alexanto 4826 Napisano Februar 8, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pregledaj u Maxi tehničkom kutku, ako nema tema za taj motor, otvori novu sa nazivom motora Yamaha 125 SR - problem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miladin1 2 Napisano Februar 8, 2018 U prolazu, 97 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk BGD 59 Napisano Februar 16, 2018 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas prosli par km da probamo kako nam ide u dvoje, malo je bilo hladno i devojka nije imala odgovarajucu kacigu (nije bilo sile da je ubedim da stavi moju) tako da smo bili samo u lokalu i polako... Malo smo krakati pa smo nismo bili sigurni da ce nam Beverly odgovarati po velicini, ali smo posle danasnje "voznje" bas zadovoljni... Koristim post i da probam upload slika za ubuduce, i eto da se upoznamo, pa svirajte ako se sretnemo negde... Pozdrav svima! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano Februar 16, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna slicica, lepo ti stojiSamo ako uglavnom vozis u dvoje okreni amortizere na najtvrdje i pojacaj pritisak u gumama.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk BGD 59 Napisano Februar 16, 2018 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala... Pa mislim da ce voznja sam/dvoje biti u odnosu 50%-50% tako da ni sam ne znam kako da postavim kao default... Mozda bi mi bilo najpametnije da nabavim kljuc pa svaki put da menjam po potrebi, videcemo kad krene sezona i kad se bude vise vozilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Februar 16, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nešto znači, moja džamaha je uvek na najvišljem stepenu i opet je udobna :-) I gde ti je kufer ??? :-P Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Februar 16, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, provozali ste se, kratko ali slatko. Meni se jos ne izlazi na drum, neka ladnoca se uvuce pod kosti. Pored kljuca za stelanje, skupljaj parice, uskoro ce sajam pa da se draga i ti Vuce pocastite dobrom opremom......trebace vam Nego da priupitam jos nesto, davno se videli nismo, skupili, kafenisali, pricali riboo ovaj lovacke price....... ima li interesanata za neku kafanu, neka nedelja npr kad je vecina free, da se skupimo, prekratimo zimu dobrom druzbom? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Februar 16, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Наравно и недеља ми одговара, таман да се видимо пре сајма Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Februar 16, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja je tamanica, možda da zadeneš temu za čekiranje? Imaš ideju o mestu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Februar 16, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Može neka nedelja, naravno, samo ne naredne dve, tačnije do sledećeg vikenda. . . Nisam u Serbishe. . . Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Februar 16, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Neki okvirni plan je nedelja, pocetak druzbe da bude od recimo 13-14h, vecina je tog dana slobodna a opet ne bi da bude nesto kasno jer ima ljudi koji nisu blizu pa treba gledati da kolko tolko svima bidne potaman. Sto se kafane/restroana tice, mogu rezervisati Trpezu (Mali Mokri Lug), mozemo kod Kurte gde smo vec bili onomad (Vinca), moze dobro nam poznati Divljakovac (Arandjelovac). U sustini nije mi bitno mesto, bitno mi je da vidim meni drage ljude, casica razgovora uvek dobro dodje, izjasnite te se pa da vidimo sta nam je i gde ciniti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2564 Napisano Februar 16, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2636 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uvek za, kad je klopa u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2629 Napisano Februar 17, 2018 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan MmmmmmmTrpezaRolovana bela vešalica Nisam bio u selu mesec dana,i baš danas idem i vraćam se sutra uveče. Lep provod sutraПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 243 Napisano Februar 17, 2018 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Vuk BGD je napisao: Hvala... Pa mislim da ce voznja sam/dvoje biti u odnosu 50%-50% tako da ni sam ne znam kako da postavim kao default... Mozda bi mi bilo najpametnije da nabavim kljuc pa svaki put da menjam po potrebi, videcemo kad krene sezona i kad se bude vise vozilo... Drug, moja gospoja i ja smo takođe krakati a i teški(naročito ja ). Beverly je ok gabaritima i za krakate. Ja sam stavio amortizere na najtvrđi položaj i sasvim je OK i kad vozim sam,čak mi