unas 786 Napisano Octobar 30, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro junaci !!! "Provincijski" deo ekipe kreće za BG za nekih pola sata. Želim svima bezbedan drum i lep provod (u koji ne sumnjam). MAXI pozdrav ! Srecan put!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Octobar 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro junaci !!! "Provincijski" deo ekipe kreće za BG za nekih pola sata. Želim svima bezbedan drum i lep provod (u koji ne sumnjam). MAXI pozdrav ! Srecan put!!! :moto3: :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Octobar 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan srecan put.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 30, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Stigoste li? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Octobar 30, 2011 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Stigosmo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Octobar 30, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Stigosmo i evo malo fotografija: Dragi scuterasi, hvala na divnom provodu, vožni, kafani i druženju. Žao mi je što se ne popesmo na onu planinu , ali nadam se da je neko slikao i da će da stavi fotke da vidimo kako je bilo. I mojim saborcima na jačim mašinama hvala na sjajnoj vožnji prilikom povratka. Čekamo još koji sunčani vikend da uživamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 30, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan bice slika, usput smo "izgubili" Transalp- gumi defekt, a zatim posle Palanke i Burgmana 650- pucanje felne......srecom svi su ok! ispustismo dusu penjuci se uz planinu...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 30, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javim. Sta da kazem, a da ne ponovim nesto sto Usamljeni nije rekao. Hvala na druzenju, super ste ekipa . Usamljeni, tebi hvala na "brzini" postavljanja slika! Mada, to je ustvari uvertira za jos lepih slika i, kao vrhunac, "filmic" sa tvog GoPro-a . A naravno i za ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 30, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan bice slika, usput smo "izgubili" Transalp- gumi defekt, a zatim posle Palanke i Burgmana 650- pucanje felne......srecom svi su ok! ispustismo dusu penjuci se uz planinu...... Bas mi je krivo da to cujem, jbg ipak je to malo pokvarilo ceo dozivljaj . Nadam se, da su se drugari nekako snasli, bitno je da su svi ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan bice slika, usput smo "izgubili" Transalp- gumi defekt, a zatim posle Palanke i Burgmana 650- pucanje felne......srecom svi su ok! ispustismo dusu penjuci se uz planinu...... drakuli pukla felna????na rupu ili... kg-ovci stigli celi svojim kucama,smrzli se ko piiiii...ine... prelep dan i j0s lepse druzenje ali planina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Octobar 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan stvarno super drustvo, voznjica, hvala svima sto su dosli ,sta nam je sa drakulom??? transalp ostao u selu da prenoci jbg , za planinu niste nista propustili znaci crkli smo , 45 min smo se peli gore pogled je super ali..... <_< cekamo da se jave ostali bas me zanima sta se desilo sa bugijem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 30, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan posto se probusila guma Transalpa, negde na putu ka Palanci, i posle 20min stajanja nastavili smo, u Palanci smo se rastali od "juzne ekipe", i nastavili ka Mladenovcu, vozio sam iza Sase, pa smo tek u Mladenovcu primetili da nam pola ekipe fali, posle telefoniranja, saznali smo da je Drakula imao problem...kako sam cuo, pogodio je neku rupu na sred puta(ja je iskreno nisam video-tj omasio sam je(ostali su je jedva izbegli), valjda su putari uklonili deo asfalta, i Drakula je upao prednjim tockom i felna je pukla...(objasnice vam neko od ostatka ekipe) Nakon konsultacija sa njima, nastavili smo za Bgd..........smrzo sam se.....iako je Sasa vodio nas nekoliko brzinom ne vecom od 60km/h... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Octobar 30, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Stigao i ja evo....fenomenalan dan 435km na satu, zaledio sam se na kraju od Avale dovde, 3 stepena na auto putu.....čuo sam se sa Alexom upravo oni su još u Mladenovcu, tovare Burgmana u kombi i kreću za Beograd....maler ali biće ok sve....odo supu da grejem.....MAXI pozdrav za komplet ekipu danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Octobar 30, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan evo nekih sličica i od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Octobar 30, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi malo smanjili slike nesto bi se i videlo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Octobar 30, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Lepe sličice, lepa vožnja, zakačili smo rep kod Vrčina ali ne stigosmo da se pozdravimo jer smo u Ralji vijali kompresor za gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Octobar 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan posto se probusila guma Transalpa, negde na putu ka Palanci, i posle 20min stajanja nastavili smo, u Palanci smo se rastali od "juzne ekipe", i nastavili ka Mladenovcu, vozio sam iza Sase, pa smo tek u Mladenovcu primetili da nam pola ekipe fali, posle telefoniranja, saznali smo da je Drakula imao problem...kako sam cuo, pogodio je neku rupu na sred puta(ja je iskreno nisam video-tj omasio sam je(ostali su je jedva izbegli), valjda su putari uklonili deo asfalta, i Drakula je upao prednjim tockom i felna je pukla...(objasnice vam neko od ostatka ekipe) Nakon konsultacija sa njima, nastavili smo za Bgd..........smrzo sam se.....iako je Sasa vodio nas nekoliko brzinom ne vecom od 60km/h... mala ispravka nije palanka nego Topola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 30, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi malo smanjili slike nesto bi se i videlo... U pravu si, bice ispravljeno. Nesto sam reinstalirao sav softver u PC-u, pa nisam imao odgovarajuci program. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 30, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan posto se probusila guma Transalpa, negde na putu ka Palanci, i posle 20min stajanja nastavili smo, u Palanci smo se rastali od "juzne ekipe", i nastavili ka Mladenovcu, vozio sam iza Sase, pa smo tek u Mladenovcu primetili da nam pola ekipe fali, posle telefoniranja, saznali smo da je Drakula imao problem...kako sam cuo, pogodio je neku rupu na sred puta(ja je iskreno nisam video-tj omasio sam je(ostali su je jedva izbegli), valjda su putari uklonili deo asfalta, i Drakula je upao prednjim tockom i felna je pukla...(objasnice vam neko od ostatka ekipe) Nakon konsultacija sa njima, nastavili smo za Bgd..........smrzo sam se.....iako je Sasa vodio nas nekoliko brzinom ne vecom od 60km/h... mala ispravka nije palanka nego Topola Da je "palanka"... jeste! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Octobar 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan mala ispravka nije palanka nego Topola Da je "palanka"... jeste! :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Octobar 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan bas mi je zao za drakulu......al on ok.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 30, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Evo smanjenih slika, ko hoce bolji kvalitet neka se javi na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 30, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Da je "palanka"... jeste! :takoje: Nista negativno, tako se kaze ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 30, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sa malo zakasnjenja, stigoh i ja kuci . Lep je osecaj upoznavati neke nove ljude, i obilaziti neke nove predele. Lep dan, zanimljiva lokacija i fino drustvo. Sasvim korektno za kraj Oktobra. Evo i moj jaaako skromni doprinos temi u vidu fotografija. . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4663 Napisano Octobar 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5990 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drage kolege, evo stigoh i ja kući posle nepunih 450 km i nepunih 18 sati od polaska. Super provod i druženje nažalost je imalo maleričan kraj. Prvo je Gishoni pokupio letvarsku ekserčinu od 5 cm u zadnju gumu Transalpa kojeg smo posle nepun sat "jebade" ostavili kod dobrog domaćina da prenoći, a zatim pola sata sata kasnije je Drakula nanišanio rupčagu površine metar kvadratni i prednja felna je pukla ko bundeva nekih skoro 30 cm. Sreća, nije bila brzina pa je ostao na motoru. Pošto sam bio začelni ostali smo suvozač Gishoni i ja da sačekamo motor_che-a sa kombijem i saobraćajnu patrolu za uviđaj. motor_che je stigao posle sat i nešto a patrola posle 2 i po sata da bi nam rekli da ako prave uviđaj, Drakula će da popase kaznu a Srbija put prijavu... Sve u svemu svi smo stigli kući a to je najvažnije. Hvala svima na lepo provedenom danu i jedva čekam reprizu. Slike kačim sutra. MAXI pozdrav svima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...