BigRider 1659 Napisano Avgust 8, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Salje, posto sam trenutno bez moje Medene i vec me vata frka pa sta je sa medenu??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Avgust 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja se javio Robertu u vezi auspuha da pravi, poslao mu slike postojeceg, objasnio kakav zelim a on mi odgovara da zeli da proba da reparira stari, tako da sada na skuteru nemam aspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Avgust 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ovu slikicu mi je drugar uslikao...Devojcica stala pored njega na semaforu, on nije izdrzao :wub: , ljubazno je pitao da je slika...a ona naravno odobrila... Sent from my Samsung Tepsija using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Avgust 9, 2012 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Inače da podjelim sa vama radosti imanja komšinice kakvu ja imam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Avgust 9, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan komsinica ti je..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Avgust 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan a što živa ograda nije orezana i kakav je to molim te lila zid na fasadi kuće 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Farmaceut_bg 107 Napisano Avgust 9, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Eh....za trenutak sam pomislio da komšinica nije iz Republike Srpske, tako malo deluje....malkice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Avgust 9, 2012 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zeka... znam... (odgovor na pitanje je ) Trigger, uz svo dužno poštovanje s'tobom nešto nije u redu... Farmaceut... i nije... Vidi se da se razumiješ u materiju... Živi vani... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11571 Napisano Avgust 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi komsinica, al' je znam/o 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Avgust 10, 2012 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Simpatično stvorenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Avgust 10, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan xexe... krece glasanje za najbolji bjb maxi scooter club but &guz :-)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Avgust 10, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi komsinica, al' je znam/o STO MI NESTO POZNATA??? A da pa sreo sam vas kos Krusedola manastira!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Avgust 10, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Eno + za ovu bajkerku sto je znamo....zasluzila je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Avgust 10, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeks, gotov si! Bitno da je ovu pozersku okacio, a dok sam odmascivala lanac, zamazana do laktova - to ni fotkao nije! @ BigRider Zdravo, zdraaaaaaavo! :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Avgust 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan he he he he svasta nesto covek ima lepo ovde da vidi , i poznato i nepoznato :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Avgust 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeks, gotov si! Bitno da je ovu pozersku okacio, a dok sam odmascivala lanac, zamazana do laktova - to ni fotkao nije! @ BigRider Zdravo, zdraaaaaaavo! :zdravo: pa morao je neko da stavi sliku "super motora" i "super bajkerke" na stenderu , mnogo si brza po gradu pa samo vidimo nesto malo zuto svrlja tamo-amo... NARAVNO U RETROVIZORU :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Avgust 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan he he he he svasta nesto covek ima lepo ovde da vidi , i poznato i nepoznato :lol: meni je dobar prosek sa ove strane dve poznate i jedna komsinica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Avgust 11, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan I tako ja jedva dockah da odem kod Roberta u Adu po auspuh!!! Tamo sam naisao na ljubaznost i profesionalnost na zavidnom nivou!!! I polako kranuse sa zamenom i montiranjem... Uploaded with ImageShack.us jos da vidimo kako da resimo ovaj razmak... Uploaded with ImageShack.us I GOTOVO!!! Uploaded with ImageShack.us 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Avgust 11, 2012 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sad na ______ sa Alexom super je ispalo, za komsije nocna mora gasssssiiiiiii taj kretenski motor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Avgust 11, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan ma ko j... komsije! Danas sam ga turirao u aimfortu! Alexa ...gotov si! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11571 Napisano Avgust 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A gde ti je onaj ukrasni lim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Avgust 12, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, juce odoh ja do Roberta da montiram sebi auspuh, do duse imah top samo mi je grana falila, i tu upoznam BigRider-a. Mogu reci da se motor sada ubija medveda u letu... =) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Avgust 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan moja x9 je juce progledala, stavljen je h4 bi xenon 6000k...razlika je neverovatna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Avgust 12, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, juce odoh ja do Roberta da montiram sebi auspuh, do duse imah top samo mi je grana falila, i tu upoznam BigRider-a. Mogu reci da se motor sada ubija medveda u letu... =) tako je!!! Prenesi im impresije!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2042 Napisano Avgust 12, 2012 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ide li ko od vas u Suboticu. Ima onaj neki sto prodaje skutere, pa bih da mi neko baci pogled na jedan atlantic. Nekako mi nerealno jeftin. Ulaganja tipa gume, plocice, ulje i filteri me ne zanimaju. Samo da nije onako neka lomotina. Malo bih se vratio u maxi ekipu http://www.polovniautomobili.com/oglas2364869/aprilia_atlantic_500/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...