na tom položaju motor djeluje najčvršće i najbolje za krivinarenje. Kad smo oboje na njemu volio bih da ima još neki položaj više jer smo preteški. Kako neko već reče stavi kofer,moja ženka bez kofera neće da se vozi jer se tako osjeća sigurnije. Inače nekad joj je stav bio "Ko,ja na motor!? Ni u ludilu!" a pre neki dan mi kaže "Jedva čekam da ugrije da idemo na neku vožnju." :))) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk BGD 59 Napisano Februar 17, 2018 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Štef je napisao: I gde ti je kufer ??? :-P Ostao kuci, nije mi trebao za tih par km... Al radi LED ne brini.. Pre 11 sati, Satelis je napisao: Pored kljuca za stelanje, skupljaj parice, uskoro ce sajam pa da se draga i ti Vuce pocastite dobrom opremom......trebace vam Da, moramo malo da se opremimo ali finansije ogranicavaju pa cemo polako. Kaciga za nju je sad prioritet pa cemo polako, jedno po jedno. Moram i na motoru jos par stvari pred sezonu da odradim. Kad sam kod toga, dobio sam preporuke za tebe sa vise strana, a i kapiram da je negde logicno da ti nastavis da ga odrzavas, pa me zanima da li je tebi to u redu i jel mogu da budem slobodan da te kontaktiram kad se odlucim (skupim) za servis? @igogitar Hvala na savetima, verovatno cu postaviti na najtvrdji polozaj samo da uhvatim vremena i dodjem do kljuca. Sto se tice kofera i zene ista prica, ne plasi se i svidja joj se, ali kaze da ce joj biti sigurnije sa koferom. Ma lako cemo sve to, samo da otopli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Februar 17, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj slobodno za sta god da treba, nema na Bevu nekih intervencija jer je Nole gledao i postovao sve sta je i kad bilo za uraditi. Sto se opreme tice, tu polako, nema zurbe i znaj da ne moras pljusnuti "veliku" lovu da bi imao kvalitetnu jaknu, pantalone. Pvensveno gledaj robu sa Louis-a (rodbina/poznanik od preko ti donese, odes sam pa kupis, donese ti Sekula), takodje imas Lucky Vladano - moto oprema odnos cena - kvalitet je dobra, mozes naci dobru robu za Ok novce i ostaje ti jos Sajam koji ce biti uskoro pa eto prilike da probas svasta nesto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Februar 17, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Krmco je napisao: Lep provod sutra Dule kafana nije sutra, nigde ne stavih datum vec samo napisah nedelja koja se dogovorimo, recimo sledeci vikend 25.02. ili 04.03. da bi ljudi mogli planirati Vidimo se, procavrljamo koju, nesto klopamo i razlaz kud koji mili moji..... Mogli bi lagano poceti sa spiskom 01. Satelis + zana mi + deca mi 02. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Februar 17, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se pridodam, mogao bi onaj tamo vikend 04.03.01. Satelis + zana mi + deca mi02. ŠtefSent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano Februar 17, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za 04.03 ako je vec pitanje.1. Satelis2. Stef3. Nole BgПослато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk BGD 59 Napisano Februar 17, 2018 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis Hvala druze na savetima za opremu, razmotricu sve opcije. Za servis se onda cujemo. Sto se tice motora, Nole je bio i vise nego korektan prodavac, uputio me je u istoriju, sta je radjeno, sta treba da uradim pred sezonu itd. tako da i ja verujem da nece biti mnogo toga za obaviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Februar 17, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Nole Bg je napisao: I ja sam za 04.03 ako je vec pitanje. 1. Satelis 2. Stef 3. Nole Bg 4.bracabgd Ајмо даље, датум небитан Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Februar 17, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za 04.03 ako je vec pitanje.1. Satelis2. Stef3. Nole Bg4.bracabgd 5. Panta_kg u skvo kada god!!! 6. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Februar 18, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Satelis 2. Štef 3. Nole Bg 4. bracabgd 5. Panta_kg i skvo 6. Alexa i Ivana 7. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Februar 18, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Satelis 2. Štef 3. Nole Bg 4. bracabgd 5. Panta_kg i skvo 6. Alexa i Ivana 7. NeCi i skvo 8. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2564 Napisano Februar 18, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2636 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan 01. Satelis 02. Štef 03. Nole Bg 04. bracabgd 05. Panta_kg i skvo 06. Alexa i Ivana 07. NeCi i skvo 08. ZEMZEM 09. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...