Jump to content

Moto Zajednica

BJB Maxi Scooter Caffe

Recommended Posts

• Zainteresovan, 823 postova
  • Motocikl: CBF1000FA

Dobro jutro junaci !!! "Provincijski" deo ekipe kreće za BG za nekih pola sata. Želim svima bezbedan drum i lep provod (u koji ne sumnjam). :takoje:

MAXI pozdrav ! :zdravo:

Srecan put!!! :takoje:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 341 postova
  • Motocikl: Burgman 400 k7

Dobro jutro junaci !!! "Provincijski" deo ekipe kreće za BG za nekih pola sata. Želim svima bezbedan drum i lep provod (u koji ne sumnjam). :takoje:

MAXI pozdrav ! :zdravo:

Srecan put!!! :takoje:

:moto3: :moto3: :moto3: :moto3:

• REW/Hit The Road, 502 postova
  • Motocikl: BMW R 1250 GSA

Stigosmo i evo malo fotografija:

bxBEp_img2087u.jpg

Y7ePv_img2088i.jpg

NDaNv_img2089mx.jpg

RObgw_img2095a.jpg

7h9eL_img2098yk.jpg

0mzfu_img2105a.jpg

FEWQO_img2097op.jpg

UxxpA_img2100dw.jpg

Dragi scuterasi, hvala na divnom provodu, vožni, kafani i druženju.1care.gif Žao mi je što se ne popesmo na onu planinu 0tuzan.gif , ali nadam se da je neko slikao i da će da stavi fotke da vidimo kako je bilo.0namigivanje.gif

I mojim saborcima na jačim mašinama hvala na sjajnoj vožnji prilikom povratka.0takoje.gif

Čekamo još koji sunčani vikend da uživamo.1zdravo.gif

Evo i ja da se javim. Sta da kazem, a da ne ponovim nesto sto Usamljeni nije rekao. Hvala na druzenju, super ste ekipa :care: .

Usamljeni, tebi hvala na "brzini" postavljanja slika! Mada, to je ustvari uvertira za jos lepih slika i, kao vrhunac, "filmic" sa tvog GoPro-a :ooo: . A naravno i za :moto2::lol: !

bice slika, usput smo "izgubili" Transalp- gumi defekt, a zatim posle Palanke i Burgmana 650- pucanje felne......srecom svi su ok!0takoje.gif0takoje.gif0takoje.gif0takoje.gif

ispustismo dusu penjuci se uz planinu......1care.gif1care.gif1care.gif1care.gif

:staa2: Bas mi je krivo da to cujem, jbg ipak je to malo pokvarilo ceo dozivljaj :( . Nadam se, da su se drugari nekako snasli, bitno je da su svi ok. :zdravo:

• BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova
  • Motocikl: Burgman 400 2007

bice slika, usput smo "izgubili" Transalp- gumi defekt, a zatim posle Palanke i Burgmana 650- pucanje felne......srecom svi su ok!0takoje.gif0takoje.gif0takoje.gif0takoje.gif

ispustismo dusu penjuci se uz planinu......1care.gif1care.gif1care.gif1care.gif

drakuli pukla felna????na rupu ili...

kg-ovci stigli celi svojim kucama,smrzli se ko piiiii...ine...

prelep dan i j0s lepse druzenje ali planina :(:zbunjen:

stvarno super drustvo, voznjica, hvala svima sto su dosli ,sta nam je sa drakulom??? transalp ostao u selu da prenoci jbg , za planinu niste nista propustili znaci crkli smo , 45 min smo se peli gore pogled je super ali..... <_< <_< <_<

imag0109.jpg imag0110.jpg

imag0111.jpg imag0113.jpg imag0114.jpg

cekamo da se jave ostali bas me zanima sta se desilo sa bugijem...

• veseli stomatolog , 860 postova
  • Motocikl: dl 650

posto se probusila guma Transalpa, negde na putu ka Palanci, i posle 20min stajanja nastavili smo, u Palanci smo se rastali od "juzne ekipe", i nastavili ka Mladenovcu, vozio sam iza Sase, pa smo tek u Mladenovcu primetili da nam pola ekipe fali, posle telefoniranja, saznali smo da je Drakula imao problem...kako sam cuo, pogodio je neku rupu na sred puta(ja je iskreno nisam video-tj omasio sam je(ostali su je jedva izbegli), valjda su putari uklonili deo asfalta, i Drakula je upao prednjim tockom i felna je pukla...(objasnice vam neko od ostatka ekipe)

Nakon konsultacija sa njima, nastavili smo za Bgd..........smrzo sam se.....iako je Sasa vodio nas nekoliko brzinom ne vecom od 60km/h...

