka registracije. posle 30 dana moras da vratis tablicu i prilikom sledece registracije dobijas sve novo. :zdravo:

Dobijas ili kupujes?

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• motordzija opste prakse, 700 postova
  • Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850

Mesec dana je rok za obnovu registracije ali bez voznje(!) jer nije vazeci tehnicki pregled i osiguranje. Po isteku mesec dana od isteka registracije, mora povratak isteklih tablica sa saobracajnom dozvolom i procedura nove registracije (sve novo). :neznam:

• BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV 750

Marshall kad si vec tu da te pitam nesto, a za nas sa belim tablama, jel ona nalepnica ostaje ili se dobija nova po produzetku registracije?

• BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

Isto kao i na kolima dobijamo novu.Imam ja pitanje za vas gde ste zalepili tu istu nalepnicu?

• Svrati ponekad, 332 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere

ja moju nisam ni zalepio, stoji mi uz saobracajnu, necu ni sledecu kad budem obnovio registraciju. :zvizduk:

• Podržavam 1

• U prolazu, 92 postova

koji su ovo mamlazi covece.

"zakon" u ovoj drzavi je dno dna.

prijatelju ukradu nov kineski skuter, i odu shmekeri, zamene ulozak brave, i zamene broj sa motora i sasije, posto su svi brojevi na plocici, bar je tako na vecini kineza (metalna plocica duzine pola cigarete) . broj motora je na plocici kod amortizera, broj sasije je negde kod retrovizora, odnosno rucice. i stavili mu broj od nekog kineza sa otpada.

i prodaju isti takav skuter preko oglasa, uzmu pare.

i mi posle skoro godinu dana vidimo taj skuter, prepoznamo ga po nalepnici koju je drugar zamenio, jer je fabricka bila retardirana, a nije mogla da se skine bez skidanja farbe, pa on nalepio neku Malossi nalepnicu.

i iscimamo decka, popricamo sa njim - kupio preko oglasa.

pogledamo mi, kad jasno kao dan - zamenjena plocica dole, prelepljena plocica na rucici. i da bude grdje - motor, iako NIJE taj model koji je bio na otpadu, sada je registrovan kao taj sa otpada

neki kinezi imaju ugraviran broj sasije, ali je uglavnom na kucistu diferencijala, i kod brendiranih motora, a broj sasije je utisnut na raznim mestima (rucica, noseca plastika), jel moguce da je to jedina identifikacija motora koja postoji ?

• Zainteresovan, 952 postova

Kakve veze ima zakon sa ovom pričom. Brojevi gde god da su mogu se izmeniti a teško da će forenzika postati deo redovnog teh. pregleda. I koji model ima broj šasije na ručici, možda početne cifre koje označavaju tip.

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja