ZEMZEM 2640 Napisano Maj 26, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2671 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći u ovakvoj situaciji, podrška sa moje strane da ne odustaneš od 2 točka. Da sam ja na tvom mestu ne bih ga čerupao u delove već bih, ako ti to finansije dozvoljavaju, pojurio neki polovan agregat i vratio bih ga u život. Pa makar to bilo i sledeće sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 684 Napisano Maj 26, 2015 Zainteresovan, 359 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Bas bezveze, posle detaljnih priprema za sezonu, neocekivano iznenadjenje Nadam se da ce stari, zameniti neki noviji, spreman da nastavi tamo gde je Xciting stao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 26, 2015 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Из личног искуства знам Сале да су пластике за Кимка веома скупе и да их баш и нема у потражњи,стога ти и није лоша идеја да га продајеш у деловима и тако узмаш лепе новце... и онда у куповину новог!!! Овај је своје дефинитивно одрадио и свака му част и њему и Вама!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Maj 26, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sale, uz tebe smo, samo pogled u buducnost, bice ako nista drugo...novi ljubimac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Maj 26, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan O Saša ti bezobzirni vlasniče... Odveo si malenog excitinga put daleke Nemačke, dao mu da pije odlična goriva sa mnogo oktana, vozio ga po putevima bez "udarnih" rupa i crnijeh tačaka... I naravno da mu je srce prepuklo od tuge kada je shvatio da se voza po E-75 sa gorivom oktanske vrednosti 50... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Maj 26, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu bas mi zao a citao sam sa divljenjem vase putopise kroz albaniju i divio ali kao sto rekose kolege bice jos masina...ps ja sam zainterosovan za levi retrovizor ako bude na prodaju moj je polupan izgreban i fali mu plastika.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16191 Napisano Maj 26, 2015 Integrisan, 9350 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dajem glas Excitingu..... ako mogu moje ruke posluziti za reanimaciju.....mozda bidne Xciting. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11623 Napisano Maj 26, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4376 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dare na ti plus za post. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 27, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dajem glas Excitingu..... ako mogu moje ruke posluziti za reanimaciju.....mozda bidne Xciting.Stvarno, daj da ga oživimo , malo polovnih delova, malo volje i biće ko nov. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 27, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda kod Micka da odemo da vidimo da li ima nesto za taj agregat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2068 Napisano Maj 27, 2015 MSC Member (Maxi Scooter Club), 945 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem se svima na toplim rečima utehe, ali kako se postepeno oporavljam od šoka, sve sam bliži odluci da ove sezone osnujem novu sekciju BJB-a. Pošto bi njegovi članovi kao prevozno sredstvo pretežno koristili bicikle, zadržavam pravo da ga nazovem XMDC (Ex Motorcycle Drivers Club). Ako vreme dozvoli, prvu svečanu (devičansku), vožnju bi mogli da organizujemo već za vikend npr. po Fruškoj. Bicikle sam nabavio rekvizicijom, (od sinova koji ih ne koriste već godinama) a trenutno mi fale još samo dva krovna nosača za Yaris. @DaliborBP Inspiracija uvek dolazi kada je najteže... @panta_kg Bar je otišao onako kao što i dolikuje, u punoj brzini a bez posledica po putnike... @alexanto U zadnjih pola godine stalno nešto petljam oko mehanike. Nemam snage da krenem iz početka... @ZEMZEM Od dva točka sigurno neću odustati, ali ću neko vreme da se "foliram" na teme kao što su ekologija, zdrav život, visoke akcize i porezi na gorivo i sl. @DarkoB O tome sam i ja razmišljao, ali ne pre sledeće sezone... @BigRider Nikada nisam imao talenta za trgovinu, pa se plašim da ni ovoga puta neće biti mnogo bolje... @Kuzma63 Ako na putu sretneš nekog biciklistu koji ti maše, to sam ja... @Djuxy Pa on je i hteo da ostane u Berlinu! Od tada kao da je u nekom tihom štrajku, stalno mu nešto fali a kada je pod točkovima ponovo osetio E-75, nije ni čudo da mu se smučilo... @nasaStvar Moj Xciting ima retrovizore na prednjoj maski što je karakteristično za starije 500-tke. Ako ti to odgovara, možemo se dogovoriti... @satelis Darko, znam da ti nikada nije teško da zavrneš rukave i uprljaš ruke, ali ovde nema od čega da se počne. Sve je u sitnim komadima... @panta_kg Bolje da uzmemo super lepak i da se igramo 3D Puzzle. Na kraju bi ispala lepa maketa... @fanky To bi ličilo na Frankenštajna, a tako bi i služilo... Kalendar kaže da do sledećeg aprila ima više od 10 meseci. Nadam se da će to biti dovoljno da se u kasici skupi dovoljno keša za neki NC750X ili bar CB500X i da ćemo ponovo zajedno uživati u vožnji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Maj 27, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan sale,ovoaj poslednji deo mi je jako svidja,nadam se da ce biti taj nc ili bar cb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Maj 27, 2015 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Usled zamora materijala došlo je do loma klipnjače... