Alexa90 11621 Napisano April 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahah dobra ti je ova slika!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano April 12, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan hahahahah Jesi resio misiju nalepnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 12, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi...jel ima neko neki "valjan" kofer (monokey) da mi posudi na period od 15-20. 05. 2013 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano April 12, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Doterao motor kući ....rokno mi pred garažom na leru,neogreban, eto protiv malera dosta je....narednih dana vežbam, valjda neće kišurina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano April 12, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi...jel ima neko neki "valjan" kofer (monokey) da mi posudi na period od 15-20. 05. 2013 ? imam ja da ti posudim sa zadovoljstvom, 45 l sa naslonom, e sad da li ce biti kapa ili shad videcemo od toga koji cu motor voziti tada al svakako imas kofer na raspolaganju i imam policiske torbe kao rolne ili virsle koje su odlicne kao bocne torbe pa eto da znades da moze i to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano April 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre Boriša? Inače, aj sa nama u NS u nedelju, taman da provežbaš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 12, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi...jel ima neko neki "valjan" kofer (monokey) da mi posudi na period od 15-20. 05. 2013 ? imam ja da ti posudim sa zadovoljstvom, 45 l sa naslonom, e sad da li ce biti kapa ili shad videcemo od toga koji cu motor voziti tada al svakako imas kofer na raspolaganju i imam policiske torbe kao rolne ili virsle koje su odlicne kao bocne torbe pa eto da znades da moze i to O.K. hFala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano April 12, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš mogao bih u nedelju do Ns a....samo imam obaveze na poslu i u nedelju, ne znam kad će me pustiti....Na brzinu smo preuzeli motor juče, nisam stigao nikom da se javim, bežali smo od kišurine....i pokisli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano April 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bi baš da svratiš malo, eno AA -nam- je na sistematskom kod Dareta pa taman da ga vidiš za vikend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13238 Napisano April 12, 2013 Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi...jel ima neko neki "valjan" kofer (monokey) da mi posudi na period od 15-20. 05. 2013 ? imam ja da ti posudim sa zadovoljstvom, 45 l sa naslonom, e sad da li ce biti kapa ili shad videcemo od toga koji cu motor voziti tada al svakako imas kofer na raspolaganju i imam policiske torbe kao rolne ili virsle koje su odlicne kao bocne torbe pa eto da znades da moze i to O.K. hFala.... Javi mi se par dana pre toga, pozajmicu ti Givi Maxiu E52 sa moje Kawe. Jedina obaveza ti je da ga vratis u istom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 13, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala komsija....javljam se.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano April 13, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva voznja malopre, po kisi 25 km! Bas me nece ove godine, vec 10 puta neplanirano tusiranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Osnexus 95 Napisano April 13, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Osijek, Hrvatska Motocikl: SUZUKI DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Maxi pozdrav ekipi. Malo smo si dali truda i postavili web stranicu www.maxiscooter.hr stranica je jos u izradi pa ce se na njoj objavljivati sve novosti iz maxi dogadjanja. Pozz 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano April 13, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Odlcno! Hoce postojati i forum u sklopu sajta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 13, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ајд мало да нервирамо Ел Президентеа... Uploaded with ImageShack.us 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano April 13, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan jaooo ko da je bitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano April 13, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne cine slova club, vec ljudi! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano April 13, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Ајд мало да нервирамо Ел Президентеа... Uploaded with ImageShack.us Мени је јако битно. Другима, по њиховој вољи. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano April 13, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Meni je totalno nebitno, zapravo smesno izgleda na cirilici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano April 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ајд мало да нервирамо Ел Президентеа... Uploaded with ImageShack.us Мени је јако битно. Другима, по њиховој вољи. Врх .Ма има да се ми отцепимо од ових латиничара 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano April 13, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Iskopiraću post ižvrljan u KLE sekciji i odo se okupati dosta mi za danas ....Xexe...preživeo prvu vožnju po gradu, tresle mi se noge a oo se skupila nema ih nigde, bio do majstora da ispravimo ručicu kvačila, naravno pukla (govnjivi špialter)..otkinu se okrugli završetak ko da je od stakla, nema veze nabaviću novu....samo kad sam stigo čitav nazad. Namestio kofer i isprobao tank torbe...totalno druga priča u odnosu na maxi scooter, ne sviđa mi se što je visooook ovako,plašim ga se dok ne krenem , a dok krećeem prva čupa ruke, posle je lako....navežbaću. Kanim se sutra upustiti u vožnju do Ns a...mada mi svi kažu da je rano i da švrćkam po gradu za početak dok ne steknem osećaj. Ćale mi mazno foto aparat pa sam uslik'o telefonom posle pranja malo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano April 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan E meni je ovo na ćirilici gotivno skroz, pa jesmo li Srbi ili nismo? Šta se iščuđavate, nije na Kineskom napisao... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 13, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Nije fora kako, vec sta je napisano, srbendo ... I mislim da je potpuno deplasirano. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano April 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A šta fali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 730 Napisano April 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan kako je krenulo tako neka i ostane......sta sad komplikujete... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...