Jump to content

Moto Zajednica

Osnexus

Članovi
  • Broj tema i poruka

    58
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Osnexus

  • Rođendan 30.08.1969.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Osijek, Hrvatska
  • Motocikl
    SUZUKI DL 650

Osnexus's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

95

Reputacija u zajednici

  1. Auuu kakva frka....a rekao sam Vam da ja nemogu da dođem....
  2. Maxi pozdrav . Uvjeren sam da je domacin bio kao i uvijek na vrhuncu. Zao mi je sto nisam mogao da dodjem, ali nadam se dogodine.
  3. Prvi put otisao i vratio se za cca 8 sati. Drugi put nesto malo duze cca 10 sati . Treci put ostao dva dana..... To mi se samo cini da je svaki put sve dalje ili je svaki put sve bolje i bolje ..
  4. E a jel smijem i ja da dodjem? Prilično sam siguran da nisam pogriješio datum ni mjesto iako ima preko nekoliko druženja....u manje više isto vrijeme
  5. Sve najbolje u Novoj 2014 godini maxi ekipi.....puno druženja i odvoženih kilometara
  6. Maxi pozdrav... Čitam ne vjerujem.....maxiji na vlak Proći pored Osijeka a ne planirati zaustavljanje je N E O P R O S T I V O ... Osim toga ...gledam plan puta i onako na brzinu osim vozanja čisto sumnjam da se nešto može vidjeti za tako kratak put i prenatrpan plan. Po mome bolje je sve to podijeliti na dva puta i temeljito obići sve što maxi prijatelji iz Srbije predlažu da se ima vidjeti. Obzirom da pretpostavljam da će grupu činiti poprilično VREMEŠNI VOZAČI biti će to pravi izazov. Uopće se ne slažem da se kroz Hrvatsku mora ići autoputem , jer se i tu ima štošta za vidjeti , ali obzirom da je to samo za "preletit " onda nemam sugestija na tu temu. MSH planira također ići na đir do Rumunjske, ali će to biti itekako manjeg obima sa dovoljno vremena za pogledati što se pogledati treba. Pri tome računamo na podršku maxi prijatelja iz Srbije koji će nam pomoći u tom naumu . Sve u svemu ima dosta zimskih mjeseci za planiranje a svima želim da se ugodno provedu i put završe bez ikakvih neželjenih pojava.
  7. Pozdrav ekipi...drago mi je da je sve prošlo kako treba...odmorite zaslužili ste. (y)
  8. Maxi pozdrav! Na žalost Damba neće moći ići sa Vama. Jutros mi se javio sa sms-om iz bolnice , malo ga je srce čopilo tako da se ne usudi ići i napraviti probleme prije svega sebi pa ona i Vama. Sve Vas puno pozdravlja i želi Vam dobru zabavu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja