burdjan 307 Napisano April 24, 2014 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan ima na novom blevaru koji ide od detelinare do kruznog prema groblju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano April 24, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Moraš malo Bratislave i da se navikneš na novi motor. Nije to ona skinny Yamaha, ovo je dosta teže i drugačije.. Sve će to da dođe na svoje, nemoj da se brineš. A belo se izbegava uvek, osim na žurkama 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano April 24, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Moraš malo Bratislave i da se navikneš na novi motor. Nije to ona skinny Yamaha, ovo je dosta teže i drugačije.. Sve će to da dođe na svoje, nemoj da se brineš. A belo se izbegava uvek, osim na žurkama Цело село воли Бело, само Поп готиви Доп! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano April 24, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan ima na novom blevaru koji ide od detelinare do kruznog prema groblju To znam... al opet? Jel odgovaraju putari ako se zbog toga desi neka nesreca? PS. Cisto sumnjam, ali... mozda me i iznenadi odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano April 24, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ti si kriv jer "nisi prilagodio vožnju stanju puta i uslovima u saobraćaju" U prevodu: 'de jurcaš koji moj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano April 24, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ево ја чекам пресуду,3-4 бода и од 10000-30000 дин за управо то,неприлагођена брзина условима на путу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano April 24, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Pa da,to sam i ocekivao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 24, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Замењена данас и предња гума на крмачи... Dunlop ScootSmart није још морало ал ко вели идем на далек пут па да не размишљам !!! Остала је стара мада не тако стар гума на око 50 % Dunlop RunScoot 12 70 R 15 Дот 2012 па ако некоме притреба да не купује нову вољан сам је поклонити!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13267 Napisano April 24, 2014 Ne silazi, 7504 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema te gume koja ce po beloj farbi da drzi. Dok ne pocnu standardno da koriste one hrapave, mada ni one nisu bezazlene. Svaka cast momcima koji svakodnevno voze onakvim tempom po Beogradu. Nije taj grad bauk i nemam onaj famozni strah voznje po Beogradu vec jednostavno, ima mnogo rupa, sahti, sina, uvala, te signalizacije plus mnogo onih koji ne znaju gde voze... Ja ne mogu, pustim ga 50km/h i lagano, nesto brze i agresivnije no po Smederevu ali opet, leggere u odnosu na vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano April 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kompletirani novi nokširi sa sve sunčanim "ćorama" i pinlokovima Bogu hvala na čekovima Još da se ubace sluške i mikrofoni pa će bude veselje Junior je izabrao SHARK S700S full face a moja malenkost i lepša polovina LS2 flip up. Ja sam prvo uzeo SHARK Openline ali sam se skenjao žestoko Lošiji nokšir nisam meTnuo na glavu u životu... Pri 100 kmh čangrće kao da su dve šerpe zakačene i duva sa svih strana k'o Reno 4 Ljubaznošću čikice u Yamaha Barel-u, danas sam je zamenio za LS2 i za razliku novaca uzeo 2 pinloka i IXS pojas. Svaka pohvala za Barel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je bio pinlock? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano April 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kod SHARK-a ide u cenu a kod LS2 2500 dindži... I vredi svaki dinar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16197 Napisano April 28, 2014 Integrisan, 9351 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jel Sale, imal tamo neka valjana Jet kaciga sa integ. navcari, da nisi kojim slucajem vido? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano April 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ima, zovni pa se raspitaj 060 672 9282 Barel, Sava centar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spiritwalker 35 Napisano April 29, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar, super si pazario, mislim da nema bolje kacige, ulozeno-kvalitet, od LS2-FF370 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Maj 2, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima koliko vas ima .Da li je neko upoznat mozda sa eventualnim manama maxi skutera Malaguti Spidermax ? Msm da sam negde nacuo ili procitao da je tabla nesto ''zeza' s tim sto nisam siguran . p.s. Zagrevajte gume jos 6 nedelja i casovi na avalskom pocinju :D 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Maj 2, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Jedina mu mana sto se ne pravi u Japanu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Maj 2, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kulence, ako nađeš kvalitetno grlo - kupuj ne dvoumi se mLogo To je extra maxi. Agregat je više nego proveren, alu ram, dupli trouglovi, 16-ice felne... U tvojim rukama to će biti Hayabusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Maj 2, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Šta je za 6 nedelja ??? Ko je ovaj Kule ? Sent from tazbina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Maj 2, 2014 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan A gde ces noge da stavis na spideru? Ispod sedista??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1227 Napisano Maj 2, 2014 Zainteresovan, 924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Kule sine, mora li taj skuter? A da uzmes neki motorcic? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 2, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan папаја не труј по максискутер форуму!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Maj 2, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Kule, evo jedan extra primerak ako te interesuje.... Danas sam svratio i probao 2007g. 14000km, kupljen u Srbiji, prvi vlasnik, original gume, kais i rolne, sve za zamenu, cvt potrebno ocistiti i razraditi kvacilo jer je stajao cele prosle godine, ima BG tablicu, ali je ne registrovan Uz njega ide i kofer i tucanourbano suknjica - nova Sve je slatko osim cene, trazi 2700 sto je po mom skomnom misljenju uz sve potrebne intervencije malo mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1227 Napisano Maj 2, 2014 Zainteresovan, 924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan папаја не труј по максискутер форуму!!! Znao sam da ces ti da se javis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Maj 2, 2014 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan ne truje zemljak,vise deluje kao prosvetitelj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...