Alexa90 11575 Napisano Januar 19, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja dok sam pričao da treba da se skupimo niko me nije šljivio 2%, a to je bilo pre totalne propasti. A sada, šta bude - biće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 19, 2015 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan O kakvoj propasti pišeš? Šta je propalo ? Sem pokušaja da uzjaše Murta 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11575 Napisano Januar 19, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Htedoh reći pre raspada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 19, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Jel vidiš Alexa da ti nije dobro od kada ustaješ zorom ranom... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Januar 19, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan I sta bre palamudimo o skupljanju svih ? Skup je u Zablju 24. januara i ko je voljan druziti se i polemisati pojavice se ako moze i hoce! Tako da.. eto nam prilike! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Januar 20, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan na jednom mestu procitam kako ce mi kolege-drugari izaci u susret,pomoci mi da budem prisutan na druzenju,a u drugoj temi se mlati slama i to naveliko.izvinite zbog mene,unapred,ali i ja imam potrebu da napisem nesto.kada sam odlucio da vozim i kupim motocikl,u pocetku ni pomislio nisam da ce to biti skuter,ali citajuci vase putopise ,ipak je stigao skuter u dvoriste.zbog porodicnih obaveza i obaveza na poslu,nisam u mogucnosti da se vozim sa vama koliko bih zeleo,ali opet procitam putopis,pogledam slike i "dobijem osecaj za feeling".svi znate kakva je situacija u drzavi,i svesni ste da nam ni do 5. zimskog druzenja nece biti nista bolje,i ko zna kada ce nam biti bolje! zelim da vam uputim molbu da pronadjete i najmanji atom zdravog razuma,svi ga imate,i da stavimo tacku na prepucavanja.zelim vam svima da vas i vase porodice,na prvom mestu sluzi zdravlje,da mozemo da zaradimo da punimo rezervoare,odradjujemo redovne servise i da nam najveca briga bude gde putujemo sledeci vikend-sledecu voznju,itd. nisam bio dovoljno aktivan po pitanju voznji,pomoci kolegama,ali pokusavam da shvatim ljude koji su od pocetka tu i kako se oni osecaju zbog ovih "diskusija" na forumu.molim vas ako ne mozemo da funkcionisemo kao "skupina ludaka",onda hajde da definisemo maxi scooter club srbija i maksi skuter klub srbija(cirilicom) i svako svojim putem.bolje dobar razvod nego los brak.sve je na dobrovoljnoj bazi.hvala Vam na citanju! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Januar 25, 2015 BJB Maxi scooter club, 1665 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko kontakt telefon od osobe koja bi mogla da mi hromira auspuh od beverlija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Januar 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan To bi ti bilo najbolje odraditi (ako može tj vredi zbog oštećenja) kod Ištvana iz Ade - poliranjem. Ne mislim na hromiranje nego vraćanje sjaja na auspuhu. Najbolje bi bilo da on to vidi, možda da mu pošalješ brzom poštom pa ako vredi i cena ti bude odgovarajuća - eto jednog rešenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Januar 29, 2015 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Videh ovu Temu, hoce li jos neko samnom na bockanje vene? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano Januar 29, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Rado al ne mogu pre 15.3. jer još nije prošlo tri meseca od prethodnog davanja ... ja inače redovno dajem krv svaka 3 ili 4 meseca već godinama i toplo preporučujem svima koji to mogu da i urade to ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Januar 29, 2015 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih isao, imam 0+ ali ne mogu sutra nikako. Mogu od ponedeljka jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 29, 2015 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Dare, nije neki majstor al ima srce ko kuća! Bravo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Januar 29, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kad si mislio da ides? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 29, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto kao Matori "blokiran" do marta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Januar 29, 2015 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Fala Pope, kako god okrenem..... boli kad cujem ovako nesto, jbg slab sam na te stvari ........ nedajBoze nikome pu pu pu daleko bilo...... Msm sam da odem u subotu, mozemo djuture ko zeli u ili od ponedeljka, samo da dam krv, to mi je bitno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 30, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam pročitao temu "tamo".. za trombocite je drugačija procedura i duže traje...bolja vam je subota. I vrlo lako mogu da vas odbiju, jer imaju poprilično rigorozan stav kad su deca u pitanju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Januar 30, 2015 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sta da se radi, treba pokusati u svakome slucaju..... daklem, kako odgovara subota il ponedeljak? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Januar 30, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mali info, kako necu moci da idem do Instituta sledecih par dana, odlucih da danas dam krv. Sto se tice male Sofije trenutno je situacija sto se tice trombocita i davaoca sasvim zadovoljavajuca i TRENUTNO nema potrebe za davaocima(rece mi ljubazna sestra). Naravno ja dodoh krv za one kome ce trebati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Januar 30, 2015 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam temu i pokusao sam u firmi da pronadjem nekoga sa O-, ali nema niko. Ja dajem krv 1-2 godisnje i A+ sam. S obzirom da je KUZMA63 napisao da je situacija u zavodu ok, mozemo se dogovoriti da grupno odemo do Sv. Save. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Januar 30, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mislim posto se samo trombociti uzimaju da moze i 0+. U svakom slucaju treba da se da krv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Januar 30, 2015 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice, dao bi krv svakako..... samo recite dan, vreme i tuj sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Februar 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan sa porastom temperature,procvetao nam i forum;paintball,kuglanje,sajam!svaka cast! ili sto bi otpev'o poznati estradni umetnik "ne moze nam niko nista,........!" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Februar 24, 2015 BJB Maxi scooter club, 1665 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ih... jedva docekasmo kraj februara i pocetak marta... Polako se sklapaju "kockice" i krece se sa realizacijom planova! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DakiNS 7 Napisano Februar 25, 2015 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da opet ne menjaš motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Februar 26, 2015 BJB Maxi scooter club, 1665 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Necu ujo... ostavljam ovaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...