panta_kg 687 Napisano Januar 30, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan desetar je zabranio otkrivanje talenata...... :lol: dobra stara demokratija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Januar 30, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan desetar je zabranio otkrivanje talenata...... :lol: Шта си ти питао десетара па ти дозволио да се литерарно изразиш? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 30, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Al sto se meni vozi , ja se nadam da cemo od Marta krenuti u nove pobede Ja ponovo raskantao moju masinu a kako cu a je sklopim " nema blage veze " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 30, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan nadam se bar od kraja februara,da se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 31, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan U to ime srećan vam zadnji dan januara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 31, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan @ braca Meni je kapetan veza.... :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 31, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan @ fanky Ima da se nasladjujemo fotografijamaa i opisima zimskih vatrogasnih aktivnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Januar 31, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan @ braca Meni je kapetan veza.... :lol: Кум није дугме 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Januar 31, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan U ove hladne, vetrovite dane alexanto kuća je dobila pojačanje tj osveženje na 4 točka Treći Opel je uplovio u našu skromnu avliju u vidu Merive 1,7 CDTI. Neka služi kao dva prethodna Opela i bićemo prezadovoljni. Dogovor za Merivu je napravljen sa koleZom Žarićem i želim i na ovaj način da mu se zahvalim na sjajnim uslovima koje mi je ponudio za auto i poverenje koje mi je ukazao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Januar 31, 2014 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bigiju i Saletu nek je sa srecom, ove godine noviteti na 4 tocka, sledece godina nek bidne na 2 daj jos koju sliku, sta si se stiSo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 31, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan To bre Sale, bez Opela nista, ja moj ne bi menjao ni za zivu glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Januar 31, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Isfotkaću je kad je lepo operem i upicanim evo što imam trenutno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 31, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Opa...svaka čast Antonići 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Januar 31, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan odlican izbor... da vas dugo i sigurno sluzi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spiritwalker 35 Napisano Januar 31, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Extra auto, svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Januar 31, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan cestitke , i ja da se pohvalim mojom alficom uzeo je pre par meseci i prezadovoljan sam za sad... 1.9 jtd 2002 god. koza,klima,lamperija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 31, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke.... Lep auto i nek te lepo sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Januar 31, 2014 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mante se kola, kad cemo da vozamo..... juce sam vrteo slike sa Alpi, setih se svih lepih trenutaka i ludog Djure pored mene u krevetu Alex sa njegovim azurno-krilatim Atlantikom, bocnjaci od po metra sa obe strane pa malo Kraljevo-Valjevo, kako je to bila dobra voznja sa panticem, Cobetom i njegovim drugarima nas brat, vitez Mare koji je neprekidno pricao, potajno mastao o novom motoru, strast...zelja domacinski nas coek doceka u svoje avlije, bese dosta motora i gladnih dusa Bese i ja domacin kod Djeda i Majke, meni mnogo dragi i stari ljudi Stanisici rostiljanje i brckanje kod Zajkove vikendice Bata Laky i Belocrkvanska jezera, ladjenje guzzca roze.... roze..... roze.... tu je i sjajna NS ekipa....Bigi, Zoki, Miske...Futog Sta ti ja znam, nista ne znam...bese lepa sezona sa dosta voznji, mnogo krivina, zezanja i kvalitetnog druzenja, s druge strane, manje padova u odnosu na 2012-tu. Neki smo se ozenili , neki dobili prinove, drugi rogove, sve u svemu nadam se da ce nam sezona koja je pred nama biti podjednako dobra i kvalitetna kao do sada. .....udari me ova zimoca i kosava po glave..... sta ti ja znam, nista ne znam 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Februar 1, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Dare , prodje me neka jeza kroz telo citajuci i gledajuci ... jos malo , jos malo ... MAXI POZDRAV 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 1, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Бра'о Дареееееееееее!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Februar 2, 2014 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan U ove hladne, vetrovite dane alexanto kuća je dobila pojačanje tj osveženje na 4 točka Treći Opel je uplovio u našu skromnu avliju u vidu Merive 1,7 CDTI. Neka služi kao dva prethodna Opela i bićemo prezadovoljni. Dogovor za Merivu je napravljen sa koleZom Žarićem i želim i na ovaj način da mu se zahvalim na sjajnim uslovima koje mi je ponudio za auto i poverenje koje mi je ukazao Da ti dragi Bog podari da budes srecan kao sto sam ja bio u svim svojiom automobilima do sada.Od srca sam ti ga prodao i bas zeleo da ga tebi prodam. Kao sto ti zelm srecu za ovo fino vozilo,zelim da ti uskoro cestitam i nekog novog dvotockasa,sto smatram da ce prouzrokovati jos vecu srecu. Cesto drage kolege pominjem srecu.Budite ljudi srecni,jer to zavisi samo od nas.Evo i vetar ce uskoro stati a ni sunce nije daleko.Bog da nam podari zdravlja,srecu moramo sami izoblikovati,nece neko drugi. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Februar 2, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan U bre, ime moje, uvek mi nateraš suze na oči tvojim pisanijem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Februar 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Све честитке за принову Сале ,ништа од Форда а ? Леп аутић,да вас лепо служи Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 3, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Дува ветар јутрос када сам кретао пешке на посао(жена и деца иду сат касније па им оставио кола) ... стојим ја тако у дворишту и гледам у АА контам свеједно дува... боље да ми дува пар минута на мотору него 15 минута пешке,а како сам био кратак са временом ,морао бих мало брже да пешачим штио би значило да ћу се ознојити ,, па још и да ме продува ... а неее, кажем ја себи,убацим кључ у АА а оно таман нула степени!!! упали ко мина ...пустим га ја мало да се угреје и полако 40 на сат до посла... ем осмех на лицу ,ем сам брзо стигао!!! Сада када сам се враћао ... милина,сунце 4 степена... направио један круг и одмах је све лепше и лакше у животу!!! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Februar 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Све честитке за принову Сале ,ништа од Форда а ? Леп аутић,да вас лепо служи Kao što napisah, ponuda od Žarića je takva da se ne propušta ako si pri čistoj svesti 5 dana probe, plaćanje na rate i cena na donjoj granici za to godište i model pa čak i ispod toga... Meriva je i bila prvi pik u izboru a ostali kandidati su bili Scenic 1 restyling, Ford Fusion i Peugeot 307 sw. Scenic mi je iskreno malo i velik, fusion opet mali a 307-ica niska Na Merivu sam se navikao u roku od odmah - k'o da su je prema meni pravili Hvala na lepim željama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...