Djuxy 1752 Napisano Februar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se brineš ispoštovaćemo te Negde su mi zakopane na stolu, samo dok ih pronađem pa te zovem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Februar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan nadji dve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 8, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se brineš ispoštovaćemo te Negde su mi zakopane na stolu, samo dok ih pronađem pa te zovem. uzecu izgleda nazad moju yamahu majesty:takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Februar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan To bi ti bio pametan potez, na poslu ces se silno nasaltati brzina... P. S. Poklanjam dve H8 (night brake valjda), ako nekom trebaju, meni vise ne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Februar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan da li preko njih ide neka kesa plave boje ili šta :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Februar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah pa da! Krakonja Edition!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 8, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Hocu nalepnicu maxi scooter club da zalepim na moj motor Gde se moze uzeti i hoce li biti tako nesto ako nema sad MA niste me iskulirali ma jok sta vam je tripujem Dobićeš, ali tek posle DVE VOŽNJE, kako voli naš dragi Paun da kaže 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 8, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan ma sta dve voznje bas me briga sta vi umisljate da ste neki frajeri jel pa tu ucenjujete koga stignete muka mi je vise vas samo prozivate ljude i izivljavate se a vozite te maxi skutere pa sta sta se tripujete vi necu da cekam dve voznje i tacka bre ima da mi date odmah to inace cu da popizdim. Ok, sacekacu te dve voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 8, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Februar 8, 2013 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da ga banujemo, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 8, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan necu vam kupiti onda ratluk nikad ahhahaha sve cu sam pojesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 8, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Da ga banujemo, a? Nemojte gazda Rajko, ima sve da nas poApsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 8, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da ga banujemo, a? Nemojte gazda Rajko, ima sve da nas poApsi ahahahahah kakvi ste vi carevi ako ako trpaj Radeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Februar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan Da ga banujemo, a? odma na DVE nedelje :nanana: :zvizduk: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 8, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da ga banujemo, a? odma na DVE nedelje :nanana: :zvizduk: rohirrim srescemo se na putu buuuhahahahahahha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Februar 8, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze za mene jedna nalepnica, vodim na plodove tora i . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 8, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Može.... Pošto imaš 40 DVA posta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 8, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan a meni a meni a meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16122 Napisano Februar 8, 2013 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobices i ti "da cika Velja bonu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 8, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13130 Napisano Februar 8, 2013 Ne silazi, 7461 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj bre, jel ste vi mene nasli da radite ovde? Ako ima jedna nalepnica za men', ipak sam ja poznat ovde, jedan od matorih zagovornika skuterizma na podrucuju BJB Nadam se da cu uskoro pridruziti i zvanicno: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Februar 8, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo jedan od one dvojice magaraca na BMW-jcima sto su nas isekli na voznji? http://www.polovniautomobili.com/oglas2803152/bmw_f_800gs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Februar 8, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Može.... Pošto imaš 40 DVA posta Hvala, hvala, divni ste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude zabune oko nalepnica, ja imam par nalepnica od prošle godine koje još nisam stavio na motor. Na žalost neće ih biti za sve zainteresovane, a probaću da vam uradim još par kom ako budem mogao (za dž. naravno) pa ću vam javiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Februar 9, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Opusteno, ako neko ima viska super, ako ne, cekam sledecu turu. Hvala u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...