motor_che 417 Napisano April 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za kofer uvek! namena je visestruka, dok bocne landaraju bez nosaca torbi..... probao torbe na proslom motoru x9, i uopste nije sigurno.... ma gde landaraju :zbunjen: , napravljene su da budu na skuteru i kad ih lepo stavis nema da mrdnu ni milimitar... Pricam iz iskustva jer ih koristim stalno i stvarno su extra IXS 2x28L... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano April 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan glas za drige pve vece Tebe još drži ono pivo od petka , a ? au ala sam prso tek sada video sta sam napisao :stabre: :stabre: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1029 Napisano April 23, 2013 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Nisam vozio sa bocnim torbama na sqtu ali redovno ih nosim na BMW-u i to naravno bez nosaca...nikakav problem. Obicno vozim oko 130-140(autoput naravno) i stvarno nisam primetio bilo kakav problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11599 Napisano April 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4370 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan E ove druge bočne mi se baš sviđaju, one prve, manje, mu stoje k'o kravi karburator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano April 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Djuro one druge su skroz ok, kofer kupi obavezno sto veci od viska glava ne boli :-)) a mozes dobiti moje bocne torbe na poslugu za hilandar da vidis da li tebi to odgovara ili ne pa kada se vratis odlucuj o kupovini !!!! A kod mene nikada ne landara , uvek stoji cvrsto bez da mrda u bilo koju stranu i pri svim brzinama :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano April 24, 2013 (promenjeno) Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Djuxy os ti prodam moje? Po meni ovi drugi bocni koferi lepse stoje, nekako su skladniji, a za kofer ti najbolje znas sta ti treba. A ovo sto kaze Carlito da torbe landaraju, to mozda jedino ako ih nije lepo montirao. Meni se nije desilo nikada da su se maknule u toku voznje. Promenio April 24, 2013 član MP3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano April 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Koristićemo stari trik by Zeka Peka - sve u lice drugaru ništa preko neta - Pa da počnemo... Juče meni zvoni telefon oko 16h... Alex - "De si brate, jesi slobodan oko 18h ? " ... Ja - "Jesam, šta treba ? " ... Alex - "Paaa, treba slatko za baku, vatrena voda od kruške za tasta (budućeg) i tako... Ja - "Lepo je to, a šta ću ti ja u celoj toj nabavci ? " Alex - "Paaa nabavka je na Fruškoj gori" ... Pošto je teško žabu u vodu naterati, a i nas motoriste da sednemo na isti bez nekog preterano bitnog cilja, uputimo se nas dvojica + jedan biciklista, bez bicilke naravno već kao Kad u dođosmo a tamo svega i svačega a on neodlučan o ovaj poludeo (p.s. svaka sličnost sa jaknom koju sam nosio na Prvim Žabaljskim danima skuter sokoćala je slučajna - prim.prev.) .... Poenta cele akcije je da sam u povratku hteo da stanem u Pazovama (Staroj ili Novoj svejedno) da kupim neku plastiku ...Ali nismo, jer su sve bile zatvorene ... Danas ja u nekoj gužvi na poslu, zove Alex i smejulji se, traži da siđem da mi da nešto bitno....Kad ono Drugar se setio i kupio ne mnogo bitnu ali pažnje vrednu i sinoć traženu stvar...E to takav je naš Alex, dobar dečkonja i veeeliki drugar (190 i nešto cm).. E nek sam ti rekao kakav si ... Hvala ti još jednom na poklonu 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano April 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6032 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan E nek' si mu skres'o u brk Mada povisok je taj brk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano April 25, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Dobri ste momci,dobri ... To je drugarstvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano April 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Djuxy imas veliki minus sto se nisi javio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 25, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan и од мене сваки од њих двојице по један!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano April 25, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan и од мене сваки од њих двојице по један!!! Bigi,ja se javljam jednom za kafu kad budem free na poslu,putujem svaki dan za NS na pos-o,kuća,kuća,pos-o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16162 Napisano April 25, 2013 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RZQe_xyUqBc tako je to kad se voZa Bugi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 25, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahah....BUSTED!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano April 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Djuxy imas veliki minus sto se nisi javio Krenuli u 18:15 a trebalo je vratiti se na ligu šampiona....bilo baš brzinski Biće dana za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 25, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan i od mene imas minus, zato sto.......ma minus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 25, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo Mare70a prodaje http://www.polovniautomobili.com/oglas3130447/gilera_runner_st_200_black_soul/ ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 25, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan и од мене сваки од њих двојице по један!!! Bigi,ja se javljam jednom za kafu kad budem free na poslu,putujem svaki dan za NS na pos-o,kuća,kuća,pos-o јави се обавезно!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano April 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima.. eve me nakon male pauze... Kako sam u fazi menjanja agregata.. papirologije povodom toga, ima li ko iskustva sta se mora uraditi da bi se drugi agregat(sa drugog motora) zaveo i registrovao u saobracajnu? Nadam se skoroj voznji sa vama! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano April 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RZQe_xyUqBc tako je to kad se voZa Bugi haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11599 Napisano April 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4370 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Možda nagrnem sutra do Karlovaca opet.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano April 26, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo Mare70a prodaje http://www.polovniautomobili.com/oglas3130447/gilera_runner_st_200_black_soul/ ??? Mare prodaje. Ali bez neke frke,ako kupac naidje,dobrodosao,ako ne naidje,jos bolje.Slatko se vozam sa njom skroz,ekstra prevoz. Trgovina u krvi... Kesh voleeeeeeeem,uh... A ima i onoga"da vidim kako diše trziste" Zovu ali samo nude zamene,para nema ni za leka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano April 26, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima.. eve me nakon male pauze... Kako sam u fazi menjanja agregata.. papirologije povodom toga, ima li ko iskustva sta se mora uraditi da bi se drugi agregat(sa drugog motora) zaveo i registrovao u saobracajnu? Nadam se skoroj voznji sa vama! potvrda o poreklu motora i kupoprodajni ugovor o bloku motora i to prilozis prilikom registracije i kraj price 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano April 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan Jel planira neko da ide na motozeku za uskrs? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 27, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ја ако решим проблем са струјом бићу заинтересован!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...