SuperPOP 1231 Napisano Jul 18, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Popoviću malko ti je ukrivo ta tabla. Ne kvari mi premjereeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korto 2 Napisano Jul 18, 2013 U prolazu, 5 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan E gospodo POP je izašao konačno iz ilegale ... Juče posle nekog vremena stigli su mi papairi o plaćenom porezu iz Niša i konačno sam jutros odjurio kod predobrog Losmija gde su papiri oko regisracije završeni očas posla, cena sitnica 14 crvenih, . Normalno se ljakse šteka za petsto kinti pa ide sam u sup i čeka red da bi mlada dama posle temeljne petnaestiminutne provere papira, zaključila da se radi o motociklu i da oni u beloj kući nemaju tablice i uz lep osmeh i poželela mi srećan put u ljermontovu, ja tamo ono međutim .... sredovečna gospođa sa bolom u kičmi je još jednom temeljno pregledala sve papire i došla do zaključka da mi FT1P i to veza između žabara prodavca i bugarske firme kupca, i onda dilema da li je bugarska u evropskoj uniji ili nije ... ja da ne pričam, šta sam sve rekao. Na kraju uz intervenciju sa višeg položaja sve se srećno završilo i konačno večeras moglo je da se prione zameni "privremene" registracione oznake . Uz veliku pomoć mojih juniora koji su razvlačili alat po dvorištu i nakon pričvršćivanja meni dragog BJB rama tablice, pre noći umetnuta je nova tablica i to sad izgleda Bravo JA Gde moze da se nabavi BJB rama tablice? Ja pitao kod auto-mike...nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6376 Napisano Jul 18, 2013 Svakom po zasluzi, 12473 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj Jasminka VIR? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 18, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Дечко је објаснио!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Jul 18, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Beverli je meze.....alal mu k***c... :lol: Samo istina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11771 Napisano Jul 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4403 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PwCtKGC-aS0 Bigi ovo neki tvoj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 19, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan хахахахахах реци какав лудак!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 19, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Данас у НС непланиран опет а лепо мало окупљање МСЦ АТЛАНТИСТА!!! Био ту и бевкица али је морао кући ... Uploaded with ImageShack.us Касније у ладовини зграде збринуте крмаче!!! Uploaded with ImageShack.us 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 21, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Шта је бре ово цео дан ..ниђе нико данас!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Jul 22, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Mostara zivi smo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Jul 22, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan A sada pozdrav iz Trebinja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2079 Napisano Jul 23, 2013 MSC Member (Maxi Scooter Club), 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Berlina.... 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Jul 23, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1786 Napisano Jul 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1524 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu ... kakav domaći zadatak ste zadali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Jul 23, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Па друштво, кад ћемо у Deutschland? Трагом ових Истраживача! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Jul 23, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ovde trebam da pitam, ali prvo mali uvod.Hteo bi da se vratim u vasu MSC ekipu trenutno prodajem svog konjica ali sam vec nasao nesto zanimljivo. pa me interesuje da li neko ima iskustva sa moto placom Milion motors iz Subotice. a evo i u=o cemu je rec.Pomalo sumnjivo http://www.polovniautomobili.com/oglas3623191/piaggio_beverly_tourer_250_ie/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6563 Napisano Jul 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6189 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Zašto misliš da je sumnjivo? Korektna cena za 250-icu. Naravno, treba ga "skenirati"uživo. Koliko znam u trgovini sa Subotičanima svi su mahom zadovoljni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1786 Napisano Jul 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1524 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam čemu su služile one dve rupice na plastici sa leve strane ( između sedišta i lajsne ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Jul 23, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan tu je stajao znak beverly. A sto se tice zadovoljstva trgovine sa suboticanima imao sam gorko iskustvo sa burgmanom 400 , sto je jos gore i majstora sam poveo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1139 Napisano Jul 23, 2013 Drug član, 1138 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Па друштво, кад ћемо у Deutschland? Трагом ових Истраживача! Službenog prevodioca imamo. Samo da se seti da Nemci pričaju Nemački :-P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Jul 23, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Па друштво, кад ћемо у Deutschland? Трагом ових Истраживача! Službenog prevodioca imamo. Samo da se seti da Nemci pričaju Nemački :-P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Jul 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan srki mani se beverlija jos 250 ....pojacaj kubikazu ako zapne oko kupovone zovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1786 Napisano Jul 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1524 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan tu je stajao znak beverly. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11771 Napisano Jul 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4403 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Berlin..ja ne verujem... Svaka Vama čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Jul 23, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan A ni Dubrovnik nije los... pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...