BigRider 1659 Napisano Novembar 24, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan E pa doslo vreme!!! Sto bi on ziveo bolje od nas!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Novembar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Gagi i Neciju želim svu sreću ovog sveta!!! Što požele, to i da ostvare a neka im se sve želje obistine!!! Živi i zdravi bili sto godina!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Novembar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Hohoho a Gaga bivša rukometašica...ne bih je ja nervirao ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16197 Napisano Novembar 24, 2012 Integrisan, 9352 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan NeCi srecno i dugovecno bilooooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 25, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ipak lepo iskoristen dan obzirom kako je poceo ...ipak sam se malko provozao po ovom jesenjem danu doduse kratko ali bolje i tako nego nikako!!! Svrnuo sam malo kod naseg El Presidentea da malo popricamo po jednu,pohvalimo se novinama na nasim AA ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Novembar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Evo i Satelis, njegov drugar, ja i moj drugar došli sa kraćeg obilaska Baba, Sopota... Slika posle opuštanja nakon čistom srećom izbegnutog ozbiljnog incidenta, jer se drugar sa Hondom malko zaneooo jer je ušao prebrzou krivinu....Sve u svemu, malo smrznuti prstići i mnogo radosti na 2 kotača.. Dare će okačiti slikice lejtr 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Novembar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Bigi: Sad sam se setio: sad sa svim ovim svetlećim džidža-bidžama i kad smršaš, možeš da menjaš nick u LightRider Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Novembar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan KAd već diramo Bigija...Jeli brate jer i ti ko svi taxisti leti nosiš plavi ili roze peškir oko vrata zbog vrućine...Ili je to urbani mit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 25, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan @Bigi: Sad sam se setio: sad sa svim ovim svetlećim džidža-bidžama i kad smršaš, možeš da menjaš nick u LightRider hahahhahahaha taman tako !!! samo cek prvo da smrsam!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 25, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan KAd već diramo Bigija...Jeli brate jer i ti ko svi taxisti leti nosiš plavi ili roze peškir oko vrata zbog vrućine...Ili je to urbani mit To samo ovi retro sto nemaju klimu!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16197 Napisano Novembar 25, 2012 Integrisan, 9352 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Lepo sam mu rekao "Nemanja kupi od Culleta 125cu odvezi kuci i poljubi mamu" ne znam sta mu bi ali znam da ovaj dan treba da slavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Novembar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Jes vala...A malko je falilo da Dare i ja danas vidimo uživo Supermenov let Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11623 Napisano Novembar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4378 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo nemojte da sedite na 'ladnom betonu... Kako je isklizao, sta je krivo? Hladan, vlazan beton ili ulje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Novembar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Nije isklizao, nego je ispravio krivinu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Novembar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ...dečiji nestašluci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Novembar 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno svima na lepim zeljama :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Novembar 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Daj koju da vidimo kaki si bio lepotanac đuvegija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Novembar 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan cestitke nasim mladencima, Gago Neci zelim vam sve najlepse a prvenstveno prosirenje "beby maxi scooter cluba" :jee: ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2107 Napisano Novembar 27, 2012 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan moj drugar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 27, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan hahahahahahaahha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Novembar 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan moj drugar heee,jnaravno kad vozi japanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Novembar 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Jedan moj drugar Al" će se on naplaćati alimentacija 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 28, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo MSC koleZe...ove nedelje da se malo dovozate do NS ko je raspolozen!!!Da se malo druzimo i da se promuvamo po gradu i oko njega !!! Ima ovde interesantnih stvari...bice mi zadovoljstvo da Vas provedem malo ovim krajem... MAXI POZDRAV!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Novembar 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Sine Dejo oko moje svemoćni kaže da će za vikend nebo da mu ga daje po kiši... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Novembar 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja bi dosao a jel si ti video prognozu vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...