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11623 Napisano Maj 28, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4376 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sasha, nemojte to tek tako da odbacujete, da se to popraviti. Otkad imam AA naučio sam šta znači "sečem uši, krpim dupe" u pravom smislu te reči. Daretove ruke su zlatne, 77k i kotrljamo se isto kao i sa 30k. Sve se da namestiti i srediti a da ne košta čitavo malo bogatstvo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2640 Napisano Maj 28, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2671 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Kad kreneš da rasturaš u delove za prodaju do može da bude igranka. Ako imaš sreće da na brzaka rasprodaš većinu skupljih delova - extra. Ali, uvek ono ali, šta ako prodaš par sitnih delića a ovo krupno ostane i stoji par godina i vuče se po garaži ili dvorištu. E sad ako si u kešu i nije ti problem da kupiš onu Hondicu e to je onda druga priča pa makar ga prodao i celog takav kakav je. Nije to veliki posao da se mašine sredi samo da se skupe svi potrebni delovi. Mada po meni najjeftinija varijanta je kupovina nekog polovnog agregata, njegovo sređivanje i pakovanje na motor. Kako god odlučiš imaš našu podršku i pomoć ko koliko može da pomogne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13260 Napisano Maj 28, 2015 Ne silazi, 7503 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Na koliko km se desila havarija?Razumem tvoja osecanja, no, vi ste se bas bas navozili slatko, vreme je da predjete na nesto bolje jace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Maj 28, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Кад сам прочитао Сашин пост био сам веома тужан, и одмах сам са сетио наше задње заједничке вожње, само до Тополе, на жалост,тад се Кимко мучио али смо сви мислили проћи ће, није то ништа. Али ипак се испоставила погрешна предпоставка и Кимка више нема. Саша, шта год да одлучите ти и Весна, ми смо ту да вас подржимо и наравно помогнемо колико и како год можемо. Велики позз 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2068 Napisano Maj 29, 2015 MSC Member (Maxi Scooter Club), 945 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Кад сам прочитао Сашин пост био сам веома тужан, и одмах сам са сетио наше задње заједничке вожње, само до Тополе, на жалост,тад се Кимко мучио али смо сви мислили проћи ће, није то ништа. Taj problem nije bilo teško rešiti - bušnu membranu karburatora sam zamenio novom. Nakon toga više nijje bilo problema sa snagom a to mu je izgleda i došlo glave... U svakom slučaju, Xciting (tj. ono što je od njega ostalo) je juče promenio vlasnika. Nadam se da će uspeti u nameri da ga vrati u vozno stanje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 29, 2015 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ништа... после толиких година крстарења Европом,ове године пауза. Ја волим да кажем да то све има неки разлог и да се неко зло деси да нас спречи да доживимо неко веће зло! Ове године бицикл,а следеће Вам желим да буде како сте и планирали ... Honda NC,а ја Вам то од срца желим! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 446 Napisano Maj 30, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 598 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ... sva sreća pa je dobro obezbedio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 684 Napisano Maj 30, 2015 Zainteresovan, 359 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16191 Napisano Maj 30, 2015 Integrisan, 9350 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Taj problem nije bilo teško rešiti - bušnu membranu karburatora sam zamenio novom. Nakon toga više nijje bilo problema sa snagom a to mu je izgleda i došlo glave... Ne bi da pametujem, msm da mu nije snaga dosla glave vec nemarnost coveka-majstora koji ga je radio, najvecu krivicu prepisujem njemu, no sad je prosao brzi voz.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Maj 30, 2015 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan JBG Satelis, nemaju svi dusu kao neki, niti zivaca niti para, niti empatije prema onome sto poseduju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Maj 30, 2015 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan @Setelis A tek opravdanje "zamor" materijala ...kriminalno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3605 Napisano Maj 30, 2015 Malinar u pokusaju, 1716 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan @Setelis A tek opravdanje "zamor" materijala ...kriminalno! Ne bih da pametujem mnogo, nisam ekspert, ali ono sto sam od svih cuo je, da, kada se "materijal zamori", motor izgubi kompresiju, a ne raspadne se u sitne delove. Svejedno, ni ta kilometraza (70 hiljada km) nije mala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...