• Ljuti bankar, 507 postova
  • Motocikl: Motora bez....

Stigao i ja evo....fenomenalan dan 435km na satu, zaledio sam se na kraju od Avale dovde, 3 stepena na auto putu.....čuo sam se sa Alexom upravo oni su još u Mladenovcu, tovare Burgmana u kombi i kreću za Beograd....maler ali biće ok sve....odo supu da grejem.....MAXI pozdrav za komplet ekipu danas

• Zainteresovan, 627 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600E

Lepe sličice, lepa vožnja, zakačili smo rep kod Vrčina ali ne stigosmo da se pozdravimo jer smo u Ralji vijali kompresor za gume.

posto se probusila guma Transalpa, negde na putu ka Palanci, i posle 20min stajanja nastavili smo, u Palanci smo se rastali od "juzne ekipe", i nastavili ka Mladenovcu, vozio sam iza Sase, pa smo tek u Mladenovcu primetili da nam pola ekipe fali, posle telefoniranja, saznali smo da je Drakula imao problem...kako sam cuo, pogodio je neku rupu na sred puta(ja je iskreno nisam video-tj omasio sam je(ostali su je jedva izbegli), valjda su putari uklonili deo asfalta, i Drakula je upao prednjim tockom i felna je pukla...(objasnice vam neko od ostatka ekipe)

Nakon konsultacija sa njima, nastavili smo za Bgd..........smrzo sam se.....iako je Sasa vodio nas nekoliko brzinom ne vecom od 60km/h...

mala ispravka nije palanka nego Topola :takoje::nanana:

Kad bi malo smanjili slike nesto bi se i videlo...

U pravu si, bice ispravljeno. Nesto sam reinstalirao sav softver u PC-u, pa nisam imao odgovarajuci program. 1zdravo.gif

mala ispravka nije palanka nego Topola :takoje::nanana:

Da je "palanka"... jeste! 1jezik.gif

• Hit the Road, 1415 postova
  • Motocikl: BMW R1200GSA

Sa malo zakasnjenja, stigoh i ja kuci 1zvizduk.gif. Lep je osecaj upoznavati neke nove ljude, i obilaziti neke nove predele. Lep dan, zanimljiva lokacija i fino drustvo. Sasvim korektno za kraj Oktobra. Evo i moj jaaako skromni doprinos temi u vidu fotografija.

post-18218-0-98082100-1320018166_thumb.jpgpost-18218-0-18313300-1320018183_thumb.jpgpost-18218-0-25102000-1320018194_thumb.jpgpost-18218-0-51245200-1320018209_thumb.jpgpost-18218-0-05419300-1320018221_thumb.jpgpost-18218-0-81202300-1320018278_thumb.jpgpost-18218-0-39303800-1320018267_thumb.jpgpost-18218-0-67880400-1320018234_thumb.jpg.

• Podržavam 1

• BJB Maxi Scooter Club, 5990 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Pozdrav drage kolege, evo stigoh i ja kući posle nepunih 450 km i nepunih 18 sati od polaska. :stabre: Super provod i druženje nažalost je imalo maleričan kraj. Prvo je Gishoni pokupio letvarsku ekserčinu od 5 cm u zadnju gumu Transalpa kojeg smo posle nepun sat "jebade" ostavili kod dobrog domaćina da prenoći, a zatim pola sata sata kasnije je Drakula nanišanio rupčagu površine metar kvadratni i prednja felna je pukla ko bundeva nekih skoro 30 cm. Sreća, nije bila brzina pa je ostao na motoru. Pošto sam bio začelni ostali smo suvozač Gishoni i ja da sačekamo motor_che-a sa kombijem i saobraćajnu patrolu za uviđaj. motor_che je stigao posle sat i nešto a patrola posle 2 i po sata da bi nam rekli da ako prave uviđaj, Drakula će da popase kaznu a Srbija put prijavu... :lud:

Sve u svemu svi smo stigli kući a to je najvažnije. Hvala svima na lepo provedenom danu i jedva čekam reprizu. Slike kačim sutra.

MAXI pozdrav svima!!! :zdravo:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja