Djuxy 1758 Napisano Decembar 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Fanky ja ću da ti poklonim termo čarape da imaš uz čizmice, da ne ozebeš na ladnom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Decembar 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kod mene u selu kad padne kisa odma blato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Decembar 23, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Moze Fanky donosim ti ih u Subotu na okupljanje pre dedamrazijade a ako ti zelis mozes doci po njih i pre toga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Decembar 24, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću Mišketu da poklonim dve kese da navuče na nove čizme ako ga uhvati kišica kao u SLO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Decembar 24, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Malo novogodišnje atmosfere i dole VIBER, živeo BJB forum 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Decembar 24, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Пошто је друг Фанки дарован са неколико ствари ја му поклањам ориђиђи фусикле да назује испод тих фенси чизмица али ако може да вире некако да сви виде да је поред све опреме и даље из винкле овај винче! :lol: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Decembar 25, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan @Super POP Miske je kupio Dainese nepromocive tako da sad kisa ne predstavlja vise problematiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6163 Napisano Decembar 25, 2013 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nije Dainese nego Daj i meze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Decembar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan I sta smo se dogovorili ? Okupljanje na AK od pola 10 do 10h mi koji dolazimo motorima a ekipa koja dolazi kolima docice pravo pred skupstinu pod sloganom '' jer auto je za . . . '' Ako sam negde pogresio ispravite me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 902 Napisano Decembar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2084 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Другари на моју велику жалост мораћу да пропустим сутрашње дуго очекивано дружење.Добих синоћ високу температуру и неке стомачне проблеме.. Ако којим случајем има неко од колега а да није узео оделце из неких разлога, а хтео би да иде, ево ја уступам моје.Контакт на 064/1385308 Стварно ми је јако жао ово сам дуго чекао и свима причао о овом догађају,желим вам леп провод и поздравите другаре 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Decembar 27, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Желим да Дарету, Кулету и Лакију честитам именовање за БЈБ витезове! Свака част браћо. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Decembar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nije sto su nasi ali su najbolji i najlepsi, cestitke i od mene<br><br>Braco, ajde probaj da se oporavis, ja sam vec tri dana bolestan ne mogu da se sastavim, zapusen sam skroz, nista ne cujem a surla kao slavina, pa se samo tovarim hemijom da se oporavim za sutra, ako mozes ti probaj a zelim ti brz oporavak<br> 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11626 Napisano Decembar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4378 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš ima sve marke, Rezervaćio, Perući, Versaći, Dojče Kavana..ima sve 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Decembar 27, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Хвала Румба. Него.....где се сутра налазимо и кад? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11626 Napisano Decembar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4378 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vi u 10 na AK, a mi smo u 10 ispred Skupštine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 902 Napisano Decembar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2084 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Nije sto su nasi ali su najbolji i najlepsi, cestitke i od mene<br><br>Braco, ajde probaj da se oporavis, ja sam vec tri dana bolestan ne mogu da se sastavim, zapusen sam skroz, nista ne cujem a surla kao slavina, pa se samo tovarim hemijom da se oporavim za sutra, ako mozes ti probaj a zelim ti brz oporavak<br> Ево покушавам,ови у апотеци има да се обогате на мени,али џабе,ево и ћера ми се разболела. Само се ви лепо проведите и стекните нове другаре Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16239 Napisano Decembar 27, 2013 Integrisan, 9365 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @fanky Dodji u 15 do 10 in d morning do mene i pravac AK a sad odoh da navucem odelo s prostenjem @rumba fala vi lepo na cestitke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Decembar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za Džedaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 902 Napisano Decembar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2084 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Честитам нашим Витезовима,свака част дечаци Одело за ДЕДА МРАЗА прослеђено колеги Немањи,надам се да ће ме достојно одменити 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5177 Napisano Decembar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Priznanja u prave ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan cestitamo vitezovi NASI... ljudi ja ne idem na deda mrazove,skidao kvacilo sinoc i izleti mi jeda zeger i sutra cu morati da ga vijam po gradu da kupim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Decembar 27, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Е Пантићу, сиви тићу.....баш синоћ си морао да растураш мотор Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan jebiga,mislio da ubudzim nove oprugice kvacila.ali kad sam rasturio video sam da su mi prejake i da ih je tesko ubudziti. tako da rasturanje bez veze sa stetom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Decembar 28, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Такође и од мене честитке витешкој тројици МСК !!! 'оћу опет муда своја да поједем што ни ове године нисам могао да дођем због породичних обавеза...али сутра је и у НС мото деда мраз тако да сутра не може ни снег да ме спречи!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Decembar 28, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Е....управо сам стигао кући.... Данас је било фантастично, пуно бајкера, добрих људи и пријатеља. Лепо време, добро зезање и на крају нешто што је не само мени већ и дарету и кулету додељено.....титула БЈБ Витез. Шта да Вам кажем, нисам ни сам паметан шта написати сада после своје прве озбиљне сезоне вожње мотора са вама и пређених нешто преко 20 к км шта је све крунисано данас доделом овог признања. Другари.....хвала Вам и надам се да је ова година само увод у нешто што ће трајати дуго! Ево и слике пришивке коју ћу додати на јакну и са поносом носити! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...