MaRRe 986 Napisano Januar 28, 2013 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan @motor_che Kad stize silkan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1015 Napisano Januar 28, 2013 Drug član, 1092 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima! Prodajem mog banditosa i imam neke ponude za Nexus 500 i Beverly 500, iskreno probao bih maxiscoot, to me oduvek privlačilo jer sam jedno vreme vozio free 50 i Runner-a 125 i baš sam se slatko navozao! Meni nije neka kilometraža 400km po danu, da li je moguće da je to toliko neudobno? Valjda je to udobnije od mog motora? Najviše što sam vozio je 600km u danu na banditu, bio sam malo umoran jer je bio krivudav put. Kakvi su po pitanju brzine na autoputu 100-120? Da li su u visokim obrtajima? Sto se ovoga tice, po meni je svaki scoot koji uzmes udobniji od klasicnog motocikla. Sada vozim i jedno i drugo pa ti pricam iz licnog iskustva. Pogotovo sto ja vozim mali scoot( VXR 200 ) pa mi je udobniji od motora...a mogu misliti tek te mrcine od 500 ccm. Licno sam probao samo NEXUSA od 500 i ostao definitivno zaljubljen. Ovi ostali su presiroki i preglomazni za moj ukus(vizuelno). Ali opet, motor je motor...ne znam...idealno je imati oba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Januar 28, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Druze silver wing je nesto toliko udobno da je fantazija voziti! A ako ti je mnogo 600cc imas i model od 400cc u svakom slucaju nema udobnijeg! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan @motor_che Kad stize silkan? nadam se na prolece, realno je neki jun... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 28, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Druze uzmi silkana veruj mi da neces da zazalis, ja probao jednog a bio bas pristupacan i brzo otiso i jos se kajem sto ga nisam uzeo, u odnosu na x9 500 koji sam imao silkan je bio raketa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Januar 28, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ala upucavate sa AA ovo nije realno! Covek je pitao za ono sto se njemu svidja, a to su beverly 500 i nexus 500. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4954 Napisano Januar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6024 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @MP3: Pročitaj ponovo redosled postova. Tek posle mog posta čovek je pojasnio da mu se Bev i Nexus nude u zamenu. Bigi je jedini izričito preporučio AA, više je preporuka išlo za Silvera, na kraju krajeva i moja zbog visine kolege. Ne vidim šta tu nije realno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Januar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imao Beverly 250 pre AA, moguce je naravno peglati dnevno po 400km ali posle takve voznje se pozdravi sa kolenima i nogama uopste, jer nemas gde sa njima, sedis sve vreme kao u stolici. Meni licno je AA bio najbolji, najvise zbog odnosa cena/kvalitet..da je bilo viska para u dzepu mozda bi bio i SW 600, ali nije, i ne kajem se, savrsen mi je AA500. Srecno u pronalasku buduceg Scoota. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 29, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusavam da nadjem ali ne ide...kad je prvi maksi skup ove godine? Ili sam poranio previse... Voleo bih da upoznam malo raju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4954 Napisano Januar 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6024 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan "Naš", 3. po redu MAXI susret je 22. i 23. juna. Pre toga će naravno biti otvaranja MAXI sezone sa nekom lepom vožnjom a do susreta nadam se još po koja MAXI vožnja. Biće sve na vreme javljeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Januar 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan @MP3: više je preporuka išlo za Silvera, hi hi hi hi hi :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4954 Napisano Januar 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6024 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Samo za mog brata cobeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan lepo ti stoji nema sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Januar 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan To je to ,to je taj motorcikl i pakleni vozac na njemu :-))) mora i predsednik da pribavi jedan swt-600 sramota da vozi te bicikle vise 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4954 Napisano Januar 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6024 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan sektaroši oni najgori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan onda bi mu sezona otisla na 30000km, a opste je poznato da silkan pomalo i trosi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Januar 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @MP3: više je preporuka išlo za Silvera, hi hi hi hi hi :lol: Da ne sirimo temu, nisam ja rekao nista konkretno za ovaj post, nego za uopstenu situaciju na forumu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Dečaci u subotu je tradicionalno dobrovoljno davanje krvi u organizaciji BJB-a, ko je voljan može da se pridruži SUperPopu i meni u vadjenju iste. A ako niste znali (ja danas saznao) Wurth pravi automatske auto osigurače. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Januar 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne sirimo temu, nisam ja rekao nista konkretno za ovaj post, nego za uopstenu situaciju na forumu. Pa kad je najbolji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Januar 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Dečaci u subotu je tradicionalno dobrovoljno davanje krvi u organizaciji BJB-a, ko je voljan može da se pridruži SUperPopu i meni u vadjenju iste. A ako niste znali (ja danas saznao) Wurth pravi automatske auto osigurače. a izvini pametni koja je razlika izmedju automatskih i ovih drugih pa koji god oni bili :-)) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Na Silveru ne iskaču osigurači kao kod italijana, tako da ti nisi interesna grupa za ovu temu... Poenta je da ovi osugarči ne "pregrore" već samo iskoče pa se tim malenim dugmencetom (na sredini) vrate u prvobitno stanje, što je zgodno kad nemaš rezervne osigurače, a pod uslovom da je problem do osigurača a ne do instalacije. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Januar 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan ....ili do pumpe :-))) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan E šaljivog li čoveka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan ovde lud ludog stiže :lud: , ovo je jedna velika hipnotisana gomila :jee: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...