Jump to content

Moto Zajednica

BJB Maxi Scooter Caffe

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 188 postova
  • Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S

Ajde vi koji ste vozili X9 180 dajte mi iskustva sa potrosnjom.

ovaj moj trosi 4,5-5 l gde god da sipam i kako god da ga vozim, isto tako bio sam ili imao suvozaca i stvari.

Nesto mi to puno za tu kubikazu, ili je to OK potrosnja.

Hvala

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 294 postova
  • Motocikl: Yamaha MT09

Nevozim taj motor nisam ga ni vozio mislim da ti imas neki problem sa motorom nema veze gde sipas..toliko meni trosi xciting 500 sa karbom koji je jako tezak motor..mislom da je mnogo to

• Zainteresovan, 649 postova
  • Motocikl: yamaha FZ6 fazer

Imao 250cc honda agregat, probo 180cc desetak km...Malo tezak skuter za tu kubikazu, vidis kakva je svecica, mozda prljav karburator... realno misilim da ne moze ispod 4,5.  :neznam:

• You tube / Drandigo .., 619 postova
  • Motocikl: Yamaha Fz6S

Ja sam do sada vozio x9 od 200cc i imao Madisona sa Piaggo 250cc agregatom, u oba slucaja potrosnja je po meni bila velika. X9 200 imao relativno rasterecen prenos, recimo isao na 7000 obrtaja oko 100-110 km, pa i tako je trosio nesto malo ispod 4 litara na 100 km otvorena voznja, u gradskoj i do 5l. Madison 250cc isao i do 5,5l u gradu. Uglavnom pamtim Piaggio agregate (karburator varijantu) kao prilicne potrosace benzina.

Nego, vreme mi je da menjam kacigu, 5 godina vec nosim Shiro full face i gotova je vise. Juce mi ispadne ono dugmence za kopcu, sad vise ne mogu da je zakopcem. Jel zna neko gde bi mogao da kupim samo kopcu za kacigu, da mi bar ostane kao rezerna varijanta. 

http://www.njuskalo.hr/moto-kacige/kopca-kacigu-oglas-13319731  Ovako nesto bi dobro doslo

• Svrati ponekad, 188 postova
  • Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S

Izvinjavam se za off.

A sto se kaciga tice jel neko farbao kacigu i cime.

imam kao trecu kacigu neku Shiro ili tako nesto sto sam dobio uz motor ali je na cvetice i leptirice pa bih je ofarbao da mi bude za ,,trece lice,,

jer supruga i ja imamo svoje,

• Drug član, 3098 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop

....sam ja jedini koji ne voli oštre crte na motorima?
Nije loš ovaj Sym, al deluje kao da je dizajner imao na raspolaganju samo lenjir i olovku. Ja sam pobornik i krivuljara što bi se kazlo...

• Podržavam 1

• Drug član, 1092 postova

....sam ja jedini koji ne voli oštre crte na motorima?

Nije loš ovaj Sym, al deluje kao da je dizajner imao na raspolaganju samo lenjir i olovku. Ja sam pobornik i krivuljara što bi se kazlo...

Pa nisi jedini...Piaggio-vi dizajneri su "oteli" sve krivuljare od Koreanaca  :)

• BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

Ovo je jos uvek koncept,ne zna se jos,nema seriske proizvodnje.

Sto kaze Alexanto,za 5-6 god ako udje u serisku proizvodnju,mozemo ga ocekivati kod nas.

Naravno samo jedan primerak,koji ne moze da se proba jer mu je skupa registracija

• BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Koliko novaca ce kostati hmm?

Neće on koštati mLogo novaca u odnosu na konkurenciju, naravno... Biće sa agregatom slabijih performansi (kao što Maxsym 600 ima jednocilindrični motor od 46 KS) ali zato sa dobrim rešenjima mehaničkim i kao što se vidi atraktivne spoljašnjosti "maznute" od ITA-JAP ponude  ;)

Sve u svemu on je dobra varijanta za kupovinu novog ali tužna strana priče je katastrofalan pad vrednosti kao polovnjak - bez realnog utemeljenja  :neznam:

• Integrisan, 9333 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Maxsym mi izgleda kao da je pao sa Marsa, neko rece kako lici na transformersa (kako sam samo voleo taj crtac), drugi pominju manjak krivulja (X10 naslikan temperom gledano bocno ili ti sa strane, cist sminkeraj, meni ruzno nekako).....maxsym mi je bas po meri, ostar, robusan, zajebatog pogleda i te kako atraktivnog izgleda.

Verujem da nece mnogo kasniti sto se preformansi tice u odnosu na talijane, dok sa japanerosima nema utrkavanja (bar za sada), zna se sta pruza jedan T-Max. 

Kao sto verujem da ce cena biti povoljna s'obzirom da se radi o Symi i njihovim proizvodima.....kvalitet, pouzdanost, OK preformnase, nesto niza cena od konkurencije ili ti jako jako primamljivo za kupovinu.

• BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Evo jednog interesantnog sokoćala... Mutant između maxija i motora sa sve enduro naznakama... Honda ADV  :jee1:

Pretpostavljam da je osnova Integra, ali deluje komfornije i zajebaTije...

409588D0-1AE1-A044-9888-C8B398A184B4_thu

13CC6F89-B6A6-6149-913F-BD1B312C2347_thu

725FEF87-D1ED-DF43-9CF1-3B3109B71660_thu

5DE3687E-E32A-C148-B500-17FDC437D212_thu

Više informacija uskoro...

• Drug član, 3098 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop

A koja je poenta tog motora?? (mislim, ok, statusni simbol, kao i urban terenca..)
Van puta se vozi telom, pre svega nogama, opuštaš ruke da dozvole kretanje kormana, kako se skuter vozi po lošem terenu - ne znam, al sam siguran da mu ni gume 15ke ne pomažu.

(jeste, znam da sam konzervativan) :P

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja