vidik 246 Napisano Octobar 26, 2010 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Sam naziv teme mislim da je jasan, ali svako ima svoje iskustvo i nadam se da će iznošenjem istih pomoći ostalim majstorima i "majstorima". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Octobar 26, 2010 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Navucem hirurske rukavice pre majstorisanja. Sve drugo mi je bilo bezuspesno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Navucem hirurske rukavice pre majstorisanja. Sve drugo mi je bilo bezuspesno. Posle majstorisanja nekako i uspem da operem ruke,ali posle farbanja kad se umazem nikako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2800 Napisano Octobar 26, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Pa neke paste poput ovih ovde: http://www.jugohem.com/sr/content/view/15/45/ Ako nemam pastu onda uzmem Famin sredstvo za hladno pranje motora, sipao sam u onu pumpicu sa raspršivačem, i kada su mi baš jako zaprljane ruke, onda poprskam faminom, obrišem krpom i odmah pod česmu, šampon i to je to. Nešto manje agresivno je ovaj gel, za suvo pranje na terenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Octobar 26, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Neprevaziđeni FAMIN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 26, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pasta za ruke ako su relativno uprljane. A ako su mnogo prljave i masne, onda na suve ruke malo Sgrasso pa trljam i onda dodam malo paste pa kad mi nestanu nokti sa sve zanokticama, pod toplu vodu i da vidiš kako su čiste ruke, do lakata (ih nema) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Octobar 26, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Za masne ruke neprevazidjena je Panol pasta, a posle nje sapun. Mohikanac: nitro razredjivac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6220 Napisano Octobar 26, 2010 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...i čelična četka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1930 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 2880 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre majstorisanja krema za zastitu ruku od zaprljanja proizvodjaca Albus Novi Sad i posle mozes da operes sa cim hoces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 26, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Joj, možda sam ja naopak (zapravo sigurno jesam ) ali meni se gade te pomade za ruke. Nije mi problem da ceo dan držim ruke u menjačkom ulju ali da ih mažem pa posle da mirišu na đurđevak... bljak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Octobar 26, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Hiruske, platnene, gumene, zavisi kakav posao se radi, nisam voleo da radim u rukavicama a sad prosto ne mogu bez njih, inace za pranje koristim tamo neku nemacku pastu za jeftine pare, odlicno cisti i ne gricka kozu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 26, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ona Wurth-ova nije loša. Pola kila za 220 dindži na pumpi preko puta Laboratorije. Panol je manje paTkovanje za iste pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 26, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kad se umazes ,uljem,i tako to,lepo novo ulje u sake trljas trljas obrises ruke i gle cuda :D:D jos malo pa ciste,posle mozes i sapunom da ih operes,svako novo ulje cas spere to staro, a moze i panol pasta,,ili famin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Octobar 26, 2010 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam započeo temu hajde i ja svoje iskustvo da iznesem. Jednom prilikom sam jako masne ruke oprao tako što sam ruke nasapunjao običnim sapunom i tako nasapunjanim dlanovima pritisnou fini pesak i nastavio dalje da trljam. Sve je skinuto ali ruke ošmirglane. Drgumom prlikom isti postupak samo što su ruke namočene u finu piljevinu od onih mašina koje seku pločaste materijale, isti efekat ali ruke mnogo manje "ošmirglane". Inače uglavnom koristim pastu za pranje ruku "ultra derm", neka mađarska i ima je samo na pijaci Bubanj potok. Odlično pere, a ruke ostaju meke i ne zahtevaju posebnu negu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja naucio od mog auto-mehanicara ovo. Razredjeni sampon za kosu ili deterdzent za sudove ili ti sudomil u srazmeri pola/pola sa vodom. To samo nanesem i trljam par minuta ondak ispiranje pod vodom+ cetkica (moze i brisanje suvom krpom). Da jos napomenem da je obrada kopita obavezna i to redovno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 26, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Da jos napomenem da je obrada kopita obavezna i to redovno! Naravno, posle svake šetnje ili trčanja po hipodromu ili prirodi. Prvo drvcetom očistiti blato i prljavštinu ispod kopita i između kopita i potkovice a zatim vodom iz creva i četkom dobro oprati i obrisati suvom krpom pre ulaska u štalu. Ovo je naročito važno u prvo vreme posle potkivanja dok je kopito još sveže ostrugano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Octobar 26, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Ona Wurth-ova nije loša. Pola kila za 220 dindži na pumpi preko puta Laboratorije. Panol je manje paTkovanje za iste pare. Nisam bio zadovoljan, pa cak ih vise i ne zovem, ljudi mi daju dozivotnu garanciju na zebru-papagajke ja ih sje8em za 2 meseca ??? ili sam sivonja ili kvalitet nije taj? Dosao lomio mi srafove po radionice, i prica pricu na dozivotan kvalitet... Tako i sa pastom, trljam al slabo da ocisti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ajde da vam ja nešto kažem .... ... nemate šta izgubiti ... nađete šaku fiiiiine sitne piljevine i pomješate sa čistim mašinskim uljem.... ikad su ruke jaako prljave, jednostavno u tome istrljate i poslije operete bilo kakvim sapunom ili pastom u što toplijoj vodi ..... nema šanse da vam ruke ne budu čiste .... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Za masne ruke neprevazidjena je Panol pasta, a posle nje sapun. Mohikanac: nitro razredjivac Nitro samo jos dublje uvlaci boju u kozu(posle ruke izgledaju kao modre),a i podosta pece. Najbolje resenje su rukavice ali nesto nisam navikao da radim sa njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Octobar 26, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan ajde da vam ja nešto kažem .... ... nemate šta izgubiti ... nađete šaku fiiiiine sitne piljevine i pomješate sa čistim mašinskim uljem.... ikad su ruke jaako prljave, jednostavno u tome istrljate i poslije operete bilo kakvim sapunom ili pastom u što toplijoj vodi ..... nema šanse da vam ruke ne budu čiste .... To sam naucio od mog pokojnog oca. Recept starih majstora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 26, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad ostanem bez rukavica (hirurskih) ili kad je nesto bas pipavo, pa isprljam ruke, ne bacam carape u korpu za ves. Carape u lavabo, tecni ariel na carape + topla voda i udri... Em ruke ciste, em oprane carape. Posle obavezno Nivea, ako necete nekog da ubijete zanokticama i ostalim ostrim predmetima po rukama. ps. ovo za piljevinu isto radi (u kombinaciji sa skoro svacim) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Octobar 26, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ma pranje ruku je za curice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Octobar 27, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan To sam naucio od mog pokojnog oca. Recept starih majstora. i ja sam učio u "staroj" radioni .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Octobar 27, 2010 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kada se ja zamažem majstorisanjem ruke operem čistim petrolejom ia onda pod vodu. SVe skine i jako dobro odmasti a i ruke ne smrde jako dugo. Ako mi paš uđe pod nokat i zanoktice onda sve to isto samo sa četkicom za zube. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 145 Napisano Octobar 28, 2010 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da radim u rukavicama pa ruke perem bar po nekoliko puta dnevno , pronasao da mi najvise odgovara deterdzent za masinsko pranje vesa , dobro odmascuje a ne ostecuje kozu , za razliku od nekih izvikanih pasti , krema , gelova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...