Šipi 222 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan sve je to zbog kikica fala zoki fala :DDD sto jes jes, lepsi sa kikicama, ali ruku na srce Djuxy-ju lepse stoji...moguce zbog onoga ranca... kako alexanto napisa Djoxy je pravi meteroseksualac.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 17, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Razmišljam Kwazi, razmišljam pitaću Gishkonija gde, šta , kako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Sad gledam tv i videh interesantno mesto za neko naredno okupljanje.. Drvengrad, tj Mokra Gora.. zanimljivo deluje.. Maxi pozdrav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 17, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Sad gledam tv i videh interesantno mesto za neko naredno okupljanje.. Drvengrad, tj Mokra Gora.. zanimljivo deluje.. Maxi pozdrav.. Može, može preko Valjeva, Debelog brda i Bajine bašte ima tu da se vozi !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4750 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jeste lepo i zanimljivo i ima svašta nešto da se u blizini vidi...Meni malecki problem predstavlja što mi je to 300 km od kuće pa ne znam koliko je to za ove sve kraće i hladnije dane. Sledeće leto - apsolutno da. Mada ako bi našli neko povoljno prenoćište - zašto da ne i neki od narednih vikenda... I ovako smo dokazali da nismo baš normalni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da vam se svidja predlog.. kada bolje razmislim ima dosta da se vozi..a dan je sve kraci da bi se stiglo na vreme da se sve obidje.. ali neka predlog ostane za sledece leto kada budemo u mogucnosti da se lepo navozamo i sve natenane razgledamo..a da ne zaboravimo i u tom kraju.. Mmmmmm.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 17, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Spontana deskripcija je iz B.B. Može nam pomoći oko smeštaja, ako bi noćili ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Octobar 17, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Da li ste vi normalni....ko će čekati sledeće leto....šta ja da radim šest meseci, sedam........prvo sunce hoću da vas vidim napolju na dva točka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan kako smo krenuli mi cemo i na zimovanje motorima :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Da li ste vi normalni....ko će čekati sledeće leto....šta ja da radim šest meseci, sedam........prvo sunce hoću da vas vidim napolju na dva točka Ne moramo da cekamo mnogo.. u cetvrtak najavljeno oko 20 stepeni.. to bi obradovalo i ove sa Silverima.. imali bi manje opreme pa bi im motori manje trosili.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 17, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan kako smo krenuli mi cemo i na zimovanje motorima :D Samo ako kupiš akumulator, ko će ono tvoje čudo da gura po Kopu uzput - nizput !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Octobar 17, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Da da treba nove farove isprobati ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ..SuperPOP.. GATE MASTER Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4750 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Znači dogovor već imamo - još da vidimo gde da zanoćimo a da se ujutro ne probudimo sa ledenom santom ispod nosa... Kako smo krenuli da se okupljamo po zimoći, na sledećoj MAXI vožnji će nas biti 20-tak ludaka. :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 17, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ..SuperPOP.. GATE MASTER Ko razume shvatiće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko iz policije vidi ovaj forum sigurno ce odbiti one zahteve za sestomesecnu registraciju motora.. i ne samo to.. nego ce se napraviti pametni da i nama uvedu zimske pneumatike kao obaveznu opremu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4750 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ima i lance za sneg da nam uvedu... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 17, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan a sta mislite o Zasavici, lepo je tamo....ili Kovilj-tj kafana na kraj sveta- do duse to je preblizu novosadskom gangu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4750 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan U Kovilj i da guram Atlantica bilo bi mi blizu... Jedino da dođem na Autokomandu pa da idemo za Kovilj... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radukin 1 Napisano Octobar 18, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Beverly 250, Vespa px80 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ekipi. evo i ja stigoh iz Peste sa jednim novim moto-dodatkom: http://scooter-wear....uffs?path=76_82 Sad nema zime Alexanto, javi se kad budes u NS! pa nismo ni mislili da si uzeo neku ozbiljnu jaknu ili tako nesto ... nek si ti nama ziv i zdrav a ovi proizvodjaci kecelja, cirada, navlaka za noge, za ruke moraju od necega da zive, samo sto ces ti na kraju voziti jednu veliku neproduvivopromocivu KESU :lol: Pada i jakna ovih dana Ove zime motor se ne garazira pa makar licio i na neproduvivopromocivu kesu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Octobar 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Imamo destinacije za sledeca okupljanja.. samo da se dogovore termini.. MAXI pozdrav za sve.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Octobar 18, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan a sta mislite o Zasavici, lepo je tamo....ili Kovilj-tj kafana na kraj sveta- do duse to je preblizu novosadskom gangu.. Ja u Zasavicu mogu i pešaka ......oterao sam motor jutros po xenone, laganih -4 napolju .....jbg pašće i ledalizacija...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Octobar 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan auuuuuuuuuuuu al ste se raspisali, vožnja je imala skroz dobar efekat budjenja. Nema me pola sata i sednem za komp a tamo otišlo sve u honduras i ne znam šta pre da pišem i kome da odgovaram na prozivke... aj da probam ovako, -slike ce biti kad popravim komp, ovo sad pišem sa posla -snimak sa vožnje je extra, samo nismo sigurni da li je sa vožnje ili iz garaže -kad idete u nabavku te opreme, obavezno zovite jer toga nikad dosta (ako nisu neke kese u pitanju ) -ako su ovi japanski kaki-taki xenoni su xenoni ... -nemojte molim vas Kovilj, ovi atlantisti će nas ubiti sa informacijama da su isli na turu i potrosili samo pola litre coca-cole usput :lol: -i dajte ljudi da se organizujemo za neku donaciju i da kupimo čoveku staklenu vunu posto očigledno troši više vune usput nego goriva MAXI pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Octobar 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko pominjao nekog metrosexualca ??? A da nije Željko Joksimović... Za min 5 idu i slike. P.S. A raspisali ste se ko nenormalni....Ima i nas koji i radimo ponekad na poslu...Imajte milosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 18, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan drugari, jakna, windstoperi, rukavice nabavljeni, ostaje jos podkapa...i spreman sam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...