Djuxy 1752 Napisano Jul 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja i Kulence se zahvuljemo vođinoj ženi na kiflicama i lenjoj pitici. Sent from behind txe crazy Culle 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Jul 25, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Karlovici sretno stigli sa balkan tura.... utisci ce trajati vecno... 1000 i kusur kilometara A evo i slika https://www.facebook.com/carlo.rak/media_set?set=a.10201080261062366.1073741829.1043657733&type=1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano Jul 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Другарство и решеност да помогнемо једни другима данас демонстрирао наш колега и другар од милоште Кракоња,и помогао у невољи овом веома заборавном члану МСЦ-а који је закључао свој диск лок а кључ наравно оставио код куће .А све се то дешава у граду и са диск локом који пишти на све стране. Још једном хвала Алекс 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Jul 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu, uvek. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Jul 28, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih drage kolege ako neko nesto zna o ovom motoru da mi pusti poruku na PP ili da neko ko je iz BG a razume se u motore da ga pogleda posto sam zainteresovan da se pridruzim vasoj MSC ekipi. Covek je iz BG zivi na zvezdari pa ako je nekome uz put, Inace vlasnik je voljan i da dodje na odredjeno mesto po dogovoru. Bio bih vam veoma zahvalan. http://www.mojauto.rs/polovni-motori/1343516_Aprilia_Scarabeo-250ie_2007_god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Jul 29, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Stigli jutros oko 2.....1400+ km na satu 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast i dobrodošli Juče smo jedva smirili Kulenceta, koga je uhvatila seta za drugarima, pa je malo suzu pustio i u očaj pao... '' Gde je Fanky.....Gde je Đorić....Gde je Laki ...... Lakiiii 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16150 Napisano Jul 29, 2013 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih drage kolege ako neko nesto zna o ovom motoru da mi pusti poruku na PP ili da neko ko je iz BG a razume se u motore da ga pogleda posto sam zainteresovan da se pridruzim vasoj MSC ekipi. Covek je iz BG zivi na zvezdari pa ako je nekome uz put, Inace vlasnik je voljan i da dodje na odredjeno mesto po dogovoru. Bio bih vam veoma zahvalan. http://www.mojauto.r...-250ie_2007_god Zivim na Zvezdari tacnije M.M.Lug tako da posle 16h mogu pogledati. Oglas koliko vidim je istekao, o kom modelu je rec? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Jul 29, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan aprila scarabeo 250ie 2008 ali mislim da se predomislio stekao sam utisak da je covek bio nesto besan u toku drugog razgovora sa njim i deset minuta posle toga je oglas obrisan, ako bude nekih izmena javicu ti se.Hvala puno na razumevanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 29, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Иди на нашу мото берзу и види Новаковог Медисона ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jul 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan De ste šalabajzeri Kako bi meni legao taj Novakov ufffff Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Fanky za početak otmi od ćere bike, dok se tvoj ne opravi 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jul 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Par slika od ONE noci i jutra 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5040 Napisano Jul 30, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6027 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jučerašnji dan ispunjen druženjem sa maxiskuterašima. Prvo nam u posetu dođoše Sead i Ivan iz Hrvatske u cilju promocije njihovog maxi susreta. O tome više u temi koja je otvorena tim povodom. Ovaj Seadov X10 opasno izgleda. Lako bih se navikao na 500 EXE model Planirah predveče da "ćeram" Atlantica za BG kad me predobri Djura preduhitri i ponudi da sa mladjanim Culle-tom dođe po moj motor "da ja ne gubim vreme kad ima njih zaludnih"... oko skoro 21h dođoše njih dvojica sa dvoje golupčića, Ivanom i Alexom i eto solidnog broja Atlantica po metrui kvadratnom... E da, ostasmo do ponoći a da Culle nije žurio kući, mogli smo još MAXI pozeri I cure su MAXI pozerke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 30, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Boli nas uvo za tvog Atlantica, nego Bilja pravi kiflice za pa smo se "navukli"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5040 Napisano Jul 30, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6027 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć su bile samo slatke a kad vratite "ždrebe" biće i slane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Jul 30, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam dobio novi BJB logo na viziru, nemam više onaj tanjir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Jul 30, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Него Ђуро, ко ти ово седи на скутеру...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Jul 30, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan kako neka sitinica moze da vas nervira tokom putovanja.....daklem....pre polaska u CG ocistim filter za vazduh, sipam aditiv za ciscenje dizni( za koji sam mislio da mi je napravio problem)....problem krece tako sto bugi nece da upali bez gasa sto mi se nikad pre nije desilo....kao da secka na srednji gas....dize sam obrtaje kad stanem itd.....razmisljam svecica, dizna se zaprljala, mozda kais poceo da puca...itd.....danas otvorim da pogledam a meni suza....kada se cisti filter vazduha kod bugija otvori se poklopac za koji je prikacen dzek koji sam skidao mali milion puta i bas pred CG uspem za skinem crevo debljine 5mm koje nikad nisam zapazio....vratim crevo upali iz prve sve radi kako treba.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Jul 30, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Malo se ponovih 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 30, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima grana za Atlantika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Jul 30, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan NEMA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jul 31, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Kako si samo imala srca..... Znaci ne vererujem 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Jul 31, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evoopet se javljam sa molbom da neko ko se razume i usput mu je, ili zivi ublizini , da pogleda jedno motorce.Na zalost proslo motorce za koje mi se javiokolega Satelis da bi mogao da mi izadje u susret je obrisano sa oglasa jer secovek predomislio oko preodaje. Prodavac zivi na novom beogradu u blokovima naoglasu ima ulica i broj telefona. Hvala http://www.polovniautomobili.com/oglas3593021/aprilia_scarabeo_250ie/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 31, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ti se baš "uvatio" za Scarabea...Šalim se malo.. Ja sam mu najbliži, ali nisam baš tehnički potkovan. 90% stižem da ga pogledam onako laički večeras pa ti javljam za utiske Koliko para traži ako nije tajna ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...